JOULUN odottajat nyt on joulukuu !!!

:flower: ONNEA KAIKILLE VAUVANSA SAANEILLE! :flower: Teitä olikin taas aika monta! =)

Täällä vaan samaa oireetonta odottelua. Yritän hokea ittelleni että se tulee kun tulee, mutta silti VOIS SE JO TULLA! |O

Eiliset yo-pippalot meni ihan hyvin, vaikka illalla väsytti kyllä armottomasti ja toivoin ettei yöllä tarvitse synnyttää, koska en ois yksinkertasesti jaksanut!
*haukotus* kai toi esikoinen pitäis viedä ulkoilemaan..

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Findy :heart: 39+2
 
Terveisiä limatulpalta! (iuuu...)

Kävin tänään jo TAYSissa, kun aamulla heräsin siihen, että housut oli ihan märät ja sellaista vaaleanpunaista vetistä tuli. Supistuksia ei ollut kuin pari kipeämpää. Mutta lapsivesitesti oli negatiivinen, eli ilmeisesti se oli sitten limatulppaa. Jännä, sitä nimittäin tuli aika lailla ja ihan vetistä (ja välillä holahtelee vieläkin). Ja kohdunsuullakin oli tapahtunut: lyhentynyt 1.5 cm:n ja auki sormen kärjelle. Kuulemma ensisynnyttäjälle aika kypsä tilanne ja lääkäri sanoi vielä, että maanantaihin ja tenttiin on aika pitkä aika. Tosi mukava lääkäri oli, selitti mulle lapsiveden menosta tärppejä, jos vaikka maanantaihin ja tenttiin ehtis. Ja ultralla vauva teki hengitysliikkeitä ja painoarvio oli 3.3kg, vaikka sf-mitta menee yläkäyrällä. Johtuu kuulemma mahan muodosta.

Mutta hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ja anteeksi tämä hyvin itsekeskeinen vuodatus!

Onnea vauvasta ainakin Nimra, tyttö on ilmeisesti ainakin pipon väristä päätellen :)

Ineli 39+6
 
Aika menee nopeasti...Meidän pikkuneiti tuli tänään sit tasan 2vkoa :heart: Ruokahalu on kova ja onneksi maitoa tulee tosi hyvin niin olen pystynyt imettämään. Vauvalla on vaan vieläkin päivä- ja yörytmit sekaisin :| Mitenhän sitä jaksaa olla hereillä esikon kaa, kun mies lähtee ma töihin ?!? Yöllä kun saa unta 3-4 pätkässä sellaiset 3-5 tuntia |O
 
Nimra
härkänainen tyttö tuli :heart:

Täällä ollaan ihan tytön lumoissa... :wave: Kipeä olen mutta niin onnellinen, että kaikki meni hyvin! Ei ole tarvinnut mitään sokeritippaa tai valohoitoja...joten kaikki normaalisti =) imetys on aloitettu, jotta maidontuotanto pääsee kunnolla käyntiin. Kirjoittelen paremmin, kun kykenen. Ihanaa odotusta muille ja kaikille vauvaantuneille onnea :heart:
 
Onnea Nimra, neitim, Annukka ja OmituinenOtus =) Ja Ineli, toihan kuulostaa jo aika "etenevältä" jutulta! Wau! Toisaalta, olishan se kiva jos ehtisit tenttiin.. Juur laitoin sulle facebookiin vointikyselyä.

Mulla on synnytyskertomus työn alla, mut se on kesken ja tallensin sen kun neitonen heräsi.. Eli saatte lukea myöhemmin, kunhan ehdin kirjoittaa loppuun :D Siitä tulee katsokaas pitkä ja perusteellinen!! Eli Härkis, usuta vaan niitä vauvakuulumisia, kyl me kirjoitetaan!

