JOULUTÄHDET -05- MARRASKUUN KASAAN

Iltoja!

pepin terveiset tulin kertoo..ovat Rasmuksen kanssa jorvissa, kun lääkäri oli soittaut niistä tuloksista. pissassa paha bakteeri. ottaavat uusia näytteitä ja saavat varmaankin lääkkeitä mukaan. olivat kuulemma sanoneet että bakteeri aiheuttaa öisin heräilyjä ja mahanväänteitä. että sellaista.

nasuliinolle kovasti onnea ja jarruja!!

wernerille, kovasti paranemisia! jaksuja gerberalle kovasti paljon! :hug:

täällä ei mitään erikoista talo täynnä väkeä pitkästä aikaa ja sauna odottaa. joten mentävä on.
:wave:
 
Ihan pikaseen tulin moikkaamaan,

ensiksi Pepille onnittelut :hug: ja sitten toivottelen kovasti voimia Rasmuksen kanssa. Oli hyvä että vaadit pääsyä testeihin, kyllä äiti lapsensa tuntee. Toivottavasti ei kuitenkaan ole mitään kovin vakavaa vaan nyt alkaisi sitten näyttämään elämä paremmalta :hug:

Gerberalle kovasti myös voimia toivottelen Wernerin kanssa, toivottavasti saat levättyä jossain välissä.

Nasuliinolle lämpimät onnittelut tulevasta perheen lisäyksestä :hug:

Adalmiinan Adelelle myös täältä onnittelut jos vaikka sattuisit joskus lukaisemaan ;)

Hannamarin Vilille myös myöhästyneet onnittelut ja itsellesi tsemppiä uuteen työhön.

Pidä Jellona hauska ilta lauantaina tyttöjen kanssa, toivottavasti pääsette liikenteeseen!

Nyt täytyy mennä kunnostamaan tätä kämppää, vieraat tulee huomenna ja tää on kun pommin jäljiltä... Palataan :wave:
 
Iltoja..

Synttärit on peruttu, kuten Jellona kävi kertomassa, me mentiin Rasmuksen kanssa Jorviin joskus 15 aikaan, kun lääkäri tosiaan soitti niistä tuloksista pissassa paljon (?) bakteereja ja tulehdus, piti mennä uudet näytteet ottamaan. Odoteltiin siinä hyvä tovi labrahoitajaa ja kun vihdoin saatiin testit otettua niin sanottii, että niissä menee ainakin tunti. 1,5h päästä hoitaja tuli sanomaan, että kyllä mekin lääkärille vielä päästään, oltiin jo nyt oltu siellä monta tuntia.

Kesti vaikka kuinka kauan, kun lääkärin luo sitten päästiin, bakteeri siellä virtsanäytteessä oli, mut tulehdusarvot eivät kuitenkaan olleet koholla... Uusi näyte piti ottaa suoraan virtsarakosta, ettei pippelinpäästä pääse bakteeri näytteeseen. Rasmus oli just pissannut, joten jouduttiin edelleen jäädä odottelemaan, tällä kertaa 45min, josko siellä sit sitä pissaa olisi.

Tällä välin lääkäri sanoi, että joudun jäämään Rasmuksen kanssa osastolle yöksi, aloitetaan suoneenmenevä lääke, jota annetaan 3 annosta 8h välein...

No, ruvettiin sit ottamaan sitä näytettä suoraan rakosta, mut ei siellä pissaa ollut. Niinpä lääkäri passitti meidät kotiin ja huomenna mennään aamupäivällä sinne takaisin, otetaan jotenkin ultran avulla se näyte sitten... Ja todennäköisesti joudun olemaan Rasmuksen kanssa sairaalassa sunnuntai-iltaan asti :/ Mutta onneksi, kuten lääkäri sanoi, ehti tämän tehdä ennen Tehyn työtaistelua :kieh: :headwall:

