Kaakonkulman Odottajat

Äiteelle hirveesti tsemppiä loppuajalle, ja toivotaan et tollaset inhottavat häviäis ite täältä palstalta!! toivotaan että tulisit kuitenkin takas!!

Myö lähetään mökille tänään, että miusta ei sit kuuluu viikkoon mitään :eek: , vierotus oireet iskee jo nyt.. oon niin koukussa tänne..

omaan oloon ei ihmeitä.. alas painaa jonkuverran, mut en kyl oo mielestäni mahan laskeutumista havainnut..

Jaksuja kaikille ja kissantassulle tsempit edelleen, vai joko oot jakautunu??!!

Äiti lpr 33+5
 
Äiteelle jaksuja odotukseen! Ikäviä ihmisiä mahtuu joka paikkaan... :hug:

äiti lpr mukavaa mökkeilyä!!!

Tänne oloon ei mitään uutta. Suppareita edelleen sillon tällön. Viime yön nukuin kun mätä lahna, en heränny kertaakaan edes vaihtamaan asentoa.
Eilen käytiin hiekkalinnaa katsomassa. Satama on kyl tosi kiva paikka koko perheelle! B)
Missä muualla ois ilmasta toimintaa noin paljon....

Hitto, en olis uskonu et näin kauan oon kasassa. :headwall:

Kissantassu ja Napsu 40 tasan...
 
Nostellaas välillä, ettei ihan mennä hukuksiin.

Kasassa vieläkin!!! :headwall:

Jokos ootte aleissa käyneet?? Tekis mieli lähteä kattelemaan jotain kivaa näin sadepäivän ja muutenkin näitten hemmetin pitkien päivien piristykseksi. Saa nähdä jaksaisko.... Lapset ei ainakaan ilahtuis yhtään :whistle:

Kissantassu ja Napsu 40+2
 
Kyl on sitkee sissi tuo teidän Napsu kun jaksaa siellä masussa vielä viihtyä! ;)

Meillä isäntä rukoilee polvillaan, et kunpa tuo vauva vielä edes sen kaksi viikkoa viihtyisi masussa, kun niin paljon ois töitä, ettei kotia vielä avuksi joutaisi. Paljosta vetoa että menee yliaikaseksi tällä kertaa... :LOL:

Mie kävin alessa yksinäni sunnuntaina ja ostin kivan pelin neidille, noh, eilen vein sen jo kerran vaihdettavaksi ja nyt oon menossa taas uudestaan....osia puuttuu. Tänään en kyllä anttilasta lähe ennen kuin suostuvat avaamaan paketin siellä ja tarkistamaan ettei mitään puutu. Tai muuten saa peli jäädä kauppaan.

Huomenna neuvolalääkäri iltapäivällä, sit lisää tarinaa...

-Anniel ja vekkuli 36+5
 
Jep, sitkeessä on :headwall: :D . Mun vanhemmatkin haluis jo lähtä mökkeilemään, ennenkun niiden loma loppuu. Mut ei nekään pääse ennen synnytystä, kun ovat sitte lapsenvahteina. Ens viikolla pitäs esikko laittaa leirille ja Napsu vaan pitää kynsin hampain yksiöstään kiinni.... No ehkä kaik kuitenki järjestyy... =)

Innostuin eile aleostoksille, tosin yllättäen itelle ei tullu paljon osteltua. Lapsille kesävaatteita ja kummitytölle synttärilahja.

Ei oo siullakaan Anniel paljon jäljellä. Onko olo käynyt kuin tukalaksi?

Kaakonkulma on käynyt aika hiljaseksi, kaikki vissiin lomailee.

Mulla alkaa olla vähän huono olo, näitten pikku suppareiden lisäksi. No en innostu liikaa, eiköhän tää mee ohi kuitenkin. :x

Kissantassu ja Napsu 40+3
 
Kissantassu miekin ostin alesta vaan muksuille, omille ja viikonlopun synttärisankarille lahjan.
Olo on kieltämättä aika tukala...miestäkin vissiin ruvennu sen takia pelottamaan tuo tuleva syntymäaika, kun tää masukki yrittää koko ajan tulla masusta läpi....ei meijän pikku-neiti tällainen masussa ollut!
Käveltiin tänään neitin kanssa lähikauppaan (n. 1 km) rattaiden kanssa ja mie meinasin kuolla väsymykseen. Olin kyl varmaan näkemisen arvoinen kun raahauduin pingviinikävelyä kotiinpäin ja neiti huuteli edellä et "ala tulla jo äiti!". :LOL:

Mutta nyt mentävä lääkäriin....

