Kaakonkulman äidit

Heh, olipa minulta fiksua kirjoittaa että tehdään oma pino kun en edes itsestäni vaivautunut mitään kirjoittamaan... no oikeesti en kerinny kun tinttu rupes huuteleen vaunuista..
Kuitenkin, Aurinko paistaa ja ihana ilma! just olenkin lähdös vaunuilemaan kaupungille ja tipauttelemaan piltti purkkeja yms. sanomalehtiä kierrätyspisteeseen... Aina pitää keksiä hyvä ns. "tekosyy" ihmisten ilmoille. (hih) Niin, meil lapset -99-01-04-07.
Palaillaan. :hug:
 
Haudi taasen,

Ja teretulemast joukkoon, Kertokaahan missä päin majaa pitelette?
Itse majaillaan tääl työttömien paratiisissa; eli Haminassa..
Miten olis jos yritettäis vaik järjestää rehvejä kaupungille? esim. pelastakaa lapset ry:n tiloihin Esim. Maanantai aamuisin 9.30-11.30? siellä sais lapset leikkiä, mehua ja piparia ja me äidit tietenkin juoruilla ja kahvia? Miltä kuulostaa, olisikohan tulijoita? =)
 
Juulia 1000: harmi, mutta no hätä onhan susta kirjoittelu-seuraa..kun näyttää niin hiljaiselta..
Kuinka sulla toisen odotus sujunut? tiedättekö kumpi tulossa?
Me tiedettiin kaikista muista paitsi ensimmäisestä, oli ihan kiva kun oli jo sitten nimikin valmiina ja "oikean väriset"vaatteetkin valmiiksi ostettu..
 
ulpuiivari: ei tätä odotusta meinaa edes muistaa, paitsi kunto ei ole läheskään niin hyvä kuin ekalla kerralla :)
Ei tiedetä kumpi tulee....saapi jokatapauksessa pojan vanhat vaatteet (en tykkää vaaleanpunaisesta) :LOL:
Ainoa ongelma lienee että kun tulokkaalle rempataan tuo huone ensi viikolla niin milläköhän värillä sen tekisi....pojan huone onpi vihreä kun ei silloinkaan tiedetty kumpi tulee ja se vaan tuntui niin sopivalta molemmille.
Jaahas se olisi alettava kohta tekemään lähtöä sokerirasitukseen....inhottaa jo koko ajatus ja mulla on nälkä :snotty:
 
Helou,

Niin siitä teidän huone reemontista; mitä jos maalaatte seinät kerman väriseksi ja tumman ruskean värinen matto, seinälle ruskea sävyisiä valokuva kehyksiä ja ehkä valkea ruskea kuvioiset esim. nalleverhot?
Mulle on tullu hurja ruskean ja Oranssin kausi.. Ennen piti kaikki olla sinertävää, huonekalutkin ja nyt en taas pidä siitä väristä ollenkaan samaten pinkki.. kaiken piti olla pinkkiä, pinkit vaatteet jne.. nyt näytän näiden raskauskilojen kanssa korkeintaan Porsaalta.. Meijän bebe itkee, pitää mennnä.. ( miten se aina alottaa kun koneel, ja olis niin paljon asiaa)
Skriivaile miten sokeri rasitus sujui? Niin ja taustaikijat reippaasti mukaan :hug:
 
Niin sitä vielä.. Mainostan että Haminan pelastakaa lapset ry:n tiloissa tavataan joka ma3.3.08 klo. 9.30 alkaen Tervetuloa!
Se on tosin auk joka pvä 9-12 ja kaikille avoin/maksuton. siellä on lapsille leluja jne ja äideille kahvia ja seuraa tms.
 

Yhteistyössä