Kaakonkulman Odottajat

geri Mie on oo käyny koskaan tuollasessa synnytysvalmennuksessa, ja on aina jäänyt tutustumiskäyntikin tuonne synnärille tekemättä.
Tällä kertaa ei kyllä edes neuvolassa puhuttu mitään moisesta, että ehkä ne ajattelee että kun kerran on jo kolme punnertanut maailmaan niin mitään valmennuksia enää tästä neljännestä tarvi. ;)
Kertoilehan jos oot itse menossa että millasta tuo oli? Sillon joskus 10 vuotta sitten en keneltäkään kuullut mitään kovin hyvää tuosta ja siksi varmaan sillon jätettiin menemättäkin.

Painoarvio voi muuten heittää sitten aika tavalla, tuli vaan mieleen kun monessa pinossa on ollut noista juttua. Itsellä tehtiin painoarvio tuosta neidistä rv 36+ ja povattiin että n. 3 kiloa painaa syntyessään, no syntyi sitten 39+1 ja olikin 3,6 kiloa. Eli jonkun verran heitti tuo. :)
Miusta kanssa tuntuu että ei ole masu kasvanut tässä viime aikoina yhtään, enemmänkin että on pienentynyt. Huomenaamulla olisi neuvola niin sittenhän tuon näkee, ja kuulee samalla että tuleeko selvyyttä tuohon tarjontaan. Tuun sitten kertoilemaan kuulumisia.

Voikaahan hyvin ja pois turhat huolet. :)

AngelEyes ja masukki 34+5
 
Huomenta!

Joo, aamulla kävin neuvolassa, tosin meinasin myöhästyä koko jutusta kun miehen puhelin ei herättänytkään. :) Kivaa kun oli 25 minuuttia aikaa ehtiä ja vielä 10 minuuttia siitä menee automatkaan. No ehdinpä kuitenkin.

Tässä olisi saldoa:
Paino 94,5 +292 g/vko
Turvotus -
Paineet 124/76
Pissa puhdas
Hb ei mitattu
Sf-mitta 32
Tarjonta rt
Sykkeet 143

Eli oli tuo vauveli sittenkin kääntynyt oikein päin tuonne olemaan. Terveydenhoitaja sanoi että huomaa tuosta mitastakin että on ollut jossain muussa asennossa aikasemmin kun nyt palasi tuonne yläkäyrän tuntumaan taas. Harmi sen puoleen että nyt ei pääse ylimääräiseen ultraan. :(
Oli vaihtunut terkka ja edellinen oli kyllä mukavampi, tosin tämä taas vaikutti asiantuntevammalta. Seuraavaksi sitten olisi lääkärineuvola kahden ja puolen viikon päästä.

Laitetaas tänne taas masupäivitystäkin, neuvolakäynnin kunniaksi. :)


AngelEyes ja masukki 34+6
 
Nostellaas pinoa tässä ajankuluksi. Odottelen just että tuo neiti heräisi unilta ja pääsisin siivoilemaan.

Mitäs muille Kaakonkulman masuille kuuluu? Meinaa tää pino ihan mennä miun yksin puheluksi. :D

Jokos Gerillä oli synnytysvalmennusta?

Mie pääsisin huomenna puoleksitoista päiväksi levähtämään tästä kotirumbasta kun olisi Ikean reissu tiedossa. Toivottavasti vaan jaksaa tuolla taapertaa, olisi kyllä vaikka mitä kivaa mitä sieltä haluaisi tuoda.

Masussa on ollut aika hiljaista viime aikoina, en tiiä alkaakohan sitten tila loppumaan vai mitä tapahtuu. Väsymys vaivaa, varsinkin kun nyt on siirrytty tuohon 7 aikaa heräämiseen taas.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Voikaahan hyvin. :)

AngelEyes ja masukki 35+2
 
Hyvää alkanutta viikkoa!

Tuli sitten käytyä siellä Ikeassa ja raahattu kauhia määrä tavaraa. Olisi tehnyt mieli ostella vaikka mitä, mutta sit ei enää oikein raaskinut törsäillä. Seuraavalla kerralla sitten. :)

Melko hyvin tuolla jaksoi käpsötelläkin, tosin tuossa 5 tunnin kohdalla alko olla jalat sen tuntuset että on kyllä käveltykin. Eilinen menikin sitten lepäillessä ja tänäänkin on vielä väsyttänyt ihan älyttömästi. Siivota pitäisi mutta kattoo että jaksaako tässä edes aloitella.