Meille kuuluu ihan ihanaa :heart: Neito on rauhallinen ja tasaisen oloinen *kop kop*. Viime yönä nukkui 6h + 4h, välillä vaan söi. Ihanaa.. Pää tuntuu omalta kun saa nukkua. Ennen synnytystä pelkäsin konkreettisimmin sitä etten saa nukkua.. Vauvan terveys tietenkin on se ykkösjuttu, ja että kaikki menee hyvin.. Mutta mulla on aika luottavainen fiilis ollut niiden suhteen onneksi aina. Koittakaahan jaksaa, jotka vielä niitä joudutte miettimään nyytit massussa! :hug:

Meillä siis tyttönen jo 9 päivää vanha.. Niin se aika menee.. Neuvolantäti kävi torstaina, vielä oli vähän tytsyn paino laskussa. Se mua jäi vähän kaivelemaan. Ja toinen silmä rähmii.. Siihen saatiin tipat. Mut muuten varsin mutkatonta on elämä.. Ja ihanaa. Oon ihan vauvaeuforiassa =) :heart:

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!!!

Ja pinonpäivittäjä, mua ei oo tuolla pinossa enää ollenkaan... Neitim:kös sitä päivittelikään nykyään? La oli siis 3.12. ja perätilasektio tehtiin suunnitellusti 27.11. ja tyttönen syntyi.

Kivaa vointia kaikille, en oo teitä unohtanut vaan mietin kovastikin että miten teillä menee =) Ihmeesti vaan koneelle ehtii nyt niiiiin paljon vähemmän.....

Terkuin Aubrieta + "Siiri" 9 päivää

 
Terve!
Täällä oli nettikatkos ja vähäkö keljutti, kun arvasin et on uutisii tullut.......... :headwall:
Nimralle ja koko perheelle tähänkin pinoon aivan hulluna onnitteluja! :heart:

Juu taitaa Neitim:lla olla kiireistä pikkusen kanssa. Jos ei muilla oo aikaa, niin voisin kerätä vaikka illalla listan kokoon kaikista vauveleiden jo saaneista. Sen sit voi laittaa joku toinen kopioinnilla listaan mukaan jos haluaa... Siis tosiaankin jos teille sopii vaan......
NP ja Tirri :xmas: :xmas: 36+2
 
Onnea Nimra!! :flower:
Kylläpä suloinen "Siiri" Aubrietalla! :) Ihana!
Ineli : Kuinka paljon sulla on tuo sf-mitta? Mulla se huitelee jo 38,5 ja huolettaa että miten iso mukelo on tulossa!!

Tänne ei mitään uutta! Kävelyllä käytiin ja ei sillä saanu muuta ku selän kipeäksi! Ei tullut itsenäisyyspäivän vauvaa meille vaikka näin salaa toivottiin! No, tulee kun tulee.. Eipä juuri supistele tai muutakaan.. Vauva on edelleen hiljaisempi.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!!

Sapis ja möhkö 39+3
 
Itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei saatu meijän perheeseen ittepäisyyspäivän vauvaa, nyt ollaan yhden päivän yli lasketun. Alavatsaa vihloo, ja vaavi liikkuilee, iltaisin kovakin melske käy..

Onnea kovasti suloisista nyyteistänne, ehkä me muutkin päästään tästä ajallamme itse asiaan..

Meillä on ukki ja hänen puolisonsa kylässä, vähän sillä mielellä et ovat esikoisen kanssa jos lähtö tulee, mut vaavi taitaa antaa odottaa itseään sinne käynnistyspvää asti(9.12)

Eipä ihmeempiä tähän iltaan!
 
Moi!

Ihana kuva Aubrietan Siiristä! Ihan teidän isomman tytön näköinen, vaikka oonkin vain kuvassa nähny hänet. Ja hienoa kuulla, että vauva nukkuu ja olet niin onnellinen! Kyllä siinä varmaan odotuksen vaivat äkkiä unohtuu. Synnytyskertomusta odotellessa...