-Anniel ja vekkuli 36+6
 
Neuvolalääkäristä terveisiä...

Kohdunkaula oli lyhentynyt 1 cm verran ja pehmentynyt, mutta lääkäri ei silti uskaltanut mitään "lupailla" että vauvalla ois masusta vielä mikään kiire pois. Laskeutunut myös oli.
Verenpaineet taas vaihteeksi tapissaan 143/84, painoa tullut +219 g/vko ja sf-mitta 31 cm. Huokaisin kyllä helpotuksesta kun vaaka näytti vain noin vähän...juhannuksena tuli vissiin nautittua aika paljon suolasta, kun silloin kotivaaka näytti melkein 1 kg verran enemmän! (ja tähän mennessä näyttänyt aina alakanttiin verrattuna neuvolan vaakaan)

Nyt ei muuta kun ensi viikon ultraa odotellessa...

-Anniel ja vekkuli 36+6
 
Hellou!!

Myö kotiuduttiin pojan kanssa mökkireissulta tänään, kun hän vilustui alkuviikosta, ja viime yönä meni kurkku niin tukkoon, et aattelin jo et pitääkö lähtee ensiapuun.. mut onnex rauhottu sitten..istuttiin viileessä yöilmassa vähän aikaa ja nukkumaan pystyasennossa.. käytiin sit lääkärillä aamulla, mut ei mitään tulehuksia eikä mitään, on vaan tuo sama vaiva mikä miullaki ollu pienenä.

onko mitään vinkkiä petauspatjan sijaan vauvan ensi sänkyyn?? Vai ostanko vaan petarin ja pilkon sen, ku toi ensi sänky on pieni, ja soikean muotonen..??

Neuvola kuulumiset tiistailta:
rv 34
paino +800/vk yht. 16.8kg
RR 113/82 mittailen kotona, ku tuo alapaine on hieman nousussa..
pissa puhdas
Hb ei otettu, unohin pyytää.. ja viimex se oli 114 (ei käskeny sillon rautaa..)Pitäskö alkaa syyä ilman käskyä???
Sf 34 (esikolta oli ihan sama samaan aikaan, eli ei välttämättä ole isompi tulossa..oma arvio siis)
RT
syke 155 ja liikkeet ++

siinähän ne tärkeemmät!

Kohta laitan poitsun nukkumaan ja alan purkamaan digiboxin antimia jäden kanssa..siellä on koko viikon täydelliset naiset :D , ja eilisen rimakauhua.. ja teho-osasto.. ja siis yhtään en oo koukussa mihinkään sarjaan :D

toisaalta ihan kiva olla kotona, saa rentoutua.. vaikka mökilläkin ollu kivaa, ilmoista huolimatta, ainut mikä harmittaa, et poitsu ollu melkeen koko viikon kipeenä, mut sellastahan tää on!!!

Nyt ilta toimiin!

Äiti lpr 34+3
 
Äiti lpr tosi harmi kun poika tuli kipeäksi, toivottavasti paranee pian!

Mitäs jos tekisit sen petarin tikkikankaasta (siis tarkoitan tikattua peittokangasta) , ois varmaan ainaskin halvempaa kuin ihan ostaa petari ja siitä pilkkoa. Voithan ostaa vaikka sen verran reilun palan, että laitat sen sitten vaikka kaksinkertaiseksi niin tuo lisää pehmeyttä.
Me ostettiin esikolle pinnasänkyyn petari, mutta ei heti pienenä käytetty, koska tyttö tykkäsi nukkua mahallaan ja petari oli tosi pehmeä, niin pelkäsin että tukehtuu jos painaa päänsä siihen, liekö olin hieman turhan "skitso" asian suhteen, mutta onhan liian pehmeän patjan käyttöön liitetty kätkytkuolema-riski.