Täällä oli eilen tasan kuukausi laskettuun aikaan. Havahduin tuossa että varmaan pitäis alkaa pakkailla sairaalakassiakin ja katsella vauvalle kotiintulo vaatteet. Lisäksi tehdä ruokaa pakkaseen ja vaikka mitä. Jotenkin vaan ei nyt oikein oo tässä hokassu että tässähän voi jo 3 viikon päästä olla masukki maailmassa. :D

AngelEyes ja masukki 35+6
 
Oho, on taas unohtunu, ku on niin monta paikkaa, joita seuraa netissä. Anteeksi Angel Eyes, oot todella saanu pitää yllä monologia.

Myö ollaan tässä välillä vaihettu autoa ja hankittu kaikenlaista vielä pikkuisellekin. Tänään leivottiin kolme erilaista piirakkaa ja sitten pikkasen pullaa pakkaseen. Et sit ku jos joku sattuu tulemaan käymään tässä lähiaikoina ni ei tartte ressata tarjoomisista. Ihan tosi hyvältä tuntu kokata kahestaan.

Nyt on valmennuksetkin käyty ja oikeesti on alkanut tuntua siltä, että eihän tässä enää kauaa mee ja hyvä niin. Ihan erilailla oottaa synnytystäkin kun on iso osa niistä asioista tehtynä, mitä haluskin tehdä ennen synnytystä. Huomenna tulee äiti ja isä käymään, siitäkin on taas ainakin pari kuukautta aikaa ku ne on viimeks käyny. Matkaa on sen verran. Sairaalakassia vois pikkasen jo pakata, tosin suurin osa niistä kassin tavaroista on semmosia, joita tarvii päivittäin ni ei niitä niin vaan pakata. On meillä lista jo olemassa. Vauvan kotiintulovaatteista on osa jo kaukalossa, vielä se haalari puuttuu, kun haluaisin jonkun toisenlaisen sen ä-pakkauksen vanuhaalarin tilalle.

Mie oon semmonen turvonnu valas, ettei meinaa kengät mahtua jalkaan eikä sormet taipua kunnolla. Painoakin oli tullu vähän liikaa viime neuvolakäynnin vaakalukemaan. Vauvan koko tarkastettiin vielä ultrallakin ä-polilla ja nyt kuletaan ihan siinä keskikäyrän tietämillä sekä vauvan että miun koon kanssa.

Onerva ja Kustavi-vaavi 38+0
 
Siullahan alkaa Onerva olla jo kivasti viikkoja kasassa. :) Niin se vaan lähestyy itsekullakin h-hetki.

Mie sain laiteltua masukille ne kotiin tulovaatteet, bodyn laitoin ja puolipotkarit, sukat, tumput, hatun ja haalarin. Luulisin että noilla pärjäillään, tosin aattelin että jos tässä vaikka joku ilta innostuu neulomaan niin tekisin nopsaan jonkun nutun.

Ihana ilma ulkona tänään, pitäs tästä lähtee vielä tuonne pihalle puuhailemaan. Jos kuitenkin ensin päikkärit vetäis. :)

AngelEyes ja masukki 36+5
 
Heippa teille! Jääpä tähän pinoon kirjotteleminen vähälle! enempi jaan kuulumisia pikkukakkosissa ja marraskuisissa:)
täällä kaikki ok, vaikkakin jouduin käymään keskussairaalassa käyrässä, kun neuvolassa dobleri antoi ihme lukemia sykkeestä.. kerkesin jo säikähtää vaikka olikin kaikki sit (luultavasti) ihan kunnossa.
Eipä ole tosiaan Onervalla tai AngelEyesillä kauaa enään laskettuun aikaan! Pian tein odotus palkitaan=)
Tää pino hiljentyy varmaan ihan täysin sit kun tekin siirrytte vauvapuolelle.. Missä ihmeessä on kaikki kaakonkulmalaiset?! vai eiks tänne moni viiti kirjottaa jos joku sit tunnistaa tms(?)..
Rohkeesti mukaan vaan :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja mamina:
Heippa teille! Jääpä tähän pinoon kirjotteleminen vähälle! enempi jaan kuulumisia pikkukakkosissa ja marraskuisissa:)
täällä kaikki ok, vaikkakin jouduin käymään keskussairaalassa käyrässä, kun neuvolassa dobleri antoi ihme lukemia sykkeestä.. kerkesin jo säikähtää vaikka olikin kaikki sit (luultavasti) ihan kunnossa.
Eipä ole tosiaan Onervalla tai AngelEyesillä kauaa enään laskettuun aikaan! Pian tein odotus palkitaan=)
Tää pino hiljentyy varmaan ihan täysin sit kun tekin siirrytte vauvapuolelle.. Missä ihmeessä on kaikki kaakonkulmalaiset?! vai eiks tänne moni viiti kirjottaa jos joku sit tunnistaa tms(?)..
Rohkeesti mukaan vaan :D
Mie oon kanssa miettiny ihan samaa, että onko meitä tosiaan vaan näin vähän. :D