Saparo, mun sf oli 39+5 päivänä 36cm, eli en kyllä sun mittoihin pääse, mutta silti vaan siinä yläkäyrällä, samoin kolme edellistä pistettä. Mutta kuulemma se voi olla mahan muodostakin johtuvaa, jos maha tunkee suoraan eteen niin mittaa karttuu, vaikka vauva olis vähän pienempikin.

Me lähdetään kohta mun tädin perheen luo katsomaan ilotulituksia ja linnan juhlia. Ei oo supistuksia tullu. No, se juokseva vuoto sitten loppui ja kauniiksi lopuksi tuli oikein semmoinen, no limatulppa, minkälainen olisin sen kuvitellutkin olevan.

Heippa hei!

 
Hello!

Sainpas tänään laitettua vauvalle kassiin jotain vaatteita... Tosin piti miettiä aika kauan et onkohan tää tarpeeks. Mitäs te olette laittaneet? Anteeksi kun en muista, siitä oli juttua jokin aika sitten :ashamed:

Itselleni pistän varmaan sit lähempänä loppuviikkoa jotain tekemistä sairaalaan. JOsta tulikin mieleen Aubrieta MIten kauan jouduit olemaan sairaalassa sektion jälkeen?

Täälläkään ei supista eikä mitään, pari supistusta päivään ja that's it! Vaikka onkin suunniteltu sektio, toivon silti et saisin sen ihmeen et lähtis yksin tulee ennen sitä. Haluaisin niin kokea sen jännityksen et yhtäkkiä sairaalaan.. Kait sitä hullu on jollain tapaa... Tai sanotaanko taitaa elämä olla aikasta tylsää :LOL:


Onnittelut :flower: Nimra, Neitim, omituinenotus ja Annukka ihanista nyyteistä. Ja Aubrieta aivan todella ihana kuva teidän neidistä :heart:


Siivoamisesta piti sanoa sen verran että mä hoidan kaiken siihe liittyvän. Lapsen isä siis ei asu täällä vaan ns pyörii vaan, mut tekee ruoan, koska on todella hyvä kokki ja mä olen kadottanut kokkaustaitoni.. Toivottavasti loppuelämäksi.. En nimittäin pistäis pahakseni jos olis täällä tekee ruokaa vaikka vakituiseen. Mut katsotaan mitä tapahtuu kun tämä vauva syntyy, meneekö välit minne suuntaan... ;)

Toivon et on kaikilla teillä jo parempi olo huomenna ja lisää nyyttejä kainalossa...

MARTTAN + nakki 37+5
 




Joulukuun 1.päivä:
Kamomilla-81--------esikoinen---------------KOKS
ensimami----------------------------------------KOS
vanilja-77-------------kolmas------------------TAYS

Joulukuun 2.päivä:
Aluna------------------viides--------------------LUAS
Viivi76-----------------toinen
Sikuriina1987
Maamuskainen------kolmas


Joulukuun 3.päivä:
DoB--------------------esikoinen
Kathrinelle------------toinen

Joulukuun 4.päivä:
Rintin-------------------viides

Joulukuun 5.päivä:
Nooraska
Käpylehmä------------neljäs, tyttö
syysusva05-----------toinen------------------LPKS
Pinkkinen--------------toinen
Sikuriina1987---------esikoinen--------------SeKS

Jolukuun 6.päivä:
Nasu74----------------toinen------------------PHKS
babyseven------------seitsemäs, tyttö-----TYKS
Tsigu-------------------toinen------------------TYKS
Melissa-83------------kolmas-----------------K-SKS
Lisbethh---------------esikoinen--------------NKL
Ente--------------------esikoinen
Mama-Mii--------------kolmas-----------------OYS

Joulukuun 7.pv:
Ineli--------------------esikoinen
Sydänkäpyset--------toinen , tyttö
ninuli83----------------toinen------------------SAS
oona1986--------------esikoinen, poika----TAYS

Joulukuun 8.päivä:
briendli-----------------esikoinen
Pikatsu-----------------esikoinen
Laurelias---------------toinen------------------HYS
vumpe------------------kolmas
snö---------------------esikoinen---------------HYS
Divina-----------------esikoinen, tyttö--------NKL
-suunniteltu sektio, LA oli 15.12.