Ja tosiaan lääkäri, joka päivällä soitti, oli muuten se idioottilääkäri :kieh: sanoi, että tämä virtsatietulehdus aiheuttaa sitä yöllistä kitinää ja levottomuutta!!! Oli kyllä aivan erikuuloinen lääkäri puhelimessa :kieh: Ylilääkäri on käynyt varmaan vähän jututtamassa... Ja kun lapsesta löytyi vikaa, vaikka itse väitti melkein 100% varmuudella, että terve lapsi on, itkee vähän öisin, mut se on normaalia :kieh: Nyt oli siis todella ystävällinen ja mukava :eek:

Tulipas taas tekstiä :ashamed:

Gerberan Wernerille oikein pikapikaiset tervehtymiset ja jaksamisia äitille!! :hug:

Kiitos vielä onnitteluista Kaiza, Uneton, Siru, Niiskuneiti, Lillukka ja Metku!! :flower: (olikohan muita...).

Nasuliinolle ihan hurjan paljon onnea odotukseen!!! :hug:

Mitenhän se Epeli jakselee? Mähän ennustin sillon, kun la saatiin tietää et syntyis 16.11., eli mun synttäreinä :D Onkohan ennustus osunu oikeaan :whistle:

Nyt en muista enää, mitä muuta olitte kirjoittaneet.

Niin itsekäs jossain vaiheessa olin, että olin kovin harmissani siitä, kun synttärit menikin päin mönkiä, kun sen kerran, ku olis saanut molemmat lapset hoitoon jne. :ashamed: :ashamed: Mut äiti sanoi, että vois ottaa ens viikonloppuna pojat, jospa sit kokeilis paremmalla onnella :)
 
Rasmukselle paranemista!

Kaikille viihteellä olijoille iloista iltaa!

Mulla mähii kinkku uunissa :p kaveri tulloo tännään syömään/pelaamaan/saunomaan, voi kattoa hiukka hitaasti, onneks se syö kaikkea mitä sille tarjoo :LOL:
MEillä jopa NUKUTTIIN yö! :eek: kerran oli tutti (joo ei oo vierotettu vielkään :ashamed: ) hukassa, mut muuten makas liki 8 asti.
Aamulla ajattelin et nakkaan ukon ja lapset ulos ja siivoilen ite rauhassa, no tuolla on nii kylmä ettei tuonne viskata ketään..
 
Kiitos Koivunkäpy ja Niiskuneiti!! :hug: :hug: :heart:

Me päästiin Rasmuksen kanssa jo kotiin. Näytteessä, joka otettiin virtsarakosta ei ollut leukosyyttejä, mutta bakteeri näkyi. Saatiin antibioottikuuri. Huomenna tai maanantaina saadaan viljelyn tulokset vielä... Ja sitten katotaan jatko. Lääkärikin sanoi, että on vähän outo tapaus, että senkin takia otetaan kontrolli varmasti... Munuaisetkin varmaan katotaan myöhemmin, kunhan viljelyn tulos on selvinnyt.

Rasmus on ollut aivan uskomattoman reipas!! Ei ole paljoa itkenyt/kiukutellut, vaikka onkin sitä kiusattu vähän väliä (3 pissapussia tarttunut kiveksiin ja ne revitty pois, kaksi puudutelaastaria laitettu tuohon pippelin yläpuolelle ja ne revitty pois, 2 tai 3 kertaa otettu suoraan virtsarakosta piikillä se näyte, verinäytteitä otettu sormista parit kerrat, lääkärit tutkineet ja painelleet mahaa yms.). Hurmasi jo eilen illalla koko lastenpolin äidit ja potilaat :heart: Jutteli ja naureskeli kaikille, kaikki ihastuivat poikaa, niin lääkärit ja hoitajatkin! Kiltti pikkuinen :heart:

Kiitos Jellonalle vielä viesteistä ja siitä, että olit käynyt tänne kirjoittelemassa :hug:

Mut nyt poistun :wave:
 
peppi olen pahoillani, mutta et saanut yhteistä syntymäpäivää meidän vauvan kanssa, joka ei todellakaan tunnu olevan vielä tulossa maailmaan! Tosi hyvä, että Rasmus saadaan nyt hoidettua kuntoon. Ja ihan oikein sille lääkärille, että joku vika löytyi! Siis kun se oli sitä mieltä, että turhaan huolehditte.

