JOULUTÄHDET 2005 Syyskuun pinoon!

Joulutähdet 2005

Hannamari 14.11 Vili Valentin**, Pirkkala
Parpapapa 1.12 Jami Aaro Jalmari, Siilinjärvi
lumikarpalo 2.12 Joel,**
Naakka 3.12 Sanni Tuulia**
Gerbera 4.12 Julius Weeti Elmeri***, Kuopio
MammaRiia2 4.12 Maria Hanna Almira****, Kiuruvesi
Hannele 5.12 Niilo Elmeri**, Tampere
JemiJassu 5.12 Juulia Lumi Linnea, Turku
Maria 5.12 Elina******
Hannele 5.12 Niilo Elmeri**, Tampere
jemma 6.12 Lisen Amanda***, Ahvenanmaa
mamma-83 7.12 Eino, Helsinki
smirgelaine 7.12 Sami Antero**, Espoo
Danjuska 10.12 Tatu Onni Oskari**, Oulainen
Metku 10.12 Atte Matias**, Jyväskylä,
MM-70 10.12 Topi Tapani***, Itä-Suomi
Neve05 10.12 Vera Fanny Margareta***, Porvoo
SippeSirkku 10.12. Viljami Onni Elmeri
koivunkäpy 11.12 Ville Valtteri***, Kontiolahti
nasuliino 11.12 Jone Topias*
Siiri-Miina 14.12 Jimi Juhani Waltteri
Kattinka 17.12 Otto Georg Valtteri***, Norja
Petra 18.12 Vanessa Marina*, Porvoo
Tigru78 18.12 Atte Eemeli**
Mammatuulia 19.12 Noel Luka Ariel*, Helsinki
siru2006 19.12 Otto**
Epeli 21.12 Lauri Artturi*
Kristiina 80 23.12 Sauli Otso**, Tampere
Tanskuliini 23.12 Veera-Elisa Matilda****, Helsinki
Jonna79 25.12 Wilhelmiina Valpuri**, Loviisa
Lillukka76 26.12 Onni Anssi Eemeli**, Savo
Niiskuneiti82 27.12 Joonas Mikael**, Varsinais-Suomi
Kaiza80 28.12 Matias Juhani**, Turku
taaperotx5 28.12 Janette Sofia, Turku
Peppi85 29.12 Joonatan Antti Mikael**, Espoo
katbe 30.12 Juuso*, Salo
Naanu86 31.12 Onni Eemil Johannes*, Oulu
kuusikon äiti Elina ********
Ametisti 2.1 tyttö***
Tinttamooses7 2.1 Oskari***
Tiukuliini 3.1 Eetu*
jellona78 4.1 Miikka Henri Joonatan**, Mikkeli
Uneton 5.1. Peppi***
Taivaanvuohi 6.1 Anni Catriina**, Kittilä


Kaksplus -kerho:
Kerhot - Kaksplus
 
Tänne vaan kaikki syyskuun pinoon :wave:

Kirjoitin äsken n. kilometrin pituisen viestin ja puf, se katosi bittiavaruuteen :mad: :headwall: Se johtuu tästä pirun uudistetusta versioista, joka on ihan... Sanonko mistä!! |O :kieh:

Tänään luovutettiin edellisen asunnon avaimet, oltiin siellä vielä aamu + aamupvä touhuilemassa ja siivoamassa (+ pakkailtiin loput tavarat, tai siis lamput, verhot jne. ). Se olikin varmaan se pahin osuus tässä muutossa, onneksi on nyt ohi!

Tää uusi koti on täynnä pahvilaatikoita, hommaa riittää siis vielä vaikka muille jakaa. Tavarat pitäis saada paikoilleen ja verhot ja lamput kans :whistle:

On tää kyllä ihana, kun tää on valmis :heart: Tilaa on kivasti, ihana ympäristö, rauhallinen piha-alue, metsää, metsäkävelyreittejä yms. :) Kaikki tuoksuu uudelta ja on uutta :D Siis ei sentään huonekalut, mut kuitenkin.

Löysin lähetystorilta Joonatanille semmosen Unipuu parvisängyn, tällainen: http://www.kalustekauppa.com/filemanager/productfiled/4660file1Upload.jpg mut tämän värinen: http://www.kallenkaluste.fi/files/mallisto/lastenkalusteet/unipuu_pikkuparvi.jpg Vaaleanpunaista siinä on, mut ei se meitä haittaa ja sitäpaitsi se on Joonatanin lempivärikin :) Rasmuksen sänky on ton parven alla sillein poikittain (vai miten sen sanois), se on samanlainen ku tää: http://kuvat.huuto.net/2/f5/2a6e6934193abcee07c96c1a52f54-orig.jpg Oli kyllä hyvä löytö toi parvi, maksoi 55e, on tosi hyvässä kunnossa! Oon kattonut, että huutonetissä yms., niistä pyydetään monia satoja, pelkästä liukumäestä pyydetään 80-100e :)

Pojat on innoissaan uudesta kodista, toi sänky on ollut ehkä suurin ilonaihe :D Mut yllättävän hyvin lopettavat tosta liukumäestä laskemisen, kun on nukkumaanmenoaika. Muutenkin ovat innoissaan uudesta kodista :) Ihanat.

