Kaaduin portaissa, rv17..

  • Viestiketjun aloittaja Kaatunut
  • Ensimmäinen viesti
Kaatunut
Kaaduin portaissa ja nyt nippaa mahasta ja selkä tietty melko arkana. Olen siis rv17, onkohan hätää vauvalla? Huolettaa. Mitä kannattais tehdä? Päivystyksessä sanottiin, että koska viikkoja vähän niin ei "tarvitse" mennä.
 
"vieras1"
No mitäpä siellä päivystyksessä asialle oikein voidaan. Viikkoja tosiaan niin vähän että jos menee kesken niin sitten menee, ei sille valitettavasti voida mitään eikä siinä mitkään ultraamiset auta. Toisaalta kyllähän se vauva on siellä kohdussa hyvässä suojassa että tuskin menee rikki ihan pienestä ja isommastakaan kolhusta. Lepäile nyt ja vältä isompaa rasitusta, jospa se mahan nipistely helpottaisi.
 
"hoitaja"
No ottaako ne sinne sisään, kun soittaessa sanoi että lepäillä vaan kotona.. Että kuulemma niin aikaiset viikot..:/ Ärsyttävää kun ei oteta tosissaan.
Varmasti ottavat tosissaan mutta kun tosiaan se lepo on ainoa hoito tässä vaiheessa. Sitä osaat tehdä kotonakin ilman että lähdet päivystykseen jonottamaan. Kannattaa sinun ottaa tosissasi ne päivystyksestä annetut neuvot ja ohjeet.
 
Joo on se totta että hyvässä suojassa vauva on.... Satutitko nimenomaan vatsan seutua kaatuessa? Näkisihän ne sykkeen jne siellä päivystyksessä. Mutta viikkoja senverran paljon että ei kotikonstein selviä jos menee kesken.
 

Yhteistyössä