Nasuliinolle onnea plussasta! Tuntuu kuin itse olisin plussannut ihan vähän aikaa sitten...

Pikaista paranemista kaikille sairastelijoille! Toivottavasti Wernerin vointi pysyy edes kohtuullisena, ettei tarvitse sairaalaan lähteä! Minä menen taas odottelemaan, josko vaikka supistaisi :whistle:
 
Epelille suppareita! semmosia tehokkaita..

Tais löytyä pelikonsoli jonka ostamista vois harkita, saa oikeesti liikuntaa pelatessa pelejä, sen verran että hiki irtoo :eek: ja jopa lapsillekkin sopivia pelejä on, Anna hakkas aikuisia keilailussa :whistle:
 
Hurrrrjan paljon onnea Metkulle!! :flower: :hug: :heart: Mitenkäs ilta meni?

Entäs muilla, jotka ovat olleet iltaa viettämässä, Jellona, Uneton? :attn:

Väsyttää, silmät on taas muurautunu kiinni, on ihan turvonneet, vaikka en oo itkeny yhtään :D Rasmus heräili yöllä ja 2-3 välillä oli taas niin hereillä, tosi vaikea saada takaisin nukkumaan :/ Sit meinas herätä 6, mut onneks nukkui melkein tunnin verran vielä.

Anoppi tuli tyttöjensä (8v.) kanssa eilen hoitamaan poikia, me mentiin Samin kanssa syömään ja leffaan :) Piti mennä kattomaan yks leffa (en muista nimeä), mut siihen ei ollut paikkoja, ainoa johon sillä hetkellä oli, oli Saw 4, mentiin sit kattomaan sitä ja oli kyllä aika kamala/ahdistava :eek: Mut mukavaa oli. Kun tultiin kotiin niin Rasmus jo nukkui, Jonttu ei vielä. Oli kuulemma ollut kivaa tyttöjen kanssa, olivat alkaneet hippaa ja muuta sellaista. Anoppi sanoi, että meteli oli ihan sietämätön jossakin vaiheessa :whistle:

Sami lähtee kohta töihin... Meillä ei oo oikein mitään tekemistä.

Jellona: Tuun aina tosi hyvälle tuulelle, kun nään noi kukat :flower: On niiiiin kaunis kimppu :heart: Kiitos ihan hirveesti :hug:

Rasmus on kyllä hauska, se matkii koko ajan kaikkea, mm. kun hakkaa kädellä pöytään niin poika alkaa myös hakkaamaan (tätä on tehnyt jo tosi pitkään), nyt uusimpana on se, kun itse pudistelee päätä niin poika alkaa myös pudistelemaan ja hymyilee/nauraa, kun pojalle hymisee/hyräilee niin alkaa hänkin hymisemään :D On jo pitkän aikaa leikkinyt Jontun leluilla, tommosilla, joilla J alko leikkimään joskus 1v. iässä, mikä ton nimi nyt on, semmonen, mistä voi painaa/vetää/työntää ja sit "laatikko" aukeaa ja sieltä tulee esiin joku eläin. Rasmus osaa avata ja sulkea sitä. Sit soittelee noita soittimia. Mut eipä me edes osattu Joonatanin aikaan sille kovin aikaisin tommosia leluja tarjota.

Auts, mulla on maha kipee. Oon syöny nyt niin paljon karkkia ja suklaata :ashamed: :ashamed: Pitäis alkaa jo vähän rajoittamaan!! :eek: :ashamed:
 
Meillä poika nukku yhdellä heräämisellä, mut A heräs kans kerran.. onneks asettu takas nukkumaan kuitenki hyvin..
MEillä oli eilen semmonen pakkanen ettei paljo tehny mieli ulos, -14 ja tuuli, tänään vois kokeilla paremmalla menestyksellä moista harrastetta..
 
