Mutta kun pitää kakun olla uunissa 50min-1hAlkuperäinen kirjoittaja 21.02.2005 klo 10:28 MistyN kirjoitti:Päällystä pohja kelmulla, kakkukin säilyy nätin näköisenä =) :flower:
Alkuperäinen kirjoittaja 21.02.2005 klo 10:41 Eveliina kirjoitti:\Mutta kun pitää kakun olla uunissa 50min-1hAlkuperäinen kirjoittaja 21.02.2005 klo 10:28 MistyN kirjoitti:Päällystä pohja kelmulla, kakkukin säilyy nätin näköisenä =) :flower:
Miten kelmu käyttäytyy ?
Siis uuniin kannattaa laittaa pohjan ja taikinan väliin leivinpaperia =)Alkuperäinen kirjoittaja 21.02.2005 klo 10:10 Eveliina kirjoitti:Olen tehnyt helpon juustokakun ohjeen mukaan kahdella eri astialla.
Ongelmaksi syntyi, kuinka saan helpointen kakun irtopohjavuokasta ulos, eli pohjaosa, ettei pohja ja koko kakku säry ?
:ashamed:
Näin teinkin, mutta ongelmaksi syntyi, kun pohja oli pehmeä, myös jäähtyessään, että sain paperin pois, vasta kun tein kakulle kuperkeikan (kumosin) toisen lautasen avulla.Alkuperäinen kirjoittaja 21.02.2005 klo 10:58 HentunLiisa kirjoitti:\Alkuperäinen kirjoittaja 21.02.2005 klo 10:41 Eveliina kirjoitti:\Mutta kun pitää kakun olla uunissa 50min-1hAlkuperäinen kirjoittaja 21.02.2005 klo 10:28 MistyN kirjoitti:Päällystä pohja kelmulla, kakkukin säilyy nätin näköisenä =) :flower:
Miten kelmu käyttäytyy ?
Sulaa =)
Joten leikkaa pohjan kokoinen ympyrä leivinpaperista ja pistä pohjalle. Halutessasi voit myös leikata suoran kaitaleen jonka pyöräytät vuoan reunoille ennen täytteen lisäämistä.Leivinpaperi on helppo poistaa kun kakku on valmis.