Oli pakko käydä äsken ottamassa taivaasta kuvia, kun oli niin kauniin näköistä. Samalla otin muutamat kuvat meidän talosta ja pihastakin :whistle: Laitoin niitä facebookiin ;)

Smirge, laitan sulle yv:tä :wave: Ihana, kun teillä rupeaa olemaan koti kunnossa :) Tapaamista vähän alustavasti taidettiin suunnitella johonkin vähän pitemmälle, me ei taideta ainakaan ihan vähään aikaa päästä lähtemään mihinkään kauas :(

Koivunkäpy, kiva jos tykkäsit! Ja kiva, jos tulee käyttöä niille :)

jellona: ihana iso Aleksi :heart: Kiva, että Miikalla menee noin hienosti hoidossa :hug: Meillä ei koulusta syyslomaa ole ollenkaan :( Päinvastoin, tosi rankka syksy tiedossa. On kaksi 4 vkon työharjoittelua, sisätaudeissa ja kirurgiaosastolla. Ensimmäinen alkaakin jo ensi viikon jälkeen :/ Meen Jorviin keuhko-osastolle, eikä suoraansanottuna paljoa kiinnostais :ashamed: Odotan kovasti et tulis vihdoin semmonen opintojakso ja harjottelut j, mitkä mua kiinnostais, eli vauvat, lapset, raskausaika yms. :D Mut saan kyllä odottaa, nimittäin sain tänään kuulla, että ensi syksynä joudun pitämään sen puolenvuoden tauon (johtuen siitä, että vaihdoin sairaanhoitolinjasta terveydenhoitoon), joten 1,5v päästä vasta pääsen niihin aiheisiin :/ Meni taas vähän asian vierestä, mut onpahan sulla yölukemista :LOL: Ihanaa laatuaikaa teille viikonloppuna :heart:

Nyt lähetän tän viestin, ennen ku tääkin katoaa!!
 
Heippa hei!

Kävyn poppoolle paranemisia. Mulla itteläni oli se flunssa puolitoista viikkoa. Mutta nyt on kaikki terveitä *koputtaa puuta*

Peppi lisätila on tervetullutta. Mutta muutto lasten kanssa käy jo extremelajista :rolleyes:

Sitä tapaamista vois kehitellä. Kootaan ensin ideoita ja sitten kehitetään niistä jotain. Vaikka sitten yy-viestein jos täällä ei haluta huudella.
 
Koivunkävylle perheineen paranemisia! Hirveesti joka puolella liikkeellä tota flunssaa : / Niin ja kiitos :hug:

Smirge: Kyllä todellakin käy :D Ei tätä hommaa kovin usein tekis :rolleyes:

Mäkin testasin eilen ekaa kertaa meidän saunaa :D Hyvät löylyt sai ;) Ihana oli rankan pvän jälkeen, kun oli lapset saanut nukkumaan, mennä Samin kanssa vähän saunomaan.

Täällä rupeaa olemaan jo tavarat paikoillaan! Vielä pitäis muutamat lamput ja verhot saada paikoilleen ja käydä pieniä ostoksia tekemässä...

Tohon tapaamisasiaan sen verran, että mä vetäisin meidän rajan tällä hetkellä Turkuun, eli sen pitemmälle ei tällä hetkellä päästä lähtemään... Ja tietenkin muuhunkin suuntaan suunnilleen samanlaisen matkan voitais tehdä. Sen verran vielä viitsis yhden päivänkin aikana ajaa.

Pojat olivat eilen pihalla ja uusia kavereitakin löytyi :) Olivat välillä ihan keskenäänkin, sillein, että Sami oli lähellä kellarissa ja osasivat kyllä kotiin tulla.

Joonatanilla lähti se yksi alahammas toissapäivänä :heart: Nyt on kyllä niin ison pojan näköinen! Tässä kuva:

Viikonloppu meni taas ihan liian nopeasti :/ Tylsää. Onneksi ensi viikko ei oo niin täysi koulupäivien suhteen, viikon päästä alkaakin se harjoittelu ja sitä onkin sit 4vko täysiä päiviä...
 
Öitä!

onpa täällä ollut hiljaista. minä nyt hieman nostan meitä, kun yövuorossa olen.
Meille ei ihmeempiä. viikot menee samalla tasaisella tahdilla. töitä, harrastuksia, kotihommia ja yöllä usemmiten nukkumista. :)

viime viikonloppuna pojat oli tosiaan mummolassa. Me miehen kanssa käytiin kaupungilla ja löysin itselleni uudet silmälasi kehykset. tiistaina kävin näöntarkastuksessa ja löysin vielä toisetkin kehykset. käytin tarjouksen hyväksi (osta 2, maksa 1). joskus parin viikon sisällä toivottavasti saan uudet lasit. Lauantai-iltana käytiin vielä keilaamassa ja amarillossa syömässä. Oli ihanaaa ottaa ihan rennosti. sunnuntaina haettiinkin jo aamupäivästä pojat. jalisharkkoja ja 5vee synttäreillä käytiin. :)
Maanantaina mentiin jo uudestaan koko perhe keilaamaan. siitä tuli meidän perheen mukava yhteinen harrastus. tänne meidän kaupunkiin saatiin pienen tauon jälkeen uusi keilahalli ja siellä on mahdollisuus laittaa ne 'aidat' radalle kun lapset keilaa. ensi keskiviikkona mennään varmaan taas. :)