Sunnuntaita!

täällä kaikki kunnossa. oli aikas rento eilis ilta, käytiin syömässä ittemme ähkyyn. ja sit hieman naukkailtiin kaverin luona juomia. baarissa käväistiin, mut eipä siellä ollut hirveesti tuttuja saatikka hyvää musiikkia jota olis voinut tanssia. yleisesti kuitenkin mukavaa päästä vähän tuulettuu.
tänään olen saanut jo aamupäivästä aikaiseksi vaikka mitä..2 koneellista pyykkiä pesty, imuroitu, siivottu kesävaatteet pois yms. :)
mikkis kävi just päikkäreille.ja mies lähtee aleksin kanssa viemään kohta miehen veljeä junalle. taidan itsekin hetkeksi kääntyä pitkälleen.

peppi, ole hyvä vaan kaikista. oli ihana piristää jotenkin. jaksuja. :hug:

metkulle, isot onnittelut. :flower: :hug:

käpynen, hiukanko teillä on ollut hirmu ilma eilen. toivottavasti tänään jo siedettävämpi.

täällä satoi koko aamupäivän lunta. ihanaa. :xmas:

nyt minä käyn levittää pyykit ja meen maaten. :wave:
 
Ei tunnu nuo Koivunkävyn supistustoivotukset tulevan perille. olo on mitä mainioin. Mieskin lupasi maksaa 50 euroa, jos teen lapsen tänään. Minä sanoin vaan, ettei se taida olla pelkästään minusta kiinni...

Mitään muuta ei sitten tänne kuulu... |O
 
PEPPI myöhästyneet onnittelut :heart: ja onneksi Rasmus sai nyt lääke kuurin! ja ihan oikein sille lääkärille :LOL:

METKU hyvää syntymäpäivää :heart:

täällä viikonloppu menny nopeasti. mies oli eilen illalla kaverilla juhlimassa. haettiin aamulla. oli aikas huonovointisen näköinen :LOL: mut hauskaa oli ollu ja olivat tanssinu koko illan baarissa, huomenna voipi olla jalat kipeena :D
me oltiin poikien kanssa kaverilla ja syötiin siellä isot iltapalat. kotona laitoin heti isomman nukkuu ja sit pienemmän.
Leikkelin muutamat imut kun sain kaverilta jätesäkillisen kankaita!
Mie oon nyt hurahtanu noihin kestoihin ihan tosissaan. haluisin ommella koko ajan!
Veeti muuten osaa nyt vaihtaa lelua kädestä toiseen! ja kovasti koittaa nousta istumaan kun ottaa syliin. haluaa aina olla sylissä kun ollaan ruokapöydässä ja tykkää huitoo pöytää käsillään :D

Aten lempisana on: vähänaikaa. Käyttää melkein joka lauseessa. esim. isi oli saunassa, heitti löylyä vähänaikaa.
kaivuri kaivaa kuopan vähänaikaa. :D

EPELILLE tehokkaita suppareita

NASULIINOlle :hug: ja jarrusukkia.

GERBERALLE voimia :hug: ja Wernerille pikaista paranemista

mut tää nainen lähtee tanssimaan lattareita B)

voikaa hyvn!

Tigru
 

Sairastuvan terveiset :wave:

Werneri on tämän päivän ollut tooooosi väsynyt, nukkuu vaan. Hereillä ollessaan itkee. Syö kuitenkin hyvin. Yskä ei ole enää paha, mut rohinat edelleen on. Seuraillaan tilannetta tää ilta, huomenna käytetään viimostaan lääkärissä, jos ei ala toipumaan.
Samalla tiellään lääkäri saa kuunnella myös Jullen keuhkot. Yöllä taas itkeskeli aika tavalla.

Mulla flunssa kans aika pahana, painaa keuhkoihin inhottavasti, joten omienkin keuhkojen kuunteluttaminen olis vissiin paikallaan. Olo on aikas tööt. Vähät yöunet hidastaa mun toipumista ja tuplaa varmaan nuo oiretuntemuksetkin.