Maanantaina pitäisi mennä uudestaan neuvolaan (koska kesätuuraaja ei saanut otettua minulta tarpeeksi verta vasta-ainetestausta varten :headwall: ) ja tiistaina sitten ultraan. Ei malttais odottaa! :D

Mutta hyvää viikonlopun jatkoa kaikille...jokohan kissantassu on saanut napsun kainaloon....toivottavasti! :heart:

-Anniel ja vekkuli 37+2
 
huomenta ja hei vaan pitkästä aikaa! Monella alkaa olla h-hetket käsillä=)
Hieno masukuva Anniel!! Miula oli tollanen kanssa ihan viimosillaan esikoisesta, ja sit paria tuntia ennen ku vedet meni, ni "tipahti" hurjan alas:D

Tosta petarihommasta kun joku kyseli, niin miekään en uskaltanu käyttää kun sellasta ihan ohutta alussa. Nyt taitaa olla pinnasängyn täkki tuossa jatkettavassa petarina.
Mutta tuo Annielin ehdottama tikkikankaasta tehty petari voisi olla hyvä vaihtoehto!

Tänne ei mitään erikoista, liikkeitä ei oo muutamaan päivään tuntunut, sekös pistää huolestuttamaan :/ Vaikkei niitä tässä vaiheessa vielä välttämättä jokapäivä tunnu? Muistatteko vielä loppusuoralla olijat?

mamina & vesseli 18+3
 
Mamina miulakin oli muistaakseni melkein viikko silleen ettei tuntunut liikkeitä ja kerkisin jo vähän huolestuakin, mutta sitten vauva vaihtoi asentoa ja liikkeet rupesivat taas tuntumaan. Ja ajankohta oli just sama, ennen rv 20, sen jälkeen liikkeet olivatkin niin vahvoja että potkuilta ei ole karkuun enää päässyt. =)
 
Mökiltä kotiuduttiin eilen (mentiin sit lauantaina takasii sinne), hurja siivoominen viikon jälkeen.. mut hyvin jaksoin, vaikka vauveli painaa aika-ajoin ilkeesti tonne alas.. mut tukivyö kyllä auttaa siihen! eilen oli tosi lämmin päivä ja sainkin itteni poltettua auringossa.. miksöhän sitä on niin tyhmä pää ettei tajuu laittaa sitä aurinkorasvaa..

Poitsuki alkaa olee parempaan päin, vaikka lauantaina en voinut estää häntä uimasta!!

Mie muistan kanssa noita liikkumattomia kausia.. ku ekat liikkeet alko tuntuu vissii rv 14-15 ni olihan siinä paljon päiviä että mitään ei kuulunu..

Vitsi Annielki on ihan loppusuoralla.. hurja miten alkaa aika mennä nopsaan..

Ja täytyypä käyä kangas kaupassa kattoo tota tikkikangasta, Kiitos vinkistä!!

Nyt aamupalalla, poitsu narisee jo
:D

äiti lpr 34+6
 
ja vauva voi hyvin! Kiire ei ole syntymään, lääkäri käsikopelolta arvioi, että tuskin on kolme kiloinen vielä ja ultralla mitattuna painoarvio oli just tasan 3 kg. Eli ihan rauhassa saisi vielä kasvaa ainakin sen kaksi viikkoa.
Käyrässä joutuivat pitämään melkein tupla-ajan, kun vauva karkasi mahan toiselle puolelle kesken kaiken. :)
Tiukkaan ne kyllä kyseli taas, että ethän polta tupakkaa ja kattovat että miun paino on noussut tarpeeksi raskauden aikana (10 kg), mutta hyvä vaan että pitävät huolta vauvojen terveydestä.

Käyrästä lähtiessäni kuului ihanat vauvan ensi-itkut seinän takaa synnytyssalista...meinas tulla tippa linssiin, ku tajusin et kohta sitä ollaan itekkin taas tuolla. :heart:

Nyt on lähdettävä hellimään tulevaa iso-siskoa, jolla oli kauhee ikävä äitiä, meinas itkuun purskahtaa ku tulin kotia...mummi oli vissiin taas pelotellut yökyläreissuilla.