Tänään oli Aleksilla taas peli. voittivat 9-3. :) muuten vaan oleiltiin.
Torstaina Miikka pääsi sinne gladiaattori jumppaan, joka oli tosi mahtava juttu. tykkäsi kovasti. oli hieman erilainen kuin viime vuonna. harmitti vaan toisaalta kun ei ollut kuin 6 poikaa, mut toisaalta ihan hyvä määrä, kun ei ole mikään kauhean iso sali. niillä oli siellä patjoja ja hevonen, siis se telinevoimistelujuttu. Miikka oli ihan hikimärkä, kun haettiin pois. innolla halusi ensi viikollakin jumppaan.

peppi, harmillista kun teillä ei lomaa yhtään ole. mutta jos saan nyt omat sekä poikien jäsenet siirrettyä vkolla 43 joku päivä teidän suuntaan niin ilmoittelen. :)

Tulkaahaan muutkin kirjoittelee. MM70, niiskuneiti, metku, kattinka, uneton, kuusikonäiti, siru, mammariia, gerbera....ja kaikki muutkin. teistä olis kiva kuulla jotain. :)

mukavaa uuden viikon alkua.
 
Kylläpä on hiljainen tää meidän syyskuun pino :O Uudistuksestako johtuu, vai mistä?! 2 viikkoa ja saldona 5 kirjoitusta, joista 2 mun :O :ashamed: Tän jälkeen 6 kirjoitusta, joista siis puolet mun tekemiä :LOL: Voi, voi. Nyt ryhdistäydytään :attn:

Mulla oli tänään eka pvä siellä harjoittelussa ja ihan mukavaa oli :) Tosi kiva ainakin tää toinen mun ohjaajista ja muutenkin kivan oloinen työporukka tolla osastolla. Uutta asiaa tuli vaan melkolailla, tai suuri osa tuttuja teoriassa, mut käytäntö onkin sit toinen asia ;) Yhdessä vaiheessa tuli sellainen olo, että niinköhän vaan osaan edes tuohon pirun puhelimeen vastata :LOL: Heh heh.

Aika paljon on vaan mun ohjaajilla iltavuoroja... 1 yönkin teen, varmaan vasta vikalla viikolla. Ihan kiva, tavallaan. On sekin kokemus ja hyvä oppimismielessäkin yövuorokin tehdä, vaikka rauhallisempia yöt yleensä on, mut kuitenkin. Eikä niistäkään koskaan tiedä, kuten ei mistään vuorosta/työpäivästä.

Laitoin eilen fb:hen kuvia meidän kodista, kaikki ei niitä kuitenkaan näe, sukulaiset, muutamat kaverit, en kuitenkaan koko fb:n kaverilistalle halunnut niitä esitellä (kuten en mitään muitakaan kuvia, mut tää kansio oli sellainen, joka on jaettu aika pienelle osalle). No joo, mut voisin pari kuvaa meidän lasten nukkumahuoneesta laittaa :) Et mm. Koivunkäpykin näkee :whistle: (sua ei taida sinne fb:hen saada?!).




jellona, joo, ilmoittele, kun olisitte tänne suuntaan tulossa, olis tosi ihana nähdä :heart: :hug:

Nyt täytyy ruveta laittamaan poikia nukkumaan, iltapuuhiin tieni käy :wave: Ja tulkaa muutkin tosiaan kirjoittelemaan!
 
heipat tältäkin suunnalta :wave:

Tässä odottelen että lapset nukahtaa.
Tatulla kaveri kylässä ja vaikka väsyneitä ovat, supatus ja naurun tirske kuuluu edelleen välillä ;)

Peppi: Varmana ihan näppärä ratkaisu tuo parvisänky.. säästää tilaakin :)
Itsellä kävi jossain vaiheessa mielessä että jos ois ostanut suoraan kerrossängyn kun Jenna siirretään pois pinniksestä.. ois laittanut alasänkyyn jonkun näköisen kaiteen.. Mut tuli ostettua kaverilta jatkettava Jenskua odottamaan. saahan ne jatkettavat sitten myytyä jos joskus on kerrossänkyä hommaamassa.

Käpyselle pikaista paranemista :hug: Ei oo hääviä koittaa kipeenä lapsia hoitaa.

Mulla jatkuu edelleen työt.. lokakuun loppuun teen. Hyvä juttu sikäli, mutta kun ajattelin että haluaisin olla kotonakin vielä. Sanoinkin että sitten ei saa kysyä että olen loppuvuoden kotona.. sanoi että ok, mutta samaan hengenvetoon miltei kyseltiin jo että tulisinko vuorotteluvapaata tuuraamaan vuoden alusta. Tyhmä kai sitä on jos kieltäytyy, koska kuitenkin 1,5v jakso olisi.. saas nyt nähdä mitä tässä tekee.. Voin suoraan sanoa että aika näännyksissä ja stressaantunut olen kun pitää yrittää työvuorot sumplia niin ettei lapset joudu olemaan iltamyöhään hoidossa. Miehen kanssa ei juurikaan välttämättä nähdä jos vuorot sattuu sillä tavalla. ja ite yleensä viikonloput töissä |O Siihen sitten lapset olleet aikatavalla nyt kipeitä ja jenna valvottaa yöt.