Jotain positiivistakin; tänään oli asunnon näyttö ja täällä oli käynyt 4 pariskuntaa, joista 3 haluaa tulla kahtomaan asuntoa uudestaan ensiviikolla!! Eli ovat aika potentiaalisia ostajaehdokkaita!!

Aleksi on jalisturnauksessa (tänään viimoset ottelut, aloittivat jo perjantaina), mies ja Julius piipahtivat mummon 60-v juhlissa. Ovat tulossa jo kotiin hirvittävän herkkumäärän kanssa :D Me siis jäätiin Wernerin kanssa ihan suosiolla kotiin lepäilemään, sen että näytön ajan hengattiin ulkosalla. Wernerillä on kuumeeton keuhkokuume, joten kun pakkasta on nyt noin vähän, niin voidaan ulkona piipahdella. Ulkona nukkuu myös päikkärit, sisällä ei malta oikein nukkua.

Werneri koittaa nousta jo konttausasentoon ja hyörii ja pyörii latialla joka suuntaan. Taaksepäin peruuttelee myös, joten saan kaivella sitä milloin mistäkin pois :D Jullen traktoreita sun muita vempaimia katselee haikeena :D Julle on niistä niiiiiin tarkka, että voi sitä huutoa, kunhan Werneri tahtoo niillä myös leikkiä :D Kotivaa`an mukaan painoa on n. 9kg, joten tissimaito riittää vielä =) Soseet aloitetaan sit 6 kk ikäisenä.

Nasuliino Onnea oikein kovasti!! Pidän peukkulit pystyssä, että kaikki sujuu hyvin!! Ihanaa!!

Epeli, sulle toivon kovia, tehokkaita, avaavia supistuksia!! Ja kovasti tsemppiä!

Peppi, myöhästyneet synttärionnittelut sinulle!! Harmi homma tuota Rasmuksen tulehdusta, mut onneksi se nyt löytyi!! Toivotaan, että yöunet paranee pian!

Metkulle myös synttärionnittelut!! Milläs mielin pyöreitä täyttelit? *itsellä se aika pian edessä...*

Nyt heräsi Werneri, joten syöttöhommiin käypi tieni!

Kaikille mukavaa sunnuntain jatkoa!
 
moikka kaikille!
ja kiitos matkatoivotteluista =)

joku aika sitten kotiuduttiin. käytiin tullessa kärkkäisellä ostoksilla.

Viikonloppu meni liian äkkiä :/ oli niin ihana käydä pitkästä aikaa kotona.. (siis äidin ja isän luona :D )
Ulkoiltiin aika paljon ja Tatu ajoi traktorilla ja jopa puimuriin halusi istumaan vaikka talviteloillaan on :LOL:
Sitten ratsasti ponilla ja tuumasikin yhdessä vaiheessa että vielä.. kopoti kopoti!!
Yöt nukkui tätin vieressä kun täti niin halusi.. nätisti meni illalla sänkyyn ja rupesi nukkumaan =)

Peppi: Rasnukselle pikaista paranemista!! onneksi kuitenkin viimein löytyi syy mikä on. :hug:
harmi kun ette voineet viettää synttäreitä mutta mukava kun äitisi lupautui pojat ottamaan sitten. Ja jospa Rasmuksenkin yöt alkais tästä pikku hiljaa mennä parempaan suuntaan.

Wernerille kans pikaista paranemista!!
Hienoa Gerbera että ostajaehdokkaita kävi noinkin monta!

Nasuliinolle onnea!!! :flower:

Peppiä taisinkin jo onnitella mutta Metkulle onnea myös! :flower:

Tässä uuneja lämmitetään.. keli on muuttumassa aika kurjaksi :/

huomenna olis vp.. tekis mieli lähtee kiertämään kirpparit mut saa nähdä tuleeko Tatun kans lähdettyä.
Niin ja saattaa meille kissakin huomenna tulla =) ainakin "koeajalle"
 
Huomenta.