Joulukuun 9.päivä:
Cheeky
SONA-------------------kolmas

Joulukuun 10.päivä:
hutzel------------------esikoinen
Saparo-81-------------esikoinen, tyttö----K-SKS
iittala-------------------kolmas----------------K-SKS
Härkänainen----------viides, tyttö---------KYS

Joulukuun 11.päivä:
Nasu30------------------------------------------NKL
itunen------------------toinen------------------TYKS
merkkari---------------esikoinen--------------K-SKS
Findgirl-----------------toinen------------------KOS
KeuKeu----------------esikoinen--------------TAYS

Joulukuun 12.päivä:
Nonna-79--------------kolmas-----------------OAS
zaika--------------------toinen------------------SKS
Maikki85---------------toinen, poika---------HYS

Joulukuun 13.päivä:
Boe------------------------------------------------NKL
Millimenninkäinen----toinen ja kolmas------K-HKS
PipetiPoo--------------esikoinen---------------SeKS

Joulukuun 14.päivä:
ViikinkiHelga----------kolmas-------------------K-PKS
Valaskala--------------toinen-------------------VKS
Sintzi-------------------toinen, tyttö-----------KOS

Joulukuun 15.päivä:
Annuli-81--------------esikoinen---------------NKL
Terhikki----------------kolmas-------------------PHKS
Möhömaha------------esikoinen----------------NKL
lispe--------------------esikoinen----------------KAKS

Joulukuun 16.päivä:
Tuisku-84--------------toinen , poika----------TAYS
AnnClaire--------------toinen--------------------JS
joululahja-08---------esikoinen
Gisele------------------esikoinen
sindi--------------------esikoinen
Äitikkäliini--------------toinen
MARTTAN--------toinen, tyttö-----------------KYS
- suunniteltu sektio, LA oli 22.12.

Joulukuun 17.päivä:
Nappi82----------------kolmas------------------TAYS

Joulukuun 18.päivä:
Kukka88---------------esikoinen, tyttö-------VAS
tyylilyyli-80----------------------------------------PS
Taikametsä-----------kolmas--------------------VAS
Tara84----------------esikoinen-----------------EKKS
maria-08-------------esikoinen------------------SKS
RBB-------------------------------------------------PKKS

Joulukuun 19.päivä:
pikku87-------------- tyttö------------------------PS

Joulukuun 20.päivä:
Pinlady---------------neljäs----------------------JS
Jasuliini--------------toinen----------------------LKS
Aniida----------------toinen
Skye85---------------toinen---------------------RAS
maarith--------------kuudes---------------------PS

Joulukuun 21.päivä:
April------------------esikoinen------------------KOS
DaylightDancer----esikoinen, tyttö------Yhdysvallat
vennu---------------toinen----------------------KYS

Joulukuun 22.päivä:
Essu74--------------esikoinen------------------KOS
taapero-------------kolmas---------------------OAS
katherine-----------esikoinen
kaisukka81---------esikoinen------------------KOKS

Joulukuun 23.päivä:
Klara-----------------toinen (1.enkelivauva)--PS
Äippä-75------------toinen-----------------------KOKS
Grynna--------------toinen-----------------------NKL
nevi------------------viides
Viivi82---------------esikoinen
Naputtaja-----------toinen, poika------------Lontoo
kevät ja ruu---------kuudes--------------------K-SKS

Joulukuun 24.päivä:
Milja-85--------------esikoinen------------------K-SKS
Torey-----------------toinen----------------------TAYS
Minttumaininki
OLIVIA06------------toinen----------------------KOS
Mrae------------------esikoinen------------------KOS
NullPoints---------toinen------------------------ulkomailla
- suunniteltu sektio! LA oli 1.1.