-Anniel ja vekkuli 37+5
 
Moikka tännekin! nyt on aikaa kirjotella hetki kun neiti lähti mumminsa kanssa kyläilemään ja itse jäin nauttimaan synttäriaamun kahveista:)

Ihania aina nuo ultrat Anniel :) kohta se on vaan siulakin nyytti sylissä :heart: Miten siul nyt oli ultra? Synnytystapa-arvio? Miula on ainakin 3 tai 4 ultraa kun joudun piikittelee sitä verenohennuslääkitystä, niin on useemmin jotain kontrollikäyntejä.

Nyt kakkua päällystämään ja sivusilmällä pitää serranot kattoa:D

mamina 18+6
 


Huomenta täältäki, "hikivirtaa" maasta.. siis äly kuuma..

Vauva möyrii ilkeesti, vaikka kuvasta päätellen hänellä luulis olevan tilaa vaikka kuinka paljon :D .

Kiva että annielilla oli ultrassa kaikki hyvin!

Taitaa kissantassulla olla jo nyytti kainalossa =)

Mut nyt täytyy rientää tekee jotain fiksua!!

Äiti lpr 35+2
 
.....Ja on muuten tosi hyvä tuo kirja, meillä tyttö osaa jo kaikki tekstit ulkoa! :)

Mamina miula tuo ultra oli vauvan kasvukontrolli-ultra, rv 32 oli eka kontrolli (koska sf-mitta ei ollut noussut) ja tää oli sit vaa ihan varmistus että kaikki on hyvin.

Äiti lpr siula on kyl komia tuo maha....ja hauskasti kuvioitu mekko :D ! Täällä pyöritään ja hyöritään vielä kovasti, eli tilaa tuntuu olevan vielä kasvaa, töppöset on koko ajan pystyssä ja uusin huvitus on yrittää työntää jalat suoraksi kropan jatkeeksi, eli siis kaksi töppöstä töröttää tosta tissien välistä ylämahasta :LOL:

Tänään pakkasin ensimmäiset tavarat sairaalakassiin itseäni varten...pitkään oonkin pystyny sitä panttaamaan, esikolta ne oli pakattuna jo kk aikasemmin. :D

Mutta nyt on lähettävä nukkumaan....

-Anniel ja vekkuli 38+0 :heart: (viimeisiä viikkoja viedään....)
 
Kopsasin tämän tuolta heinämammoista myös meillekkin tiedoksi, eli:

Heips kaikki!

Ilmoittelen vain ystäväni Äitee2 puolesta, että heille syntyi tänään kaksi poikaa! A-poika 51cm ja 3360g ja B-poika 46cm ja 3070g


Eli eilen on pojat syntyneet! Onnittelut äiteelle ja koko perheelle! :hug: :flower: :heart:
 
Äiteelle paljon onnea poikavauvoista :flower:

Masu on joo komia, en vaan jaksais vastailla noihin, HEI OOTKO IHAN VARMA ET ON VAAN YKSI TULOSSA, kysymyksiin.. eilen meinasin sanoo yhelle et kolmosia ootan :kieh: , en kuitenka kehannu.. :D

Ihanaa kyllä et enää on niin vähän aikaa et vauva syntyy.. alkaa mennä jo hermot oman itteni kanssa.. hermoilen ja nipotan ihan turhasta, pojalle ja miehelle ja kaikille.. kai se on hyvä ku tajuaa asian ni voi yrittää parantaa tapansa..

Parempaa huomista, vähemmän nipoilua..

Äiti lpr 35+3
 
Äiti lpr nipottaminen turhasta kuullostaa niiiin tutulta. :ashamed:

Me lasketaan jo päiviä isännän kanssa et keritäänkö tekemään sitä ja tätä ja tuota, ennen kuin vauva tulee...tosi järkevää, tiedän, mutta itsestä tuntuu että aika menee paljon nopeammin, kun ottaa päivän/menon kerrallaan.

Huh huh mikä helle oli eilen, ei kyllä meinannut uni tulla silmään millään illalla. Onneksi tänään on vähän viileämpää....ainakin vielä.

Hyvää viikonloppua kaikille!

-Anniel ja vekkuli 38+2
 

Yhteistyössä