Jottei syksy masenna ihan totaalisesti niin otin projektiksi lastenhuoneen remontin. Tartten jotain uutta virikettä ja mielenkiinnon kohteita aina että pysyy ajatukset ikävistä asioista poissa. Tänä vuonna kun niitä on riittänyt. okei, nyt siis rempataan, viime vuonna opettelin neulomaan villasukkia :LOL:

Lapset on sentään alkaneet hyvin jäädä hoitoon :) Tatu papattaa kuin papupata vietäessä ja Jennakin hyväntuulisena vilkuttaa. Hakiessa Tau juoksee iloisena vastaan, samoin Jenna. Ihtee kai se enemmän joka pv kirpasee ne sinne jättää.

Nyt kuuluu rauhallinen tuhina ympäriltä, joten suihkuun mars.
 
Kiitos paranemistoivotuksista, enää pientä yskää ja kurkunkuivumista kokoajan.
HEngissä selvitty viikosta, ukko on taas Tampereella koulutuksessa..
Viljamilla oli ma&ti saikulla tutkimukset, psykologi antoi täydet pisteet, ei missään mitään vikaa, kynänkäyttökin on ikätasolla vaikka neurologi oli hyvin huolissaan siitä. viljami ei tykkää siitä neurologista ni teki hommat taas sieltä tänne päin sit.
psykan testeissä repi hahmotuksesta ja monesta muusta ikäluokan yläpäähän sijoittuvat pisteet, mikään ei menny raja-arvojen alapuolelle, pari juttua oli rajojen yläpuolella.
Neuro käski laittaa tarhaan oppimaan kynän käyttöä (no en pistä kun tiedän että niillä on piirtelyä kerran viikossa), psyka oli sitä mieltä että kyllä se siitä suttaantuu kun antaa vaan tehdä omaan tahtiin, ja jos ny millään viitittään ni hankkia joku mielenkiintoinen tehtävä/värityskirja pojalle, ja antaa piirtää aina kun siltä tuntuu. ja jos millään eskariin viitsittäs laittaa, no joo, eskariin oli kyllätarkotuskin laittaa etä ehtii tutustua kavereihin jne.

jos jollain olisi pieniä vaatteita, siis kokoa 50-56cm -ei pinkkinä- niin vois ilmoitella hintaa ja kuntoa minulle! kummipoika mahtaa päästä lähiaikoina jo kotiin, viikossa oli painoa tullut huimat 150g, eli 1,5kg on jo rikki, sekä nenä-mahaletkusta hää pääs jo eilen eroon kokonaan kun jaksaa tissistä/pullosta juoda kaiken tarvitsemansa. :heart:
 
Viikonloput menee ihan liian äkkiä : / Viikotkin menee kyllä aikamoista vauhtia, mut se ei haittaa. Joonatanin kanssa toivotaan ihan samaa; voi kun aina vois olla lauantai, ei tarvis aikuisten mennä töihin, eikä lasten päiväkotiin :heart:

Työharjoittelussa edelleen viihdyn ja tykkään, iltavuoro oli ainoa, mistä en niin välittänyt... Kauhea kiire, sai juosta paikasta toiseen, hyvä, että ehti itse välillä jotain suuhun pistää. Iltavuoroissa aamut menee siihen, että odottaa, et työt alkaa ja iltaisin on vasta myöhään kotona ja sit väsyttääkin. Eikä lapsia ehdi nähdä :( En tykkää, en yhtään. Ja ens viikolla iltavuoroja on 3 päivänä! Höh ja huh.

Danjuska, on kyllä ihan näppärä, kerrossänkyä mäkin etsin, mut sit törmäsin tohon ja pakkohan se oli ostaa, kun halvallakin sai :p

Nyt Sami tarvii apua, kun se kokoaa tommosta pientä laatikostoa, joten mentävä on, että pääsee jossain vaiheessa nukkumaankin, kello kun herättää klo 5.30 huomenna |O

Öitä, ja tulkaa muutkin kirjoittelemaan! :wave:
 
Huoh, ville on ainakin nalle-langalle allerginen, karahti kamala ihottuima parissa minuutissa kun oli lapaset testissä.. seuraavana alpakkalangan kokeilu sit.
Kävin aamusella antaa 17putkee verta, jos niissä löytys syy mikä koskee..
Joten amupalalla tässä istuksin :D

Täällä ei erikoisempia, tääpiö kilkkuaa yöt ja viljami päivät, alkaa olee aika loppu.
Eilen Annan koulukaverin äitee anto tuomosen jeesusvanhan (yli 10v) nortokurjen, kysy villeltä tahtooko se sen, no toki tahto ku se on ihanillu sitä joka kerran ku on käyty. sano vaan ettei mitään varmuutta että toimii edelleen, viimeiksi kun on kokeiltu niin toimi. käytiin sit labrareissulla ostaas patterit ja tadaa ,toimiihan se! on pikkusen erikaliipperia nimittäin ku noi nykyset rihvelit..
 
Moi pitkästä aikaa!!

Tännekkään ei ole jaksanut käydä kirjottelee kun ollaa kipeinä oltu ja muutenki kiirettä pitänyt.Nyt rupee onneksi helpottamaan.