Tylsää, kun täällä on niin hiljaista :( En mä jaksa yksin pitää tätä ketjua pystyssä :whistle: :LOL:

Meillä oli ihan karsee yö |O Rasmus heräili ihan vähän väliä ja nukuttaminen kesti ja kesti :headwall: Kahden aikaan oli taas muka sitä mieltä, että herätään :kieh: Huhhuh.

Soitin eilen sinne Jorviin siitä viljelyn tuloksesta, pissassa edelleen näkyi bakteeria, muttei kuulemma "hälyttävää" määrää... Lääkäri kuitenkin sanoi, että haluaa meidät ottaa sinne kontrolliin, kun on vähän outo tapaus (siis sanoi sillon kun siellä lauantaina oltiin), hoitaja, jonka kanssa puhuin niin oli vähän ihmeissään et mihin se lääkäri meinasi meidät ottaa, kun osastot ovat siellä kiinni... Ohjasi meidät sitten oman tk:n puoleen kääntymään...

Koivunkäpy: Huh sitä teidän pakkasta, täältä suli eilen kokonaan lumi, nyt on märkää ja pimeetä :/

Jellona: Kiva, että oli rento ilta la! Paljon olit saanut eilen aikaan, eikö teillä sit mennyt myöhään? Mä en ainakaan yleensä jaksa tehdä mitään seuraavana päivänä, jos oon myöhään edellisenä iltana ollut.

Epeli: Jaksuja :hug:

Tigru: Kiitos :hug: Söpö Atte :heart:

Gerbera: Kiitos! Jaksamisia sulle sinne kovasti ja pikaista paranemista kaikille teille!! Tsempit taas asuntoasioihin!

Danjuska: Kiitos. Mikäs kissa teille tulee? Miten koirat tulee toimeen kissan kanssa? Muistanko ihan väärin, mut oliko Tatu allerginen...? Kun muistelen, että koirat oli joskus jossain hoidossa vai minkä takia olivat. Voi olla et oon nyt ihan pihalla :ashamed:

Joonatan huutaa... Pitäis itellekin laittaa aamupalaa :wave:
 
Täällä oli ok yö vaihteeks..
Ilmotteleha peppi sit mitä tohtori sanoo! Tosin näyttäs kovasti onneks siltä et työtaistelu on ohi, ts. ei toteudu, toivotaan ainakin näin. Jos eivät siihen 20% tyydy ni ahneita paskoja ovat :kieh:
 
IHANAA NASULIINO, ONNEA TOOOOSI PALJON JA KAIKKEA PARASTA RASKAUTEESI :flower: :flower: :heart: :heart:

Peppi85 hyvä että Rasmuksen asiat alkaa selvitä :heart: :hug: :flower:
Ja kiitos jälleen kysymästä;
viikonloppu meni ihan hyvin siellä kaverin luona ( mitä nyt oli 1 päivän kuume ja ripuli) :wave:
Tosin ihan outoa (vähän liiankin) oli olla 2 päivää ilman lapsia :eek:

Juu, meidän arki sitten muuttuu melkoisesti lähitulevaisuudessa....
Fiilikset on iloiset ja samalla hieman alavireiset.
Mutta kyllähän tässä on laitettava pää pystyyn ja otettava vastaan mitä elämä tuo =)

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille, sairastupiin parantumisia, väsyneille jaksuja ja muuta sellaista :)
 
Heippatirallaa ja terveiset Tyrvännöltä!

