Jyväskylän mammojen miitti elokuussa!

HUOMHUOMHUOM!
Kesäajan kiireiset viikonloput verottavat osallistujamäärää, joten jos sovittaisiin syksymmälle uusi tapaamisaika, et mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Tämmöstä pähkäiltiin viestitellen muutaman ihmisen kanssa facebookin kautta.




Facebookissa suunniteltu muutaman mammalaisen kanssa laittaa jälleen porukkaa kokoon ja lähteä tuulettumaan iloisin mielin =) Eli kaikki uudetkin mukaan. Suunnitelmat vielä auki mitä tehään ja minne mennään, mutta päivämäärä olis lauantai 13.8!

Mukana menossa:
Unensieppaaja
hipsu79
vartooja
ticotico
Äitykkä72
Marzu76
kesäkurpitsa
hande
Kaisuliini-
untitled
 
Viimeksi muokattu:
jadal
taitaa jäädä mun osalta väliin, tällä kertaa. tässä kun on la parin viikon päästä, niin sitä joutuis sitten vauva kainalossa lähtemään, eikä se ehkä niin nappaa. Enkä taida niin pientä raskia sitten jättää isälleen illaksi vielä.
 
Heippa!

Minäkin kurkin täällä... onko teillä oma ketju jossain, kun en ole löytänyt! Treffitkin kiinnostaa, jos sattuu sopivasti aikatauluun. Treffaatteko lasten kanssa vai ilman?
Ei ole omaa ketjua missään. Osa meistä on facebook-kavereita, kun muutamia kertoja samaa poppoota mukana menossa =) Tasasin väliajoin yritetään aina jotain järkätä. Nyt treffaillaan ilman lapsia, jos mentäs raflaan syömään ja siitä sitten halukkaat jatkaa iltameinikiä kaupungin yössä.
 
Yöelämään en taida nyt lähteä vaikka jalka vipattaiskin kun on rv 25+0 tällä hetkellä menossa. ;) FB-tutuiksi ryhdyn yleensä vasta live-tuttujen kanssa tai jos muuten on tutustuttu esim. sähköpostin kautta. Siispä: Ois kiva tutusta uusiin ihmisiin!

Täällä siis '06 syntyneen tytön äiti, entinen aktiiviliikkuja, nykyinen personal-treineristä haaveileva 1v. espanjanvesikoiran omistaja ja erilaisten harrastusten virittelijä. Olen vuosi sitten valmistunut akateeminen pätkätyöläinen, joten omaa aikaa on nyt jäätyäni heinäkuun alusta elokuun loppuun kesälomailijaksi. Syyskuun yritän vielä tehdä pienen pätkän hommia, mut sit etsin kyllä vakavissani treffiseuraa äitiyslomalaisena. ;D Jos treffi- tai esim. lenkkiseura (jossain vaiheessa jos ei nyt heti...) kiiinnostaa, laita ihmeessä viestiä. Mut tavoittaa osoitteesta hildeseitkytkuus@gmail.com . Luen ko. mailia harvakseltaan, mutta annan sitten osoitteen jota luen päivittäin... älä siis kummastele, jos en heti vastaa. ;) Kesälomalaisen kiireitä ;). Vasta käytiin pari viikkoa sitten yhden nettitutun kanssa piknikillä ja mukavaa oli, uutta piknikkiä odotellessa! Tuttavia ei ole liikaa, joten kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita ja erilaiset treffipaikat kiinnostaa! Tämä on siis avoin ilmoitus Jyväskylässä ja lähiseudulla asuville ! ;D
 
Viimeksi muokattu:
Tää lapseton eksy pitkästä aikaa tänne ja bongasin teitin tapaamisen. Vieläkös tää lapseton saa osallistua? :DD Jos osallistumiskutsu hyväksytään niin voisin seuraan liittyä. Siis jos tapaaminen siirtyy syksylle. Mulle tuo 13.8 ei käy kun 15.8 on lähtö Bulgariaan.
 

Yhteistyössä