Joulukuun 25.päivä:
Sisar puoliQ---------------------------------------KOS
miu07----------------toinen-----------------------K-SKS
Jive- ----------------esikoinen, poika-----------K-SKS

Joulukuun 26.päivä:
maria-83-------------esikoinen------------------EKKS
Basilicum-------------esikoinen------------------NKL
leijona-86------------esikoinen------------------KOS

Joulukuun 27.päivä:
hömppö
katherine------------esikoinen
Juli05-----------------esikoinen------------------KOS
jennae---------------toinen----------------------NKL
Vaapukka------------viides
akkamänty----------esikoinen------------------TAYS
Punahattu-----------toinen----------------------NKL

Joulukuun 28.päivä:
Emppu87------------esikoinen
aiaifi------------------toinen ja kolmas---------TYKS
vauvahaaveita-----esikoinen, tyttö----------OYS

Joulukuun 29.päivä:
Liina-71-------------kolmas , poika--------------PS

Joulukuun 30.päivä:
nasu1208

Joulukuun 31.päivä:
sisar puoliQ
Florence------------toinen
Minttu75-----------toinen------------------------K-HKS


*********************************************
SYNTYNEET:

18.09.2008 Nepsus........tyttö..(LA 07.12)...........................
11.11.2008 Hiipi.............poika.(LA 05.12).....2720g....47cm
15.11.2008 Valas77.......tyttö..(LA 05.12).....3850g....51cm
18.11.2008 pikkutiikeri..tyttö..(LA 01.12).....3770g....51,5cm
20.11.2008 nmp.............poika.(LA 07.12).....3300g....49cm
20.11.2008 sammal........tyttö..(LA 02.12).....2830g....46cm
21.11.2008 Orvokki80....poika.(LA 02.12).....3340g....49cm
22.11.2008 caffee81.......tyttö..(LA 01.12).....3635g....52cm
23.11.2008 Mussupussu.tyttö..(LA 02.12).....2500g....47cm
23.11.2008 OmituinenOtus.poika.(LA 13.12).......................
24.11.2008 Auris80........poika.(LA 06.12).....3120g....50cm
27.11.2008 Aubrieta.......tyttö..(LA 03.12).....4315g....50cm
27.11.2008 pulla75........poika.(LA 02.12).....3710g...48,5cm
29.11.2008 Aurinkomamma.tyttö.(LA 08.12).3390g....50cm
01.12.2008 TooQT2BSTR8.tyttö.(LA 06.12)...3490g....51cm
01.12.2008 käppyrämallut.poika.(LA 06.12)..3476g....49cm
01.12.2008 Annukka84..poika..(LA 15.12).....3700g.........
01.12.2008 neitim..........tyttö...(LA 08.12).....3510g....50cm
02.12.2008 nyty.............poika.(LA 08.12).....3740g....49cm
05.12.2008 Nimra...........tyttö...(LA 01.12).....3780g....51cm


*************************************************

 
Iltaa!

Laitoin listaa vähä ajan tasalle. Eli mitä mä tein:
Siirsin kaikki vauvat jo saaneet "syntyneet" -alapuolelle. Laitoin myös mitat mukaan, kuka nyt on ne ilmoitellut.
Eli yritin tosiaankin parhaani, mut jos tuol on virheitä tai joku haluaa korjauttaa jotain, niin ilmoitelkaa..........
Joku muu saa kans päivitellä, mua ei haittaa........ :heart:
 
Huomenta!

Kiitos NullPoints uudesta listasta :heart: Meitä on jo 20 jakaantunut :whistle: Ja tyttöjäkin on enää yks enempi kuin poikia vaikka niin tyttövoittoiselta aluksi näytti :D

Täällä on herätty viideltä... |O Mulle iski nyt ilmeisesti sit se flunssa, nenä on niin turkasen tukossa :snotty: Ei oikein pysty nukkumaan kun ei henki kulje ja kurkku tulee kipeeks. Ootteko te muut flunssan poteneet saaneet nenän jollain auki? Noita sumutteitahan ei vissiin saa käyttää. Mä oon meinaan ihan raato jos tää pitkään jatkuu... Illalla oli semmonen olo muutenkin ettei tässä kauaa koossa pysytä, tiedä sitten oliko tästä flunssasta vai oikeesti, mutta jos tässä nyt synnyttää vielä pitäs niin huh huh.