Perjantaina vietettiin miehen kanssa "pikkujoulua" ja lauantaina lähdin sinne koulutukseen.
Olin mielestäni laittanut kellon soimaan kymmentä vaille kuusi. Mutta sitten yht'äkkiä säpsähdin hereille lauantaina ja kuulin kuinka ilmastointi humisi. Paniikki pukkasi päälle ,että mitä kello on, kun Hesassa pitäisi olla jo kahdekasan aikaan.
Etsin kännykän ja totesin sen olevan vain varttia YLI kuusi. Äkkiäs suihkuun ja vaatteet päälle. Jugurttia massuun ja pysäkille. Pikkukiirus tuli, mutta keskresin hyvin bussiin. Olinkin laittanut kellon soimaan kymmentä vaille seitsemän.
Mukavaa oli. Ruokaa, juotavaa, asiaa ja saunomista että tanssia riitti. Eiloen juuri sopivasti kerkesin kotiin enne kuin täällä alkoi ilotulistus joulukauden alkamisen kunniaksi. Sami pelkää sitä räjähdysääntä.

Oikein mukavaa viikkoa kaikille, Nasuliinolle pienen pienet onnentoivoutkset raskaudesta ja kaikille kipeille pikaista paranemista!
 
UNETON mitä muutoksia, multa on menny ohi??

GERBERAlle ja pojille voimia ja paranemisia. Ja toivotaan että kaupat tulee!
Täällä Veeti ei vielä liiku. kääntyilee, mut ne veikan lelut on parhaita :D nytkin ihailee ja ropeltaa Aten paloautoa :D

PEPPI hyvä että enään ei ole paljon pöpöjä pissassa. toivottavasti syy siihen löytyy tärkeinta kuitenkin että poika paranee.

Meillä on pitäny aloittaa jo soseet. mun maito ei riitä. Veeti olikin pari päivää kärttyinen. eilen Veeti sai vähän velliä aamulla (20ml), porkkanaa päivällä(1rkl) ja velliä(30ml) taas illalla. nukkuis sitten rauhallisesti viiteen asti! mut sitten kans meinas että on aamu :eek: laitoin pojan sänkyynsä ja onneks sinne sit nukahti.
Maissivelli maistuu jo hyvin, mut kun meillä ei vieläkään osata syödä pullosta niin vellitkin pitää lusikoida. tänään kokeilen nokkamukia jospa sieltä tulisi riittävän nopeesti ruoka :LOL:

mut kahvin keittoon ja viihdyttämään pienintä ja korjailee tavaroita.

Ainiin ennen päikkäreitä meillä kävi nuohooja. Se olikin Atesta tosi jännää. siinä meillä viikon puheen aihe :D
 
heips!

kerkesinpä tännekkin =)
just syötiin Tatun kans ja ois tarkotus lähtee ulkoilemaan kunhan mahat vähän vajuu..

Peppi: Meille tuli miehen työkaverin kissa.. tai siis kokeillaan sopeutuuko.. joutuu antamaan pois elämäntilanteen muutoksen takia.
Tatulle tehtiin joo ne allergia kokeet sillon ja koira arvot oli vähän koholla.. sen takia koirat oli poissa kotoa mut eipä ollu vaikutusta. Kissalle ei oo allergnen.. itse jos en ala aivastelemaan niin hyvä juttu.

Hyvin kainakin alku lähti. Roope oli hieman ahdistuneen oloinen kun aatteli että kissa juoksee karkuun mutta tulikin heti puskemaan.. voi koiran ilmettä :LOL:
Tietenkin näkyy ikävä olevan, kävelee ympäri taloa ja naukuu mutta eiköhän se siitä.

mut nyt sinne ulos.

 
Iltoja immeiset!

Onpa paljon tapahtunut, Nasuliinolle onnea sylintäydeltä ja jarrusukkia! :flower: Pepille myöhästyneet synttärionnittelut, ja Metkulle myös!! :flower: :flower:

Meillä on ollut niin matalalentoa taas nämä päivät että ihan turha on ollut kuvitellakaan ehtiä kirjoittamaan. Arttu on ihan supertakertuva, se vaatii jomman kumman aikuisen kanssaan leikkimään,. muuten menee ihan riehumiseks tai pahanteoks. Pinna alkaa olla aika kireällä sen kanssa, mutta kyllä se siitä. Onneks (?) Tomi on lakossa nyt, se ehti viime viikolla siivoillakin, kun sillä oli pe pikkujoulut ja meillä Vilin kakkoset sunnuntaina. Ei hyvä yhdistelmä, kun krapulainen mies vahtii lapsia kun ite leipoo.. :kieh: Kiitos kaikille onnitteluista, meidän pikku juhlakalu-raukka oli tosi yskänen ja nuutunut just sen sunnuntain kun kaikki vieraat paukkas kerralla sisälle ja kaikki olis halunnu halia ja onnitella Viliä, ja V päätti sit olla mun sylissä ja parkua ekan tunnin.. :/

