Ka a k k o i s s e u d u n v a u v a t :)

  • Viestiketjun aloittaja EnTahdoOllaPrinsessa
  • Ensimmäinen viesti
morot :wave:

Olipas melle hauskan näköisiä noi avaimenperät ja kännypussukat =)

Meil ei mittään ihmeitä, mies on reissussa ja tulee vasta lauantaina myöhään. Evakossa ollaan vielä :eek: No ajastaan kottiin päästään.

Hauskaa viikonloppua =)

Ukkis ja muksut
 
Kiitoksia.
Sain kuvat. Pitää ensi kerralla viedä isovanhemmille. Pitää kuitenkin käydä hakemassa hääkuvat, kimppu ja matkasänky ennen kesäkuuta. Tavaraa oli kotimatkalla niin paljon että suosiolla jätettiin osa mummolaan.
Meillä saatiin sitten itsekin flunssa. Nyt kaikilla nenät vuotaa.
Hauskaa viikonloppua kaikille!
 
Esikko on flunssassa, vähän on pojalla lämpöä ja yskää sekä nokka vähän vuotaa :snotty: Toivottavasti ei vaan Eeviin tarttuis, kun likka vasta pari viikkoa sitten tervehtyi edellisestä flunssastaan.

Käytiinkin likkaporukalla vauvauinnissa tänään, mies kun on reissussa ja Ukko jäi vaarin kanssa, niin äippä, Eevi ja äipän sisko oltiin polskuttelemassa. Kyllä toi Eevi on sit ihan mahdoton vesipeto :D Likka on ihan onnesta sokeena kun pääsee pärskyttelemään ja sukelluksetkin onnistuu mukavasti =) Tuntuu vaan, että aika loppuu kesken, kun vielä suihkussakin jalat sätkyy ja hihkutaan ;)

Eipä tässä muuten kummempia, Melleen törmäsin uikissa. Mites Melle tein eka uikkireissu sujui?

Aurinkoista viikonloppua B)

Ukkis ja muksut
 
Meillä meni uimareissu muuten hyvin, poitsu nautti silmin nähden uudesta elementistä ja vähän heilutteli jalkojaan ja käsiään. 15 min jälkeen tuli itku ja lähdin heti pois kun sitä kakkaa tahtoo tulla itkun mukana.. No, uimavaipassa oli vähäsen, muttei uikkarissa, toivotaan ettei mennyt veteen.. Märkäpuku olisi meillä mahdollisuus saada, saatan ensi viikolla kysellä sitä.. Kun jos kakkaa alkaa tulemaan joka kerta, niin meidän uinnit loppuu, jotta puhtaus säilyy vedessä.


Melle ja hippu 3kk
 
Tuli sitten yöllä talvi takasin :eek: Kauheen kova tuuli ollu koko yön.

Enpä muista,että Wappuna olis ollu lunta maassa :whistle: Eipähän tartte huomenna lähteä linnoitukseen piknikille vaan voi mennä Wappulounaalle sisätiloihin ihan "luvan kanssa" :D

Lumesta ja tuulesta huolimatta Hauskaa Wappua =)

Ukkis ja mussukat :D
 
Iloista vappua kaikille, ja Heilille :hug: !!

meillä on picnic aina ollu tossa pihalla, se linnoituksen teekkarifiilis ei innosta miuta sitten yhtään vaikka mies semmonen olikin. :D

Kylmä tosiaan kalvaa.. järkyttävä sää,mutta tästä ei kai voi enää ku lämmetä...
 
Heippa

Juu meillä meni taas tuo kotiläppäri rikki ja kun miehen läppäri on ollut rempassa jo monta viikkoa ja normi kone kans niin oltiinkin sitten monta päivää ilman nettiä. Meillä oli kyllä niin paljon menoa sun muuta etten oikeestaan kaivannutkaan nettiä :LOL:

Hiukka on nuutunut olo kun eilen juhlistettiin vappua tässä meillä. Mun kaveri tyttöineen tuli tähän ja otettiin muutama olunen :D Mies lähti käymään kaupungilla ja myö pelattiin kaverin kanssa korttia koko yö... Jäivät tähän yöksi ja lapsista ei juuri tarvinnut huolehtia kun leikkivät keskenään niin hyvin, paitsi tietty Manu :D Ja tänä aamuna tuo tyttönelikko heräsi jo 6 jälkeen ja Manu perässä, eipä ole juuri tullut nukuttua.