Juliuskin on jo sitte 10kk,enää vain jotain 2kk niin täyttää jo 1 vuotta :heart:

Ollaa varattu myös jo tuon Juliuksen 1v kuvauskin joka on 18.11. samalla otetaan myös meistä kaikista perhekuvaja lapsista yhteiskuva :heart:

Heh tänää tuo Janette sanoi aika huvittavasti yhelle tyypille joka kävi ostaa meiltä vanhan töllön pois ja kun se tyyppi sanoi leikillään ottavansa pari lasten pyörää mukaansa että pääsee töihin niin tyttöpä tokasee että et sää mitää pyörää tartte vaan mee kävellen niin pysyy kunto hyvänä :LOL:
 
Käyn jotenkin ylikierroksilla, tulin tossa reilu tunti sit kotiin iltavuorosta, eikä väsytä yhtään :O Nukuin kyllä aamulla pari tuntia normaalia kauemmin. Siis kroppa on ihan poikki, joka paikkaan särkee ja silleen väsyttää, mut ei jotenkin huvita nukkumaan mennä :D Onneks huomennakin on iltavuoro niin saa sit taas aamulla nukkua :)

Meijän sijoitusotta sai viime yönä poikasia :heart: Me hoidetaan ne n. 4 viikkoisiksi, jonka jälkeen menevät kasvattajalle ja hän hankkii niille kodit yms. Aika suloisia nahkakääryiletä noi on :D

Pojille ei kummempia kuulu, Joonatan viettää aika paljon aikaa ulkona itsekseen, tai siis kavereidensa kanssa. Tässä on aika paljon J:n ikäisiä ja vähän vanhempia lapsia, yksi tyttö käy päivittäin pimpottamassa ovikelloa, kävipä meillä viikonlopun aikana syömässäkin :whistle: Heh. Hauska tapaus. Rasmus on pari kertaa ihan pieniä hetkiä ollut Joonatanin kanssa ulkona, mutta aika pian tulee pimpottelemaan ovikelloa ja haluaa sisälle, nauttiikin kun saa yksin leikkiä mitä haluaa. Toki mekin ulkona käydään ja poikien kanssa ollaan, mut ei sitä aina jaksa ;)

Koivunkävylle jaksamisia :hug: Kaveri just valitteli, että alkaa olee aika väsynyt, kun isompi (4v) nukahtaa illalla klo 22 (siihen asti menee tuhatta ja sataa koko pvän) ja vauva, mun kummipoika, herää ennen klo 06, mahtuupa siihen väliin muutamat yöherätyksetkin, kun kummatkin pojat heräilee öisin :O Isompi kutinoihin (on allerginen vaikka mille ja iho huonossa kunnossa, tai ainakin kesällä oli) ja pienempi syö parit kerrat tai sit herää isomman huutoon. No joo, meni vähän asian vierestä. Mun mielestä ehdottomasti rankinta lasten kanssa on ollu yölliset heräämiset ja vähät, aivan liian lyhyet/katkottaiset yöunet (jota meilläkin kesti monta vuotta, siihen asti ku R täytti 2v. ).

Nyt kyllä lopetan ja pikkuhiljaa siirryn tonne sängyn puolelle :wave:
 
Viimeksi muokattu:
öitä!

Kiitos peppi, yölukemisesta. :)

kahta yötä tässä eteenpäin mennään ja välissä nukutaan. kivaa. eilen illalla yritin nukkuu parisen tuntia, mut ei mua yhtään nukuttanut. olis ollut oikein rauhallista ja kaikkee, kun kaikki pojat oli harkoissa ja sit menivät saunaan suoraan kotiin tultuaan. no nukumpahan tänään kuhan olen koko lauman saanut kouluun ja päikkäriin. :)

Pojat olleet hieman räkäisä viime viikosta asti, mut parempaan päin. Aksu käynyt tavalliseen tapaan pelaamassa jalista ja lauantaina savitaipaleella turnauksessa. sunnuntaina olis taas peli.

Mun koirakuume vaan nousee..nyt jo laitoin yhdelle kasvattajalle viestiä..katotaan miten käy. :confused:

Ei oikein ajatus juokse enää tähän aikaan yöstä. kohta pääsee onneksi hieman touhuilee ja jospa sitä tekemistä keksisi aamuun asti.

peppi, oletko sinä eri harjoittelupaikassa kuin nyt niin vkolla 43? eli tiiätkö milloin työvuorosi sillä viikolla??

käpyselle, kovasti jaksamista. voin vaan kuvitella miten väsynyt olet. :hug:

meillä alkaa tähtöset pian täyttelee 5vee ekahan syntyi jo lokakuun alkupuolella..siitä se sitten kunnon ruljanssi pikkuhiljaa loppu vuotta kohti kiihtyy...aika vanhoja iapanoita jo. :)

jeps, mut jos vaikka ensi yönä paremmin aivot liikkuisi..eli kaikille kauniita unia nyt. :hug:
 
Jos Jellonalle toiseksikin yöksi lukemista (laitat sit mulle aamulukemista :attn: ) :whistle:

Eipä tänne kummempia, iltavuorossa olin taas, tän aamun olinkin tosi väsynyt, enkä jaksanut mitään tehä... Iltavuoro meni kuitenkin tosi hyvin, vaikka ajattelin et mitähän siitä tulee. Sain muutaman omankin potilaan, joiden kontrollit/lääkkeet/antibiootit yms. hoidin. Ja tietenkin voinnin tarkkailun ja seurannan, kirjaamisen yms. Oli tosi kivaa, pystyin enemmän keskittymään, kun sain itsekseni ne hoidella ja kun ei ollut niin montaa potilasta niin ehti paremmin kuulumisia vaihdella ja muutakin jutustelua harrastaa. Raportin pidin omista potilaista yökölle. Hyvää positiivista palautetta sain ohjaajaltani, kaikki sujui tosi hyvin :) Olin kuulemma reipas ja hyvin tulin toimeen potilaiden kanssa :D Heh.

