Jyväskylän mammat =)

\
Alkuperäinen kirjoittaja 05.09.2006 klo 08:52 VenlEmi kirjoitti:
Tavataan toki! :D

Missä ja milloin?

Hyvinhän tää syksy on alkanut. Vettä tulee mitä on kaivattu. :D
Kotona ollaan edelleen mutta vauhtia riittää vieläkin kun neiti oppi käveleen.
Onnea pikkuisen uudesta taidosta :flower: meilläkin alettu kävellen liikkua!

Pää on ideoista tyhjä.... Ehdottakaahan viisaammat aikaa/paikkaa. =)
 
Nando
Mäkin voisin olla tulossa kera tenavien, jos aika vaan meille ok. Ja jos huolitte joukkoonne uuden tulokkaan :D.
Aamupäivät sopii parhaiten. Aliisan ehdottama ens vkon TI meille ok, ei menoja sovittuna.
Kenties nähtäilemisiin siis ens viikolla =)
 
Heissuli vei!

Syksy lähtenyt liikkeelle ihan kivasti. Erin konttaa hurjaa vauhtia, nousee tukea vasten, ottaa myöskin jo muutamia askelia tukea vasten sekä ymmärtää jo melkoisesti puhetta. Ja totta kai koiraa "kiusataan" jatkuvasti.

Tuosta tapaamisesta puheenollen...Meille ei käy ti-to aamupäivät, koska tiistaisin on vauvaperhepesä, ke vauvajumppa ja torstaina muskari. Meille sopivin aika olisi klo 11 (maanantaina ja perjantaina) tai sitten joku aika iltapäivästä...Joku ehdotteli puoli viittä niin sekin käy meille, jos mulla on vaan auto käytössä. Tai riippuu myös, että missä puistossa men ähdään...Mikäs puisto? Keskustan vai Mäki-Matin vai yrittisuonperhepuisto?
 
Velmina
Me voitaisiin lähteä Mintun kanssa mukaan :) Meille kävis hyvin esim. maanantai, lähtis viikko mukavasti käyntiin. To ei käy, mennään vauvamuskariin. Oletteko ,Nintzu, tulossa Jyvälän vauvamuskariin? :wave:
 
Velmina me mennään tytsin kanssa Tikan seurakuntakodissa pidettävään muskariin, jonka järjestää muistaakseni Mannerheimin lastensuojeluliitto. Olisin tullut Jyvälän muskariin, mutta sainkin paikan tuosta Tikan ryhmästä. Tosin menemme 1-vuotisten ryhmään, joten saapi nähdä mitä siellä puuhataan. Mun tyttö kun ei vielä kävele, mutta eiköhän me sit keksitä jotain omia liikkesovellutuksia tarpeentullen.
 
tiipeli
Mekin ehkä vihdoinkin päästäisiin mukaan, mikäli tapaaminen on maananataina ihan mihin aikaan tahansa (tosin päikkärit on noin 12-14) tai muina päivinä klo 17 jälkeen. Meille paras paikka olisi Mäki-Matini perhepuisto, mutta ajoissa jos tiedetään tapaamisen ajankohta, saatettaisiin mieheltä autokin saada (höh! munhan se auto oikeesti on!!! muRR. \|O ) ja päästään kauemmaksikin.
 

Yhteistyössä