Masi oli innoissaan kun niin aikasin heräsin, kauhee melske alkoi kun sohvalle pääsin :LOL: Samoin kanit oli intoa täynnä, oli taas kaikki heinät onnistunu syömään yön aikana niin saivat heti täydennystä =)

Saatiin eilen ihan hurjan siistiksi tää kämppä, oon niin tyytyväinen! Mieskin innostui siivoamaan tosta isomman akvaarion alta rojuja pois, ja totes itsekin siivottuaan ettei siinä ollut kuin muutama hassu tavara jotka oikeesti tarvii säilyttää, loput oli roskia :D Äitini kävi kahvilla sitten vielä iltapäivästä, ja otti ne meidän matot ja vie pesulaan :heart: Asuu siinä lähellä, meiltä matkaa semmonen 20 km niin helpottaahan se paljon :)

Tänään täytynee vaan makoilla, ja jos saunan lämmittäis. Selkää, lonkkia, polvia ja häppäriluita särkee ihan kiitettävästi. Josko sitä pienellä kävelylläkin kävis ennen sitä. Miehen äiti tulee ystävänsä kanssa kahville jossain välissä =) Onneks on perjantaina leivottua kuivakakkua vielä paljon jäljellä, ei tarvi kun kahvit keitellä ;)

MARTTAN kyseli vauvalle sairaalaan pakatuista tavaroista. Meillä kassista löytyy pitkähihainen body, puolipotkarit, potkupuku, kypärämyssy, hattu, töppöset ja tumput, haalari ja fleecehuopa. Mukana on myös yks harso ja vaipat (sairaalasta saadussa paperissa luki että oma vaippa mukaan :eek: no ei se paljon tilaa vie vaikkei tarttiskaan). Ja sitten tietenkin kaukalo tulee mukaan :)

Josko sitä söis uudestaan aamupalaa kun edellisestä on jo kolme tuntia...

Viivi ja Masi 37+5

ps. tänään on superturvotuspäivä, piti heti laittaa tukisukat kun nousin :p
 
Niin sitä on taas Itsenäistä Suomea juhlittu! Ei tullut meille itsenäisyysvauvaa, jännityksellä ootan, tuleeko muille! =)
Tänne ei ihmeempiä! Vointi on ihan loistava, tuskin tässä vielä hetkeen pääsee tositoimiin!
Jaksamisia kaikille loppusuoralla olijoille ja jo sen maaliviivan ylittäneille! :heart: :flower:
-Joululahja rv 38+5 -
 
Huomenta!
Päivitykset kohilleen eli ei mitään ole tapahtunut, merkkailen vaan. Kiva.. tyttöjä 11 ja poikia 9, aika tasaista on!!! Onnea vaan kaikille vauvautuneille uudestaan!!!

Aamulla tuli sellasta limavuotoo.. ja siinäpä taas kaikki. Eilen supparoi ihan kivasti, mutta kuten aina, ne lakkasi nukkumaan mennessä. Suunnittelin jo taktikoivani itteni osastolle valittamaan, mutta en sitten viittinyt, onhan tässä aikaa. Itsenäinenvauva olis ollu kiva.. mutta toki kaikki muutkin päivät olisi käyneet ja tämäkin päivä olisi varsin hyvä.. :headwall: :LOL:

Neidit hereillä kaikki ja kalenterit aukaistu, ukko tietysti nukkuu vieläkin. Tottakait SEN pitää saada vapaapäivänä nukkua, minun päikkärithän voi aina torpedoida kaiken maailman kiireitten ja menojen takia.. Että silleen. Kärsimättömyys iskee taas.. supparit alkoi jo tunti sitten, mut kun ne ei tunnu SILTÄ!!!

