jouluksi etelään

Heps! Ikinä ei olla oltu missään etelän auringossa matkalla..
Nyt ollaan mietitty että jouluksi lähdettäisiin johonkin. Mutta missähän päin sillon olisi lämmintä? Taik mitä suosittelisitte matkakohteeksi? Meillä yksi lapsi, tokaluokkalainen.
 
Keittiönoita
[QUOTE="hankey";21973759]kanarialla on sen lämpöistä kuin Suomessa yleensä kesällä. Jos ihan kunnolla lämpimään haluatte, saatte matkata esim Thaimaahan tai Meksikoon.[/QUOTE]
Viime joulukuussa Meksikossa oli päivälämpötila 18-20 astetta eli ei mitenkään huiman helteistä.
 
"hankey"
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;21973815:
Viime joulukuussa Meksikossa oli päivälämpötila 18-20 astetta eli ei mitenkään huiman helteistä.
Aha, eli annoin taas väärää tietoa. Mieleni tekisi kovasti meksikoon, mutta ilman lapsia en pääse ja lapset eivät jaksa niin pitkää matkaa. Siis muiden lapset jaksavat, mutta meillä porukka kiukkuaa ja äitee hermostuu.
 
Keittiönoita
[QUOTE="hankey";21973844]Aha, eli annoin taas väärää tietoa. Mieleni tekisi kovasti meksikoon, mutta ilman lapsia en pääse ja lapset eivät jaksa niin pitkää matkaa. Siis muiden lapset jaksavat, mutta meillä porukka kiukkuaa ja äitee hermostuu.[/QUOTE]
Viime talvi oli kylmä muuallakin...mm Floridassa oli appelsiinipuut jäässä.
 
kiitos vasstauksista. Juu ei varmaan kamalan lämmintä ole just sillon muuallakaan mutta kuitenkin ihan eri kun täälä. Meillä meni niin pipariksi taas viime joulu sukulaisten kestittämisessä ja niitten oikkuja sietäen ja niitten riitoja että päätettiin ettei meille kenenkään tarvii tulla eikä meidän hypätä joka paikassa..joten ihan erilaista joulua tahdottais viettää. Kertokaahan lisää matkakokemuksia!
 

Yhteistyössä