Jos saisit 20000 euroa kodin remontoimiseen ja sisustamiseen

  • Viestiketjun aloittaja vierailijakin.
  • Ensimmäinen viesti
vvvvieras
Käyttäisin rahat putkiremppaan ja kylppäritilojen kunnostamiseen. Ovat vuodelta '73 joten alkaisi olla aika uudistaa ne, mutta ainakaan tällä hetkellä ei ole varaa.
 
Meillä laitettaisiin lattiat uusiksi ja sisustukseen saattaisin saada menemään tonnin, jos oikeen kovasti törsäisin. Pihaankin saattaisin saada parisataa uppoamaan, mutta kovasti paljon tuosta summasta yli siis jäisi.

Asumme vuokralla, joten mihinkään ns. oikeaan remppaan ei ole tarvetta. Ja koti näyttää sisustuksellisestikin melko pitkälti siltä, miltä haluan...tottahan toki aina jokin paikka on ns. kesken (koska makuni muuttuu melko tiuhaan), mutta niitä ei saa kuntoon rahalla, vaan ajalla.
 
vierailija...
Meillä on kodissa 5v sitten tehty täys remontti joten uudelle renpalle ei vielä varsinaisesti oo tarvetta.
Mutta teetettäis ehkä sisustussuunnittelijalla valaistus- ja verhosuunnitelma ja lautettaisiin sitä puolta uusiksi, kenties myös kaikkiin ikkunoihin ja parvekelaseihin sälekaihtimet

Jos se loppuraha ois pakko käyttää remppaan niin uusittais kylppärin ja vessan kalusteet ja altaat käytännöllisemmiksi ja suurennettais keittiötä jonkin matkaa ruokailutilan puolelle ja vaihdettais keittiöön massiivipuutaso laminaatin tilalle.
 
vierailijaop
Tuosta menisi iso osa ikkunaremppaan (alkaa pian). Keittiön koneet pitäisi vähitellen uusia, jääkaappipakastin vaihdettiin jo vajaa vuosi sitten, muutkin alkaa lähestyä elinkaarensa loppua. Kylppäriremppakin kiinnostaisi, mutta ei siihen hirveitä viitsisi vielä laittaa, kun putkiremppa kuitenkin painaa päälle tulevaisuudessa. Taloyhtiön aikatauluja pitäisi katsella ja miettiä, olisiko se järkevä tehdä eli onko mitä tarkempaa tietoa, milloin se tulee - heti viiden vuoden päästä vai meneekö reilusti enemmän. Pientä pintaremppaa voisi tehdä, maalata ja tapetoida.
 
Ollaan jo paljon rempattu tänä vuonna. Kylppäriinkin rahat pian säästetty, joten tekisin varastosta yhden huonen lisää ja laittaisin loput rahat pihaan. Tulis terassin kate uusittua, laitettua aita ja kukkapenkit kuntoon, samoin ostaisin sokkeliin nättiä mursketta ja laatoittaisin parkkialuetta lisää. Ei taida 2000e riittää..
 
vierai
Sauna menis uusiks ja vaatekaapit. Kylppärin laatat lähtis kans vaihtoon. Loppurahat menis maaleihin.
Remppa itseasiassa alkaakin ylihuomenna, tuolla 20.000€ olis saanu jo vähän luksustakin :)
 
vierailijaaaaaa
Me ostettiin juuri talo ja 20 000 on varattu osittaiseen remonttiin. Kaikkea ei tarvitse remontoida kun ne on jo rempattu. Uusiksi menee keittiönkaapit, tiskikone, jääkaappi. Olohuoneeseen uudet tapetit ja lattia. Yläkerran kahteen huoneeseen uudet tapetit/maalit ja lattiat, samoin välitilaan.
 
vierailijaaa
Ikkunat ja ovet uusiksi, n.7-8000.
purettaisiin vaatehuone pois, makuuhuone isommaksi ja uudet kaapit tilalle. Siihen lattia, katto ja seinät uusiksi, 1000e.

Vessan pinnat ja kaapistot.
Loput rahat terassin.


Haaveissa kaikki.
 

Yhteistyössä