Huomenna meenkin sit tutustumaan keuhkopolille, kivaa sekin. Ainoa vaan, että huomenna on aamuvuoro, tälleen iltavuorojen jälkeen aamuun on vähän tylsä mennä, tai yöunet jää vähäisiksi ja väsyttää varmaan kahta kauheammin... Mut sitähän se on tällä alalla, tällaisissa hommissa. Mut mäpä aionkin hakea päivätyöhön :D Ei oo mun juttu vuorotyö :ashamed: Tai eihän sitä koskaan tiedä, mut kuitenkin... Näin ajattelen nyt. Saa nähdä, saako sitä päivätyötä, mut onhan mulla lähihoitajan koulutuskin niin meen vaikka päiväkotiin töihin siksi aikaa kun löydän terkkarina päivätyötä :D Noniin, juttua pukkaa taas :whistle:

Jellona, infoot sit meitäkin tosta koira-asiasta :heart: Et miten etenee. Mulla on viikolla 43 koulua, maanantaina näköjään tentti, tiistaina koulua klo 20 asti, keskiviikkona klo 16 asti, torstaina KAI vapaapäivä, perjantaina klo 12 asti. Ootteko siloin tulossa tänne? Kauan ootte?

Rasmus on tänään tasan 3,5 vuotta :heart: Vaikkei me sitä mitenkään olla juhlittu tai Rasmukselle itsellekään sanottu, mut kuitenkin :) Olisin ehkä maininnut, jos en olis iltavuorossa ollut, mut ei mitään lahjoja tms. :D Kyllä se aika menee äkkiä! :O Eilen varasin 3,5v. neuvolan, joka on parin viikon päästä. Hammashoitolaan pitäis tarkistukseen varata kans aika.

Mut nyt meen äkkiä sänkyyn, Sami meni jo ja kohta se tuolla jo kuorsaa.. Hyvää työyötä Jellonalle :hug:
 
Heippamoikka!

Kiitos peppi, :heart:
Juu kerron kyllä jos koira jutusta jotain kerrottavaa. :)
hyvältähän tuo sun viikko lokakuun lopulla näyttää. suunnittelen siis kovasti tulevani poikien kanssa pariksi päiväksi etelän suunnalle. Jos mun serkku ottais meidät yöksi. torstainahan vois nähdä päivälläkin jos olet vapaalla. tiistai-iltana aikaisintaan rantaudutaan keravalle. mut katotaan sitä sit lähempänä. :)

meidän Aksu sai tänään kauan haluamansa BMX pyörän. Mies löysi sellasen käytetyn version kierrätyskeskuksesta. hakivat sen eilen iltapäivällä. ensi kesänä sitä sitten kunnolla pääsee kokeilee, mut täytyy varmaan jokusen kerran vielä tänä syksynä käydä tossa läheisellä bmx radalla. :)

tänään olis mulla päivällä kampaaja. illalla Miikalla gladiaattorijumppa ja Aksulla ekaa kertaa kokkikerho. haluaa mennä ainakin katsoo olisko mukava juttu. :)

Miehen veli tuli meille toissa päivänä..siitä on iso apu onneksi noiden poikien kanssa. harmi vaan että nyt on jalkapallo kiellossa Aksulta, kun on ollut flunssainen ja sunnuntaina on se peli niin ei ole sinne asiaa jos tauti jatkuu. itekseen saa meidän puolesta potkia, mut muuten ei. voipahan lähtä setä Aksun kanssa vaikka tänään sinne bmx radalle. Miikka varmaan leikkiikin tyttökaverinsa kanssa. kyseli jo eilen, mutta oli pakko käydä kaupassa ja muutenkaan en jaksanut ottaa ylimääräisiä kavereita meille.

eilen soittivat sieltä lasten- ja nuorten tukiyksiköstä. Aikoja saatiin jo ensi viikolle ja seuraavalle kun miikan kanssa sinne mennään, mut ihan en ole varma että minne mennään loppujen lopuksi. soittivat aamulla ja olin jo unten mailla..heräsin siis siihen soittoon ja hetken katselin nroakin että vastatako vai ei. kait ne siellä meitä sit neuvoo mihin meidän pitää mennä. täytyy sit vaikka kertoo, jos ihmetelevät että olin sillo nukkumassa kun soittivat. onneksi kuitenkin vastasin niin saatiin ajat heti sovittua ja asia taas hiukan etenee. :)

missä kaikki muut tähtöset ja mammat?? :wave:

toivottavsti tässä oli riittävästi pepille outoa löpinää aamuksi. :rolleyes::)

kauniita unia kaikille ja mukavaa loppuviikkoa :)
 
Täällä ollaan, ryitään keuhkoja pihalle.. edelleen. pahinta on koittaa olla pitkällään kun sillon varsinki lima nousee :stick: jos se tästä.

Mini kummipoika pääsi eilen 2,5vk iässä kotiin, painoa edelleen vajaa 2kg, mutta kun muuten voi oikein loistavasti niin eivät nähneet syytä pitää enää sairaalassa :heart: heti kun paranen niin mennään katsomaan muruliinia. pituutta on tullu jo 2cm ja painoa n.450g.

