K-HKS vai TAYS hoitopaikka?

Me asumme Kanta-Hämeessä ja nyt mietin miten hoidot täällä tehdään, mikä olisi meidän hoitopaikka, Hämeenlinna vai Tampere?

Meillä on yksi lapsi 2. IVF tuoresiirrosta. Huolitaanko meitä vielä julkiselle hoitoihin kun meillä jo yksi lapsi on?

Vaikuttaako asiaan, että ollaan tähän asti käyty yksityisellä hoidossa?

Onko näissä paikoissa IVF hoitoon jotain BMI rajaa?

Monta kysymystä, toivottavasti täältä saisi ainakin joihinkin vastauksia.
 
Itse asun Forssassa ja tutkimukset aloitettiin paikallisessa sairaalassa (verikokeet) ja laparoskopiakin olisi tehty täällä (sitä ei kuitenkaan jouduttu missään vaiheessa tekemään). Sen jälkeen siirryttiin TAYSiin. Hämeenlinnan sairaalan sivuilla lukee:
"Hämeenlinnan poliklinikan yhteydessä toimii lapsettomuuden hoitoon erikoistunut työryhmä. Lapsettomuuden tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä tehdään yhteistyössä Tampereen yliopistosairaalan kanssa." Eli todennäköisesti riippuu siitä mitä toimenpiteitä tehdään.
 
MinzuS, kyllä meidät ainakin huolittiin vaikka meillä yksi lapsi onkin (luomu tosin). Ja mekin aloitettiin hoidot yksityisellä mutta nyt syksyllä meidän alkiot siirrettiin sieltä maksusitoumuksella julkiselle. Ja eikös hoitoja kolme korvata? Asumme myös Hämeessä ja käymme hoidoissa (punktio ja siirto) Tre:lla koska täällä KHKS ei niitä tehdä ollenkaan. Kaikki joutuvat menemään Tre:lle täältä. Mut kaikki alkututkimukset ja ultrat ja muut seurannat ja käynnit hoidetaan sit toki täällä. (Sperma-analyysi Tre:lla). Että periaatteessa kaksi käyntiä Tre:lla itse hoidon aikana. KHKS:ssa on siis lapsettomuuspoli gynen polin yhteydessä, mutta punktiota ja siirtoa ei täällä voida tehdä, labra on Tre:lla ja KHKS kuuluu sen 'alaisuuteen'. Tulikohan vaikeesti selitettyä :)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä