Kaakonkulman odottajat kesällä 2009

Hei kaikki! Miekin olisin kaltaistani seuraa vailla! Kun olen jo vanhahko (38-v) odottaja, ainakin kavereiden keskuudessa, jotka ovat jo lapsensa tehneet. Mutta kun miulla tää vauvakuume ei mee ohi! LA olis 4.12.2009, ja nro kolmosta odotellaan. Ja synnäri on EKKS.
ONNEA Heilille ja koko perheelle, voiko poika olla noin söötti??!! IHANA!!
 
Onnea Heilille ja poikaselle :heart:

tuubi..sie oot ihan yhtä nuori kuin miekin.. :D .. ja sama vika .. :D .. ei mene vauvakuume ohi...miulla on sama sairaala ja LA 14.12.09...joskin luulen että saattaa tulla paria viikkoa aikasemmin kuin nämä meidän kaksi edellistäkin..

miun nisunen pitää vielä puolen yön diskoa :LOL: siis tämä maha asukki..kaikki muut nukkuu jo..jopa meidän kissa!!!

menen tästä laskemaan lampaita..ja massu kkuuli vissiin "lambada".. voi ihana mitkä meno päällä.. :D

Dare ja nisupulla 20+6

ps. 2.5v sanoi eilen että *äiti siulla on mahamakkara vauva* samalla kun nipisteli mahasta.. :D
 
oikein paljon onnea Heilille !!!

kiva kuulla, et kaikki oli mennyt hyvin, ihania hetkiä koko teijän perheellenne uuden jäsenen kans :flower:

omist kuulumisist sen verran, että mie ko olin huolissaan tuosta liikkeiden vähyydestä, ni en oo enää.. heh, istukka oli edessä, kun ultrassa käytiin, ni se on ollu vähän niinku iskunvaimentimena.. nyt on (pojalla) tullu jerkkua reisiin, ni tuntuu ja näkyy potkut jo ulospäinkin :D jee, miust on nii ihanaa, kun hää nyt monottaa oikein urakalla, ja kiva seurata hänen elämänrytmiä.. nukkuu aika paljon, ja sitte ku on hereil, ni vauhti on kovaa ja jalat ja kädet heiluu ku heinämiehellä.

lämpimiä elokuun päiviä kaikille "hautojille", voikaahan hyvin :hug:

j ja pikkuinen 23+3
 
Pitkästä aikaa...Täällä mennään rv36+5.Maanantaina ns.synnytystapa-arvio eli saan tietää sectio päivän =) hieman jännittää vaikka kaksi takana.Olen vasta alkanut hankkimaan tarpeellista tavaraa.Kaukalo,hoitopöytä,sideharsoja yms.IHANAA :heart: Vaatteet vauvalle pestynä.Kuitenkin,olo myös haikea... :'( viimeinen kerta.Ei enää ovisten bongaamisia,testejä..isoa mahaa...Kävin hakemassa neuvolalääkäriltä sterilisaatio paperit.Olen siis 38v.ja kolmas tulossa.Olo on ok.Verensokereita mittailen yhä,arvot ok.Nyt vain odottelua :D Päivät menee nopeaan,vadelmapuskaissa lähinnä.Valmistaudumme uuteen siltä osin että tyttö lähtee ekalle luokalle :D Tämmöistä.Uusille tervetuloa ja onnea odotukseen :hug: Teille jotka olette jo jakautuneet,onnea!!! :flower: :heart:
 
:wave: terveiset KOKSista.Sectio päivä 25.8.Jännittää...vaikka kolmas sectio.Muut olleet ns.yllätyksinä.Paino arvio nyt rv37+2 on 2700g.Muuten kaikki ok.Eipä muuta kuin odotellaan :D Hellettä ainakin tänään..marjoja poiminut ja mehua olen keitellyt.Mukavaa alkanutta viikkoa!!! :hug:
 
Loppua kohti mennään enää kait maksimissaan se neljä viikkoa :LOL: No toivottavasti tääkin syntys ajallaan kun ekakin synty, mutta mistäs sitä nyt tietää. Supistelee kyllä päivittäin, välillä aika kipeestikin ja vaavi on varmaan niin alhaalla, kun vaan pääsee ennen synnytystä. Tuntuu ainakin semmonen hurja paine nivusissa, että meinaa välillä mennä jalat alta =) .
Hyvää odotusta muillekin.

r-iija ja pikkunen 38+2
 
Heippsis pitkästä aikaa.

Onnittelut tässä välissä vauvaantuneille !

Täällä tänään käyty neuvolassa taasen, kaikki oikein hyvin, sydänäänet kuultu, mieskin ensimmäistä kertaa mukana kuuntelemassa. Ihanaa. :heart:

Tuli mieleen että onko kellään tietoa järjestetäänkö kouvolan seudulla mitään mammajumppaa/joogaa tai vastaavaa ? Kiinnostais kovasti päästä johonkin semmoseen.. Tavallista joogaakin kattelin, kai sitä sellastakin vois lähtä kokeilemaan.. :)

NiiZ ja Pallero 16+2
 
Eilen tuli 39 viikkoa sit täyteen, mut ei vielä merkkejä mistään, että saas nähdä monta viikkoa vielä.(toivottavasti ei hirveesti) =) . Vaavi on kyllä tosi alhaalla että muistuttelee joka askeleella olemassa olostaan ja lonkat tuntuu välillä kävellessä irtoovan, mutta no odottavan aika on pitkä. :LOL:
r-iija ja pikkanen 39+1
 
Heip!

Meidän poika syntyi laskettuna päivänään 10.8. klo 21.17. Synnytys vaikea ja pitkä ja päättyi lopulta kiireelliseen sektioon kun avautumisvaihe jumahti ja vauvan sydänäänet laski. Vaikka synntyksestä on nyt yli viikko, olen yhä sairaalassa koska tuli kohtutulehdus ja sitten leikkaushaava tulehtui :(((( Pojalla onneksi kaikki ok.

OnSiisKevät ja pikku-ukko 8 vrk
 
OnSiisKevät ONNEAONNEAONNEA pikku-ukon johdosta!! :flower:
Huh, olipa siulla urakka!Sitä ei lähtiessään aina tiedä mitä tapahtuu, ONNEKS!
Onneksi on osaava väki auttamassa! En ainakaan ite uskaltas ottaa riskiä kotisynnytyksessä.
Pääasia et vauvalla kaikki hyvin!
Tuntuu et kuitenkin ite jaksaa kaikki kivut ja säryt mitä se ihana nyytti tuokaan tullessaan.
Vaikka en kylläkään kadehdi tota kaikkea mitä joudut kestämään :hug: [/b]
 
:hug: voimia Petite :heart: Tulin käymään vielä... :ashamed: 25.pvä tiistaina sectio_Olo ok.Närästys tajuton |O jogurttikin närästää..jaloissa jo hieman turvotusta.Kolotus ja pakotus "alhaalla" |O :'( hyvä että kävelemään pääsee... :D Odotusta pari päivää...
 
Onnea on siis kevät. :flower:
Voimia sulle petite :hug:

Täällä pari päivää supistellut säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta aina ne vaan puolilta öin loppuu kun seinään :headwall: .
r-iija ja pikkunen 39+5
 
Meille syntyi lauantai iltana poika 51.5cm ja 3372g.
Synnytys oli suhteellusen helppo supparit alko iltapäivällä (tosin aamusta oli epäsäännöllisiä jo) ja sairaalaan paineltiiin kuuden jälkeen illalla, kun alko tuntuu siltä. Poitsu syntyi 21:37 parin minuutin ponnistuksella.
Nyt sit totutellaan kahden kanssa arkeen
 
Täällä olis yksi KOKS:issä synnyttävä 27 v. äiti.. rv 6+0 (oisko la 21.4.2010?), että alussa vielä ollaan. 2,8 vuotias tyttönen löytyy ennestään kotoa, eli toista pukkaa! :heart:

Joku tuolla alussa kyseli varhaisultran hintoja täällä päin, just eilen niitä selvittelin ja aika pitkälti 100 ? hujakoissa pyöritään (Appelmedi ja Lääkärikeskus).
 
Tervetuloa Wentti! Onnittelut plussasta!

Mie kävin tuolla appelmedissä ton alkuraskauden ultaran, ja oli kyllä tosi mukava lääkäri ja oli ihanaa nähdä pieni niin ajoissa, sai vähän edes mielenrauhaa että kaikki oli hyvin.

Omaan napaan ei uutta. Ei ole vielä hellittänyt pahoinvointi.. taas meni yö oksennellessa j a nyt silät ristissä töissä. :ashamed:

jenninho+masukas poika 22+4
 
Täällä ja yksi Kaakon odottaja. :) LA on 1.5.2010 eli tosi epävarmaa on vielä.. Meillä synnärinä KOKS. Esikoista tässä mieheni kanssa odotellaan lähes 5 vuoden lapsettomuuden jälkeen, joten onni on tosi suurta <3 Vaikka samalla myös pelottaa.

Onko kukaan käynyt A-medissä Kouvolassa alkuraskauden ultrassa? Paljonko maksoi? Millaiset laitteet oli?
 
Mullapa se on ollu tänään päivä.. eilen illalla se oikeestaa jo alkoi, hurjalla pahoinvoinnilla joka onneksi meni ohi. Aamu oli ihan ok, mutta puolilta päivin sain kunnon säikähdyksen; vuodin verta.
Äkkiä omaan terveyskeskukseen ja siellä suoraa päätä polille, hoitaja ilmoitti että pääset varmasti heti sisään.. ODOTIN 2,5 tuntia kunnes lääkäri otti minut vastaan ja totesi että pitää laittaa lähete koks:iin. Pikkasen olin paniikissa ja pinna tiukalla siinä vaiheessa.
Tytölle piti etsiä hoitaja (kun isi on viikot poissa kotoa) ja se ei ollutkaan mikään helppo homma! Noh, onneksi sain hoitajan ja pääsin Kotkaan. Oma lääkärini käski minut naisten polille, meni sinne ja odottelin aulassa.. ketään ei näy.. ovessa lappu *odota hetki, ole hyvä*, odotin, kunnes eräs hoitaja saapui huoneesta ja kysyi että mitä odotan. -Mulla oli lähete tänne-, tämä on mennyt jo kolmelta kiinni, ilmoitti hoitsu. KIVA! Noh, sitten tallasin ensiapuun jossa ilmoitin että mulla on lähete, eiiii löydy, ilmoitti sihteeri-täti. *muutama ruma sana* Se lähete löytyy varmaan naisten polin puolelta kun mut käskettiin sinne. Sihteeri-täti oli ihan hämillään.. -eikö tk lääkärisi muistanut katsoa kelloa kun sinut tänne laittoi- NO EI VARMAAN!
*lisää rumia sanoja*

Sitten helpotti, tuli hoitaja joka kyseli ja mittaili, selvitti ja taas kyseli. Tuli tosi helpottunut olo! Sanoin hoitsulle että on tytön hoidon kanssa hiukan ongelmia, että istuin jo omassa tk:ssa 2,5 tuntia periaatteessa ihan turhaan. Hoitsu ymmärsi ja pyysi istumaan odotusaulaan. Ei mennyt kuin n.10 minuuttia niin minut pyydettiin sisälle ja gyne oli paikalla!
Gyne tutki... verta oli tullut hiukan.. "alkiolla" kaikki hyvin!!!!!!!!!!
Jokin hematooma luultavammin "revennyt".. ensi viikolla kontrolli vielä, mut nyt on huojentunut mieli! Ja ISO KIITOS tosiaan koks:laisille, palvelu oli aivan mahtavaa!!!!

Oman tk:n palvelu sensijaan oli aika ala-arvoista.. harmi. (voitte vaan arvailla et mikähän tk oli kyseessä..)

Mutta kotona siis ja kaikki tällä hetkellä ok! pienen pulssi siis sykki siellä erittäin hyvin..
 
Zuh
Pitkästä aikaa päivittelen tietoja tännekin!

Oma olo junnaa vaan, ei näillä viikoilla tunnu tapahtuvan ihmeitä. Varmaan se rakenneultra ja ihan oikeat potkut on seuraavat rajapyykit mitä odotella. Töissä kärvistellään ja mahaa kasvatellaan.. vaikka taitaa tuo paisua ihan kasvattamattakin :D

Onnittelut jo kaikille poksahtaneille!

~Zuh & Naatti 19+0
 

Yhteistyössä