Meillä on kiva pakkanen ja ihana ilma. Taidan mennä ite ulkoilemaan, maakin on ihan lumessa ja hiihtämäänkin pääsis. Piha on kivan karkee ettei tartte kaatumista pelätä. Joten jospa piristäisin itseäni ja MINUN koiraa ja lähtisin yksin lenkille. Hmmm.. pitää ihan harkita, saapa nähdä toteutanko sen.. :ashamed: Tai sitten laitan viimeinkin joulukoristeita.. tai sitten en.. jospa menisin vaan unille.. Nyt rupes nukuttamaan. :headwall: Huoh..

Mutta kuulkaas. Tässä on alkanut meidän pino purkautua sellasta kyytiä, että kyllä me muut vielä perästä tullaan, kukin sitten ajallaan!!! Siitä se on lähettävä, joten nyt kunnon hymyt ja positiiivisuutta kehiin! Huomaatte varmaan, että yritän tsempata itteeni... :ashamed:

Härkis & Neiti 39+4
 
Täällä ollaan totaalisen kyllästyneitä tähän mahaan.Eilen huomasin vatsalla ekat raskausarvet eikä sekään helpota yhtään olo (olis saanu jäädä tulematta). :headwall:
Eilen ei edes suppaillu et pitkään saan vielä oottaa.
Tämmönen päivä tänään! :/
 
Juu mustakin tuntuu, että ei tää meinaa varmaan tulla ikinä ulos... |O ei oo tullut mitään merkkejä mihinkään suuntaan..plääh...tahtoo tän mahan pois!! No onhan tässä vielä aikaa...jotenkin on vaan tullut niin malttamattomaksi, kun tietää, että vauva voisi jo vaikka syntyä... :ashamed:

jennae rv37+1 :heart:
 
Huomenta..

Eilen pitkästä aikaa pääsin saunaan-> ei mitään tehoa :LOL: Ihan sillä mielellä menin, jos pari supparia sais aikaseks, mut ei!

Tänään pitää raahautua kättärille synnytyskeskusteluun?! Kun sehän on niiiin suunniteltavissa =) Noh, ihan kiva se tavallaan on.. Mies vaan on töissä ni pitää raahata esikoinen mukaan. Saas nähdä paljonko siinä sitten keskustellaan :p

Mullakaan ei oo mitään oirehdintaa synnytyksen suuntaan. Lohduttaudun sillä, ettei esikoinenkaan antanut mitään merkkiä ennen kuin lapsivesi lorahti rv 38+5! Se päivämäärä on siis jo kevyesti ylitetty!

Kiitti vielä Nullpoints päivityksistä :saint:

Findy :heart: 39+3
 
Huomenta kaikille!
Täällä tämä lomalainen tulee siivoilee koko päivän. :( Meil on aivan karmee sotku, kun sit eilen ruveettiin siihen pistorasioihin laittamis hommaan. Pöly meni joka paikkaan kolmessa huoneessa mihin me ne lisä rasiat laitetaan. Mulla tuli melkein itku kun siivosin ja siivosin ja sotku vaan pysyi... Kauheeta hommaa kerrassaan...... :headwall: Ei koskaan uudelleen todellakaan tällaseen hommaan katsi ruveta... Seinät kun on tiiltä jne, eli helkutti sentään. Onneks mies tajusi mun naamasta et senkin täytyy sit yrittää siivota. Muuten olisin kävellyt ulos ovesta.............. Näillä näkymin saadaan tää projeksti tehtyy jouluksi. Meiän sähkömies ainakin lupas niin et tulee pian laittaa noi piuhat.
Eli mulla oli tosi hauskaa. :headwall:
Juu toivottavasti toi päivitys oli ok. Kiva listahan tuo muuten on, et vaan tarvitsi laittaa ajan tasalle.
Kuulemisiin!!!!!!!!
 

Yhteistyössä