Näinköhä se taas flunssa tulee vaikka juuri pari viikkoa sitten sitä sairastin, kurkku on taas tosi kipeä ja nokka vuotaa :(

Hellu ja Manu
 
Meillä oli viime viikolla 10 kk neuvola. Painoa oli 7700 g ja pituutta 69 cm. Hemoglobiini oli alle 100 ja kuukauden kuluttua pitääkin käyttää sen vuoksi verikokeessa.
Aloiteltiin totuttelu hapanmaitotuotteisiin. Kaikki tuntuu maistuvan hyvin eikä ole tullut vatsan väänteitä.
Vappu vietetään ihan kotosalla. Käytiin jo lenkkeilemässä aamupäivästä.
Hauskaa vappua kaikille!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 02.05.2007 klo 15:15 Heili Karjalasta kirjoitti:
Nostanpa pinoa!

Meillä alkaa olla melkoista vahdittavaa Edvinin kanssa nämä päivät..Hän kun tyhjentelee kaappeja, seisoo missä vaan pystyy ja aiheuttaa itselleen vaaratilanteita.. Ehkä tämä tästä... :D


Heili
Meillä ihan sama vaihe!! Eemu kopsahtelee tuon tuostakin,kun pitää nousta seisomaan,roikkua joka kaapissa ja vetää kaikki alas. Suusta kaivellaan nappia,pölymakkaroita,siskon pikkukrääsää,legoja,teippejä ja milloin mitäkin.. :whistle:

Tänään muuten vietetään neidin 5-vuotispäiviä,ajatella että siitäkin on jo niin kauan kuin toiseksi nuorin syntyi... :heart: :heart: :heart:
 
Tänään käytiin Eevin 8kk lääkärineuvolassa ja tuoreet mitat ovat; pituus 69,5cm ja painoa 7750g. Hienosti kasvaa omalla käyrällään =) Lääkäri onneks samalla kuunteli keuhkot ja sydänäänet sekä katsoi korvat, ja kaikki oli ok. Totesi vaan, että 8 flunssaa vuoden aikana on ihan normaalitahti.

Täs on taas pari yötä olleet lähes unettomia, kun Eevi sit sai taas flunssan :snotty: :kieh: Likka on ollu itkuinen ja tukkoinen eikä mikään ole ollu hyvin. Toivottavasti yöt alkais taas sujua nenätippojen ja suppojen avulla. Tänään ainakin räkä on kiitettävästi valunut ;) Ukolla on vielä räkäinen yskä mut muuten on oma ylivilkas rämäpää :whistle:

Eevi ei vielä ole pystyyn nousemassa onneks mut pepullaan menee pitkiäkin matkoja ja välillä käy konttausasennossa mut ei vielä niin liiku. Kaapit ja laatikot sekä elektroniikkalaitteet kylläkin kiinnostaa :D Kaikkea pitää olla tutkimassa ja roplaamassa, ja suusta tosiaan saa kaivella mitä milloinkin ;)

Mites Heili siun sairaalareissu meni? Laitahan viestiä :wave:

Nyt syömään, nälkä on hirvee :D

Ukkis ja muksut räkäiset ;)
 
Heippa

Laitoin Ukkikselle yyveenä viestiä!

Täällä kauhuissamme valmistaudutaan täiepidemiaan, esikoisen kerhossa on havaittu täitä. Mie oon miltei varma, että tarttuu pojallekin kuin se on aina suunapäänä joka paikassa. Huomenna vien pojan parturiin, lyhennetään tukka niin että varmasti näkyy täit jos niitä sattuu ilmaantumaan. :D

Edvin pikkunen kiipeilee ja nousee seisomaan ihan joka paikkaan nyt. Se on jo vaarallinen itselleen. Jatkuva seuranta päällä.. Onneks ei sentäs enää tunge ihan kaikkea suuhunsa.. Tai sit se on vaan väliaikaisesti unohtanut semmoset touhut.

Kylymä on tämä "kesä" tänä vuonna. Niinkuin dementikkomummoni sanoi eilen puhelimessa. Jospa se lämmin alkais tulemaan taas..Voitas vaiks treffata mammojen kans sataman jäätelökojulla!


Heili
 
nostellaas ylemmäs :wave:

ÄÄÄH... nyt flunssa sit iski miuhun :snotty: :kieh: Illalla alkoi mennä nokka tukkoon, ja yöllä oli kokoajan toinen puoli tukossa. Nyt on onneks nenä auki mut olo on aikas pöhnäinen :kieh:

Niinhän se flunssa vissiin tapaa kiertää koko perheen, joskos kohta lähtis meitin pesueesta.

