juhannus suunitelmat

Anoppi eilen soitteli ja pyys mökille. Sinne sitten mennään grillaamaan, uimaan ja saunomaan. Ostettiin eilen pari kaljaa ja siideriä, et voipi sit ruuan kanssa ja saunan jälkeen hörppiä. Koirat otetaan mökille mukaan, ni pääsevät taas saareen vapaina juoksemaan ja uimaan...Mökillä sit pitäis kans vähän hommia tehdä. Kissatarha pitäis purkaa pois mökin laajennuksen tieltä ja koirien tarhan paikka vaihtaa...
 
Mökille lähdetään joko tänä iltana tai huomenna aamulla. Mies on viiteen töissä, mutta meidän mökkimatka on vain n. 30 km. Ollaan siellä niin kauan kun huvittaa, sunnuntaina viimeistään pois kun maanantaina pitäs mennä jo töihin.
 
Auki vieläkin suunnitelmat. Joko ollaan tässä kotosalla ja pihalla grillaillaan. TOinen vaihtoehto on lähteä appivanhempien vaunulle keskelle säpinää, mutta ajatus pakkaamisesta ja hermoilemisesta tavaroiden + ruokapuolen suhteen ei saa innostumaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja HooÄs:
Himos festareille suunnataan kaveriporukalla asunto-auto pullollaan. B)
Voi kun pääsis itsekin :wave: Ollaan miehen kanssa aikoinaan tavattukin kyseisessä paikassa, juhannusfestareilla :heart:
Mut nyt pakataan poika autoon ja lähdetään ajelemaan kohti pohjanmaata, vietetään rauhallinen juhannus saunoen ja grillaten.. jos sitä ens kesänä raaskis jättää pienen hoitoon mummolaan ja käydä fiilistelemässä päivän verran jossain festareilla.. :whistle:
 

Yhteistyössä