Mulla on ollut ihme vesikellukkaihottumaa käsissä, ja nyt viikon sisällä rupes nahat lähtemään kämmenistä. :x Sain onneks peruutusajan tänään ihotautilääkärille, ja mulla on infektioekseema, joka voi siis puhjeta jostain tulehduksesta tai sit stressistä, niinkun mulle on varmaan käynyt. Oon kyllä ollut flunssanenkin, sekin ehkä on auttanut asiaa, mutta aivan varmasti kerron pojille kun ne on isoja (siis aikuisia) että olitte mukulana niin villejä että äitiltä lähti nahat käsistä.. :LOL: Nyt siis pitää rankkojen rasvojen lisäks käyttää kumihanskoja kaikissa kosteissa tilanteissa (hih hih) ja välttää mekaanista rasitusta. Ihan mahdollista pienten äidille, juu.. :whistle:

Oi voi kuinka sekavaa. Ja omaa napaa. Pojat saa hepuleita tuolla kun isänsä lähti hetkeks alakertaan, tämä on ihan mahdotonta! Täytyy mennä. Joskus elämässä mullakin on omaa aikaa, ja sitten jos vielä olette olemassa kirjoitan pitkään ja hartaasti! :LOL:
 
HANNAMARI kiva kun kerkesit käydä kirjoittelee. Voi pikku viliä kun otti juhlat koville :hug:
Meillä on kans tuota riehumista, Atte menee ihan sekaisin kun isi tulee kotiin. kiljuu ja riehuu koko ajan |O

Tänään sain siivottua talon, matot tampattiin, lattia pestiin ja pari huonetta sai suursiivouksen! huomiseks jäi taas se wessa.

Laulaako muut tähtöset? meillä hoilataan: ei muumitaloa lukita yökis, hei muumit! hauskaa kuunella kun toinen leikkii autolla ja laulaa muumeja :D

missäs kaikki on tänä iltana?

Huomenna pääsen käymään kaupungilla! tuskin mitään ostan, käydään kaverin kanssa lounaalla italialaisessa ravintolassa :p mitäköhän siitäkin tulee ku non lapsen mukana :/ extreme ruokailua :LOL:

vitsit kun tuli virtaa kun juoksin naapuriin ja takas. tekis kovasti mieli lenkkeillä mut en tiedä missä välissä päivää sitä kerkeis. Ehkä sitten kun Veetuska syö paremmin muutakin kuin tisua.

pitäs mennä nukkuu, mut kun tuli uus kangas postissa tekis mieli leikellä parit vaipat :whistle:

Hyvää yötä kaikille ja voikaa hyvin :hug:

Tigru
 
pikana..

Hannamarille kovasti jaksuja! Toivottavasti kädet paranis pian!

Tigru: Tatu laulaa; posti pat, posti pat, kissa aina mukavaan :D
sekä muumia tulee; paapa pa paapa... ja mustankissantangosta se tango, tango, ikioma on.. miauuu.
pitäkäähän huomenna hauska päivä ja nauttikaa extreme ruokailusta =)

Kisu kotiutunut hyvin.. kapus uunin pankollekkin jo. syliin tulee hyrrittämään =)

omat jalatkin alkaa olla jo kävely kunnossa :LOL: tuli kiivettyä taas ekaa kertaa 1,5 vuoteen hevosen selkään viikonloppuna parina päivänä ja sen kyllä tunsin jaloissani sitten myöhemmin. mut kivaa oli ei siinä mitään.

nyt unta kuulaan.
 

Yhteistyössä