Viikonoppuja toivottelen, meillä mennee rempan merkeissä ;)

Ukkis ja muksut
 
Kriisi tuli eilen... Esikko lähtee syksyllä eskariin... :ashamed: Vastahan se syntyi..

Heili, ne langat oli tehtiksellä samanhintaisia kuin kaupassa, mutta klubikaupassa alennuksessa vielä huomiseen muistaakseni... Jollet halua liittyä novitaklubiin/ole jo jäsen (se lehti on aika ihana..), niin ilmoita, kyllähän mäkin sieltä tarjouslankoja himoitsen, vaikka edellinen paketti odottaa postissa hakemista.

Vauvan elämä on rankkaa, kun nyrkistä ei irtoa mitään, vaikka sitä kuin pumppaa ja komentaa, niin ei tule maitoa. Sitten vielä väsyttäis ja nuokkuu olkapäällä, mutta kun ei malttais nukkua, kun juttelu on niin kivaa, vaikka silmät ummessakin...:whistle:

melle
 
Melle arvaa onko mulla kriisi kun esikko on jo ekaluokkalainen ja toinen tyttökin menee eskariin syksyllä...Mä tunnen itteni vanhaksi....Miten tää aika menee näin nopsaan, vast eilenhän nuo tytöt oli ihan vauvoja, ainakin siltä tuntuu :eek:

Ukkis :hug: Mullakin oon taas kerran flunssa. Vasta pari viikkoa sitten oli edellinen. Lapset on kyllä säilyneet suht terveinä, isommalla neidillä vähän nokka vuotaa mutta eipä se tunnu menoa haittaavan.

Meillä lähtee maanantaina auto remppaan, vähän mietityttää minkälaisen auton ne meille antaa sieltä varalle. Muutenkin inhottaa tuo remppa kun reilu viikko sitten ostettu auto ja heti siihen joku pölvästi ajo kylkeen :(

Mä olen täällä kerrankin yksin kotona kun muu porukka lähti kattomaan pientä koiranpentua miehen veljelle. Uhrauduin sitten jäämään kotiin laittamaan ruokaa. Alunperin olin vähän suunnitellu että lähetään mökille haravoimaan loput lehdet mutta tuli muita hommia, ehkä huomenna sitten mennään, melkein pakko olis.

Ainiin, Manu lähti tuossa muutama päivä sitten konttaamaan, herra hyppäs yli ryömimisvaiheen :LOL:. Kovasti on kokoajan menossa tyttöjen huoneeseen ja siellä viihtyykin tunninkin kattelemassa tyttöjen touhuja. Luulee kai olevansa leikeissä mukana, ainakin heiluu ja kiljuu siihen malliin.

Hellu ja Manu
 
Se on taas sunnuntai!

Meillä vietetäänkin poikkeuksellisesti siivouspäivää tänään, kun perjantaina ja lauantaina oli muuta ohjelmaa ja varaston siivous. Kauhee homma aina tuo siivoaminen, ikinä ei pienten lasten kanssa oikein KUNNOLLA saa siivottua. Nyt oon sitten keittiön ovia ja kaappeja jynssännyt ja kattelen noita likaisia ikkunoita siihen malliin, että kohta ois aika pestä ne! Täällä vaan kun on ainakin vielä sen verran pölyä ilmassa ja kadunlakaisukone käymättä, ettei ihan vielä viitsisi pestä... Mut lähiaikoina kuitenkin.

Edvinillä on ollut ruis kokeilussa. Eipä taida edelleenkään sopia tälle herralle. Hirmunen huuto, oksentaminen ja vatsakouristukset on siitä aiheutuneet. Josko me saatais vihdoin se lähete sinne allergiatesteihin ja saatais selvyyttä, että mitkä kaikki ne nyt onkaan nuo allergiaa aiheuttavat jutskat.

Ja mie oon ollu aikas kovin vaivainen. Miettiny joka pvä, että joko ois aika mennä keskussairaalaan päivystykseen..Mut ei...Emmie halua mennä..Hirvittää vaan, että saapiko sieltä millasta hoitoa kun päivystäjänä voipi olla kuka tahansa... Niin miullon sen leikkauksen jälkeen sanottu, et synnärille suoraan (siellä gynen päivystys) jos jotain tulee.. Tai arkena sit sinne polille. Mulla vaan särky lisääntyy. Ja mitä enempi yritän jotain touhuta tai kävellä niin enempi koskee. :kieh:

Jeah. Eikai tänne muuta.