Yöt on yhtä hulinaa, viimeyö meni pikkusen paremmin ku kaks edellistä jolloin herättiin 8-12 kertaa..
 
Hiljaista on, aina vaan : / Nyt tsempatkaa! :D

Tänne ei kummempia, harjoittelua jäljellä 2 viikkoa vielä. Tällä viikolla on koulua perjantaina, sunnuntaina meenkin yövuoroon... Ensi viikolla työpäiviä on vaan ti ja ke enää (ma on nukkumapäivä + oon tehny 8h päiviä, kun 7h olis se, mitä voisin tehdä, eli viikossa 35h, niin on sit kertyny pari vapaa päivää, mikä on kiva). Ainoa vaan, että ohjaaja yrittää saada järjestettyä just torstaille arviointikäyntiä :headwall: Vaikka olin jo sanonut, että mulla on to ja pe vapaata ja oltiin oikeesti ajateltu tehdä jotain, meillä olis lahjakortti ruotsinristeilyllekin ja ainoa ajankohta olis just se, kun saatettais jopa päästä lähtemään!

Viikonloppu meni taas ihan liian äkkiä, niinku aina :( Kaveri perheineen kävi meillä eilen kylässä (Jellona, huomasitko kuvat fb:ssä heidän Paavo-labbiksesta :attn: ). Aivan ihana tapaus :heart:

Lauantaina oltiin kavereiden tupareissa, muuttivat meidän edellisen kodin ihan viereen, tähän lähelle, missä nytkin asutaan. Mentiin sinne pyörillä ja kun ajettiin sen meidän edellisen asunnon ohi niin huomattiin, että meidän olkkarin matto roikkui siellä tamppaustelineellä :LOL: Ollaankin ihmetelty, et mihin se on kadonnut!! Hahaha. Sami muisti sit, että oli nostanut sen siihen roikkumaan ja siihen se oli jäänytkin :D Ihme, ettei kukaan ollu sitä vienyt! Melkein 3vkoa saanut siinä roikkua :whistle: Kivaa oli tupareissa, pyöräiltiin sit 00 aikaan takaisin kotiin ja päästettiin lastenvahti lähtemään :) Mun ihana paras kaveri, Joonatanin kummitäti :heart: Sanoi, että voi ihan hyvin joskus jäädä yöksikin, ettei tarvis meidän keskenkaiken juhlista lähteä :) Mua vaan ei noi baarijutut kauheesti innosta ja seur pvänä on kiva, kun on suht aikaisin lähtenyt, eikä oo pahaa oloa :D Mut voishan sitä joskus, ihana tietää, että voi hyvin yöksikin jäädä meille.

Tää viikko on vähän tylsä, kun työvuorot menee niin, että on ilta, aamu, ilta, aamu ja pe aamuna koululle : / En tykkää iltavuoroista yhtään, enkä varsinkaan, kun seuraavana aamuna pitää olla töissä jo klo 7 |O

jellona, nähdään sit ehdottomasti! Kerro, kun ootte käynyt siellä tukiyksikön käynneillä... Et mitä siellä sanottiin ja tehtiin jne.

Koivunkäpy, mikäs teillä on vointi? Joko oot pikkuista kummipoikaa käynyt katsomassa? :heart:

Uneton, eikai sulla oo koirakuumetta?! :D Tuli vaan mieleen ;) Ootteko oikeesti ottamassa, vai tykkäätkö sä muuten vaan koirista? Mitäs muuta kuuluu?

Tulkaa nyt kaikki kirjoittelemaan, Siru ja Niiskuneiti pienempien ja tietysti isompienkin lasten kuulumisia, Hannamari ja Hannelekin vois joskus piipahtaa! Entäs sit Tansku, MM70, Tigru, Metku yms.!! :attn:
 
Viimeksi muokattu:
Täällä riehuu silmätulehdus, alko eilen ja yö oli aika tuskaa. viljamilla siis moinen, omia silmiä kutittelee ilkeesti :(
Mut täppänä nukku 5h!! putkeen! ja tekee vissii molemmat alahampaat putkeen läpi.

Peppi, en oo viel käyny murusta kattomassa kun nyt vasta alkaa mulla lentsu menee ohi. saapi nähdä päästäänkö edes pe katsomaan jos tuo silmätulehdus ei parane..
Ihme tosiaan ettei ole matto kadnnut, mutta on siinä vinu entiset naapurit kiroilla :D
 
Hei :wave:

Kiitos Peppi85 huhuiluista :)

Arki rullaa töiden, koulun ja hoitokuvioiden mukaan, eli ihan samaa rataa mennään.
Nassukirjassa tulee aika paljon roikuttua, joten kai siksikin tänne harvemmin eksyy :whistle:

Peppi85, rakastan koiria ja aikaanaan meillä on useampikin ja erirotuisia ollutkin.
Nythän Oonan allergia estää ottamasta. Joten vaikka välillä vouhotan ja katselen innokkaasti kuvia, niin siihen sen on jäätävä.
Ulkona ihailen ja rapsuttelen usein hauvoja + lenkitän ystävän koiraa silloin tällöin :heart:

Hurjaa että kohta ekat joulutähdet on jo 5 vuotiaita :) Niin ne vaan vuodet menee.


