K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Siis jos B nyt ylipäänsä on sitten puhunut BL tyttiksensä tapaamisesta niin tuskimpa B on ajatellut BLn paljastaavan asiaa jossain haastattelussa koska BL kuitenkin kans julkkis jonka luulis tajuavan ettei toisten mahdollisista suhteista puhuis julkisesti...
 
vierailija
BL:n tyttöystävästä puhuttu toisen kääntäneen mukaan, twitteristi ymmärtänyt väärin
Haluaisin tähän jonkun ulkopuolisen vahvistuksen. Vauviksella on niin denial porukkaa, että en ihan usko noita ystävä kertoi juttuja. Sopivasti monella se balkanilainen ystävä kaivetaan esiin just nyt. Miten muka kukaan TW:ssa ei olisi jo korjannut.
 
vierailija
Helkutti kun jostain selviäisi nyt, mikä asioiden todellinen laita on! :D
Pidän ihan mahdollisena, että S:n ja B:n suhde on totta. Mutta jos niin on ja molemmat osapuolet ovat ainakin tähän mennessä pitäneet yksityisasiansa tiiviisti itsellään, niin miksi B olisi BL:lle suoraan kertonut olevansa menossa tapaamaan tyttöystäväänsä ja sen jälkeen tuutannut itse instaan, missä on. Kai hän tietää, että osa faneista/muuten seuraa ja stalkkaa hänen jokaista liikettään ja laskee asiat yksi plus yksi? Onko hän sitten innoissaan lipsauttanut jotain eikä ole tajunnut että BL voi kertoa asian eteenpäin ilman että hän sanoo että btw, tyttöystävä on sitten salaisuus.
Lisäksi jos heillä on salaiseksi tarkoitettu suhde, niin miksi B avoimesti alkaa seurata about koko S:n lähipiiriä instassa ja flirttaa siellä Saksan keikoilla koko ajan sinne suuntaan, missä tämä "salainen" tyttöystävä on. Toisaalta taas B on kyllä sanonut, että on rakastuessaan kuin open book eli ehkä ei välitä ja voihan S:kin olla sitä mieltä, että ihan sama mitä puhutaan, kun ei kuitenkaan aio kommentoida mitään.
Monta hämmentävää juttua. Ehkä saadaan kymmenen vuoden päästä sitten joku yhteiskuva jo!
 

Yhteistyössä