Julia vai Juulia? Ja mikä toiseksi ja kolmanneksi.

  • Viestiketjun aloittaja entten tentten.
  • Ensimmäinen viesti
entten tentten.
Otsikossa jo hyvin pitkälti koko kysymys. Eli tyttö näyttäisi olevan tulossa, ja tarvittis nimeä.

Saa toki ehdottaa muitakin nimiä, mutta etunimen tulisi alkaa Jiillä. Ko se vaan on meillä niin. Jos sinulla on jotakin negatiivista sanottavaa asiasta, niin voit jättää kirjoittamatta, en huomioi kuitenkaan.

 
meillä Julia tyttö tykkään nimestä koska helppo lyhyt ja ytimekäs. tyttö kun tekee pahoja venytellään JUULIAKSI tai justiinaksi :whistle: meillä julialla kolme nimeä toinen nimi on myös lyhyt ja kolmas nimi sitten pitkä.
 
väärin...
ehei,kyllä me kaikki kutsumme kummityttöämme Juliaa Juliaksi ja Juulia on sitten Juulia...Eli kummastakin nimestä kokemusta:) Juulia on muuttunut kyllä Justiinaksi tässä vuosien saatossa:)
 
ap
Kiitos nimistä ja mielipiteistä. Miun kone vaan yrittää päättää ettei suostu lataamaan kaksplussaa enää tänään edes suhteellisen nopsaan.

Juuli ei käy miehelle, ja mie olen itte Johanna. Lähipiirissä on kyllä yhdellä yhtenä etunimistä tuo Katariina, eli siinä mielessä voisi olla ihan kiva. Edellisellä lapsella kun myös tulee nimiä suvusta. Ja valitettavasti muita suvusta tulevia nimiä ei sitten oikein olekaan, sellaisia jotka kelpuuttaisimme.
 

Yhteistyössä