Mukavaa loppusyksyä ja voikaatten hyvin :flower: :kiss:
 
Jellonalle mä vaan taas, en mä muuten :whistle: ;)

Iltavuorosta kotiuduttu, olin tänään ekaa kertaa mun toisen ohjaajan kanssa ja kivaa oli :) Sain hoitaa kokonaan yhden huoneen potilaat, kirjaukset + yökölle raportoinnin. Hyvää palautetta sain ohjaajalta, lupasi välittää hyvän palautteen tälle toiselle ohjaajalle, joka sit kirjoittaa mun arvioinnin :)

Jellona, saat sit taas luvan kyllä kirjoittaa jotain mulle huomiseksi :attn: Kun ihan sua varten koitan jotain tänne runoilla ;)

Uneton, niinhän se olikin, en tosiaan muistanut tota allergia-asiaa. Miten paha se allergia on ja miten se on todettu, tai miksi sitä on aikoinaan epäilty tai lähdetty selvittämään? Kauhea kysely, mut tämmöstä vaan pohdin :)

Koivunkäpy, lähinnä me Samin kanssa ihmeteltiin et miten se roikkui vielä siinä samassa paikassa, et eiks kukaan oo käyny 3 viikon aikana mattoja tamppaamassa :D Kyllä se olis hyvin äkkiä johonkin siitä siirretty/tiputettu/heitetty :whistle: Paranemisia teille!

Rupes hiukan stressaamaan, kun katoin tänään mun lukujärjestystä, 1,5 vkon pääst, kun koulu alkaa on joka viikko tenttejä (vaativia!!), heti ekalla viikolla on tentti lääkäriluennoista ja se on v-a-i-k-e-a!!! Olis pitäny alottaa lukeminen ajoissa, mitä en oo tehny. Ei oo vaan jaksanu tän harjottelun aikana keskittyä sit vielä muihinkin koulujuttuihin :( Jos sais tehtyä edes harjotteluun liittyvät tehtävät, tuskin niitäkään saan valmiiksi harjoittelun aikana... Onneks niitä ei tarvi ihan heti palauttaakaan.

Mut jospa tää riitti tällä kertaa :D Hyvää yötä ja Jellonalle jaksamisia työyöhön :hug:
 
Viimeksi muokattu:
Myöhäisiltoja!

Kiitos ihanaiset Peppi ja uneton, kun olitte kirjoitelleet. :)

minä nyt yritän jotain raapustaa...

Ääni on hieman jumissa ja keuhkot olen yskinyt pihalle koko päivän ajan. jos nyt edes tän yön töissä selviäisin olemaan. huomisen nukkumisesta en sitten tiedä. vai kutsuuko ehkä työterveys. :snotty: :(

uneton, oletko ikinä miettinyt esim.bison friseen(en tiedä tarkkaan miten toi kirjoitetaan) koirarotua tai pumia. mulla on kaverilla ollu ja tällä hetkellä onkin bisoni, vaikka allergiaa onkin. tietty varmaan riippuu miten ärtsy allergia kyseessä.

peppi, jaksuja opintoihin. Meillä on viikolle 43 yöpaikka tiedossa, joten kovasti ollaan siis tulossa. ilmoittelen edelleen myöh. tarkemmin.
aika hassu matto episodi. :)

Miikan kanssa käytiin tänään siellä lasten-ja nuorten tukiyksikössä. juteltiin aluksi kuinka meillä menee ja sitten tekivät Miikan kanssa kaksin tehtäviä. ensi viikolla mennään uudestaan ja seuraavalla viikolla onkin pk:n kanssa kasvatuskeskustelu jonne tulee täti tuolta tukiyksiköstä sekä erityislastentarhanopettaja sekä pk:n täti.

Meillä olis viikonloppuna kaveriperheen kanssa grillikauden päättäjäiset siis lauantai-iltana. sunnuntaina Aksulla peli vanhempaa ikäluokkaa vastaan ja iltapäivällä mene samaisen kaveriperheen äidin luokse kynttiläkutsuille. miehet yhdistävät sitten poikineen meillä voimansa ja touhuavat jottain. joten kivaa luvassa yllin kyllin kuhan näistä öistä selviis ja tästä kauheesta taudista.

Olis aika paljon kaikkia pikku paperi hommia tässä tehtävänä, joten jatkan joku toinen kerta lissää. vois tulla muutkin kirjoittelee...:attn::wave::wave:

ihanaista yötä kaikille :hug:
 
äääärrrsyttävää, arvelin saavani omaa aikaa hetken että saisin jotai tehtyä kun ville on kerhossa ja juho nukuu no juho ei sit nukkunu ku puoltuntia normaalin 1,5-2h sijaan..

Mulla on kurkku kokoajan kuiva, ilkeetä, varsinki yöllä tuntuu että tukehtuu johonki.
Ville on siis jo ok, ei kuumetta, nuhaa vähän ja yskää, mutta oli ilkeä ja laitoin kerhoon silti, nii ne muutki näkyy pistävän kipeet tenavat sinne.

Juho sano ekan sanansa ja se oli pahhaa :LOL: tarjosin siis maustamatonta jugurttia hälle.
 
No niin nyt meilläkin on joululoma tiedossa.Me aiotaan mennä joulupukin maahan jos vaan ja toivottavasti ollaan terveitä kaikki silloin.

Neuvolassakin tuli käytyä ja Juliuksen tuoreet mitat ovat 10180g ja 80,5cm :heart: On pitkä ja hoikka poika.

Janetella onkin seuraava neuvola hänen 5 vuotis syntymäpäivänään.
 

Yhteistyössä