K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Siis kun on suhteita, niin tuollainen voi tapahtua ihan luonnollisesti. Onhan se Kamelinvarvaskin sen huippunäyttelijän kanssa, eivätkä juuri tuo suhdettaan esille tai pönkitä toisiaan missään :D Arvostan kyllä K.ta siitä, eetä hänellä on ihan "maallikko". Voisi usealla tuollaisesta suosiosta nousta pissa hattuun, ja "tavikset" unohtua nopeasti.
Voisko tätä ajatella sit niin päin että Emilialla on maallikkokumppani ja mahdollisesti Sadiellakin ihan tavisäijä?
 
vierailija
Sadie on mälsä naiivi vegaanifeministi. Bojan rakastaa ennenkaikkea kykyään verkottua suosittujen tyyppien kanssa ja itseään.

Erona Käärijään on se, että Bojan rakastaa suosittujen metsästystä. Käärijä rakastaa myös näitä ihmisiä menestyksen takana.
 
vierailija
Paljon matkustava artisti jatkuvasti menossa, luontainen aihe on tehdä laulu kauko rakkaudesta ja siitä että joku kotona odottaa. Ei sitä oikeasti tarvitse kenellekään tietylle tehdä. Onhan noita Suomalaisiakin itkuvirsiä tuosta aiheesta huru mycket ja mitään ne ei tarkoita.
 
vierailija
En usko tähänkään. Ei sovi toi aika jotenkin. Nuokin biisin raakileet ovat olleet varmasti jo ennen tuota hahmoteltu. Eivät kerro kenestäkään tietystä ihmisestä.
Mäkin oon sitä mieltä että eivät kerro kenestäkään tietystä, jos ne ois tehty vasta nyt Hampurissa ollessa ja kuultais eka kertaa festareilla niin sitten voisin uskoakkin että kertovat jostain tietystä... Siksi onkin nyt mielenkiintoista kuulla kesän aikana (toivottavasti ainakin pari) uutta biisiä
 

Yhteistyössä