Heili
 
Ukkis vaan
nostellaas ettei kadota :wave:

eipä ihmeitä, flunssat alkaa pikkuhiljaa hellittää. Eevin nenä valuu vielä ja yskä rohisee. Äipällä taitaa ennemminkin siitepölyt vaivata :kieh: Allergialääkkeen kun illalla otin, niin paljon paremmin sai nukuttua.

Aurinkoista päivää B)

Ukkis ja muksut
 
Morjes, mitäs mammat?

Kertokaahan mistä muualta kun Jyskistä, Sotkasta, Stemmasta, Askosta ja Maskusta kantsii katella puutarhakalusteita täällä päin? Onko Iskussa mitään ja Plantagenilla muistikuvani mukaan oli tosi vähänlaisesti...Onko muita paikkoja vielä?


Heili
 
aamupäivää :wave:

puutarhakalusteita Heili kyseli... Oliskos tuolla Mustolassa olevassa Kaluste Vehviläisellä? Se on siellä Tenavapisteen takana. Niin ja sit Eteläkadulla on Saimaan Kaluste. Muuten tais tossa Heilin listassa kaik muut ollakin.

Myö taidetaan päästä viikonloppuna jo kotiin :D Alkaa remppa olla viimeisiä listoituksia ja pensselöintejä vaille valmis. Lauantaina pitäis tehdä suursiivous ja laittaa tavarat paikoilleen, sit pääsis omaan kotiin ja omaan petiin nukkumaan :D

No juu, pittää mennä kattomaan mitä neiti tutkimusmatkailija tekee ;) Ettei olis taas kielletyssä paikassa :LOL:

Ukkis ja mukulat rakkaat :heart:
 
Ukkis täällä
nostan vaan ettei vallan kadota :D

eipä ihmeitä kuulu, mies täyttää tänään 30-vuotta :whistle: Miulla on armonaikaa elokuun alkuun, sit olis edessä sama luku :kieh: :D

no juu, nyt lähen kauppaan kun Eevikin nukkuu ja anoppi kaitsee mukuloita ;)

Ukkis
 
Heissan,

niin se vain viikko vierähti ja rakas mussukka tulee huomenna kotiin :heart: (mies oli siis 8pvää työmatkalla) Sain tällaisen helpohkon illan,kun mummi vei kuopuksen yökylään ihka ekaa kertaa elämässään! Eikös heti ollut varalapsia naapurista tulossa,kun yhdestä pääsi :LOL:

no ei vaan, ikävä tuli heti mutta olisi ihana kyllä nukkua kokonainen yö,liekö sitä osaakaan :eek:

Ukkis, konttaako tuo teidän nappula jo? muistelen vain kun oli vähän nuorempi näitä muita.. :)

mutta nyt huutonetin pariin, pitää käyttää nää vapaahetket hyödyksi,ne lapsetkin häädin pihalle kun on niin nätti ilma. ;)
 
Heippa,

Raitavaaran jutut tupsahtivatkin tulla tänään kotiin! Vaikka minun piti ne hakea vasta ensiviikolla sieltä paikan päältä.

Meillä Edvinin lempiharrastus tällä hetkellä on katsella pyykkikoneen lasiluukkua ja osoitella siellä pyöriviä erivärisiä vaatteita. Hauska tapaus. Istuu siinä polvillaan ja sormella osoittelee sitä lasia.. :D No joo ja vähemmän hauskaa on tuo epämääräinen seisominen, milloin mitäkin vasten. Tänään viimeksi kolahti pää niin, että mietin jo hetken, että tulikohan sairaalareissu!

Ja mitä sairaalaan tulee, mie olin tänään iltapäivällä vaihteeksi lääkärissä vaivoineni... Saappas nähä tulleeko ennää tervettä päivää kun on jatkuvasti vikkoo siellä ja täällä. No, huomenna lääkäripalaverissa setviivät tän hetkistä tilannettani. Ei täällä viitti kauheesti huudella, tiiä vaikka vaikuttais hoidon laatuun :D . Mut siis ihan tyytyväinen en ole ollut kaikkeen saamaani lääkäripalveluun tässä kyläpahasessa..

Melko vihreetä alkaapi jo pihalla olemaan. Ihanaa, se on milteipä KESÄ. Saappas nähdä millanen kesä nyt on, kun viimekesä oli semmonen intiaanikesä. Ainakin viimeisillään raskaana ollessa tuntui siltä. :D

Joo ja vielä loppuhehkutus; HUOMENNA KAMPAAJALLE!!! JEEEEEEEEEEE!!!


Heili ja Hermanni 9kk
 

Yhteistyössä