Jos saisit 5000 euroa juuri nyt käteesi/tilillesi, mitä tekisit niillä?

BTB
Kyllä ne varmaan menis häiden järjestelemiseen. Häät tulee joka tapauksessa mutta tuo toisi vähän lisää pelivaraa mm. häämatka voisi sitte suuntautua kauemmas ja sormuksessa vois olla ihan muuten vaan paremmat timantit :D
 
Blushing
Jaa a... Varmaan tilaisin jotain kivaa itselleni (Kynsilakkoja, meikkejä, juttuja tulevalle koiranpennulle...) ja jotain tuo ukkokin varmaan sais :) Loput varmaan menisi säästöön opintojen turvaamiseksi ja äkillisten menojen varalta. Ehkäpä osalla ostettaisiin jossain vaiheessa vauvajuttuja; vaunut yms.
 
No jos se just nyt ilmestyis tilille ni maksaisin parin kuun vuokrat samantien ja kaikki laskut mitä on maksamatta...sit lyhentäisin ainakin 1000e opintolainaa ja sit lopuilla huomenna lähtisin kartsalle pojan kans ostoksille, molemmille jotain kivaa...
 
Liliana
Laittaisin jokusen tonnin lainanmaksuun, eli ehkä 2000e. Sitten varaisin matkan ensi kesälle, toinen 2000e. Viimeisellä tonnilla ostaisin kameran ja uudet rillit ja mitä jäisi, saisi jäädä tilille heräteostoksiin. :)
 
kolme lasta
Just yläkerran remonttia ollaan alottamasssa joten kyllä rahat uppois siihen ja uusiin huonekaluhin, säilytysjärjestelmiin ym sinne. Vähän täytyis kyllä ihan tuhlata ja ostella vaatteita/kenkiä ja muutama satanen menis parin yön kylpylälomaan tässä kevään aikana.
 

Yhteistyössä