Ja luulisi että täälläpäin ei kovin hiljasta porukkaa kuitenkaan ole. No jospa tänne pinoonkin joku eksyisi. :)

Käytiin tänään katsomassa siskon koiranpentua. Mie haluun kanssa! Oli niin suloinen kaikkine isoine tassuineen ja lerppukorvineen. :)

Jokos sie Mamina tiedät että pääsetkö uudelle synnytysosastolle synnyttämään? Eikös sen pitäisi marraskuussa aueta? Hyvä että vauvalla oli kaikki hyvin.

AngelEyes ja masukki 37+0
 
Alkuperäinen kirjoittaja mamina:
AngelEyes! Ai, wautsi aukeisikin! ois kiva päässä uudelle synnärille!:D mie joskus kysäisin siitä niin sanovat vaan et se aukeis vasta 2009-vuoden puolella..
Näköjään sitten lykkäävät sitä koko ajan. :/ Joskus jostain lueskelin että olisi tässä loppuvuodesta otettu käyttöön. Itsekkin oli kyllä kiva päästä uusiin tiloihin, eikä noihin ahtaisiin huoneisiin.

 
Mamina En mie löytänyt mistään enää sitä juttua siitä, joskus tässä kesällä taisin netistä lukea. Voipi olla että on ollut vaan huhupuheita. :)

muoks: Nyt löytykin että pitäs valmistua tän vuoden lopulla ja siis käyttöön 2009 alussa. Eli just niinkun siulle olikin sanottu.
 
Helou!!

profiilissa hymynaama :D , jos en oo maininnu aiemmin!!

Tosta rempasta sen verran, että esikoinen syntyu v. 2004 kesäkuussa ja sillon ku käytiin tutustumassa sairaalaan, ni sanoivat et seuraavat vauvat tuutte sitten tekee uudelle puolelle?? ja meillä kesti 4v. ennenku tultiin synnyttää seuraavaa :D , moni on käyny varmaan jo pari kertaa tossa välissä :LOL:

Alkaa teillä olee loppumetrit käsillä, tsemppiä vaan!!

Meillä kaikki ok. hymyillään ja pienesti jutellaan :D

äiti lpr ja nöppöskä 5vk 4pv
 
Heips!

Onpa suloinen pikkuinen teillä, äiti lpr. :) Kiva kuulla että on mennyt hyvin, nopsaan menee tuo aika kun jo yli kuukauden vanha on jo teinkin pikkunen.

Mamina Joo, ehkä on ajotus ollut vähän pielessä, mutta jos vaikka tässä vielä yhden kerran vielä yrittäisi niin ehkä sitten jo olisi valmista tuolla uudella puolellakin. :D

( . ) Oli se viimeinen neuvolalääkäri ja olin elätellyt toiveita että oisi ollut tuo naislääkäri, kun siis täällä ei ole kun kaksi terveyskeskuslääkäriä, pikku kunta. Ei ollut nainen ja oli kyllä niin turha käynti että oksat pois. Tuolla lääkärillä siis ei ole mitään hajua mistään asioista, ainakaan miun mielestä.

Ensin mitattiin sf-mittaa, ilman mitään tunnusteluja tuli mitaksi sitten 35 senttiä eli mikä on tuolta häpyluusta tuonne tissien alle. Oikeestihan tuolla ei ole mitään tekemistä sen oikeen mitan kanssa. No seuraavaksi sitten kuunneltiin sydäntä, ensin löytyi istukan viuhviuh-äänet, sitten varovasti siirteli tuota laitetta n. 3 sentin alueella että josko niitä ihan sydänääniä kuuluisi. No sitten kun ne saatiin vihdoin kuulumaan kokonaan toiselta puolelta mahaa, itsellekin meinasi jo hätä tulla että ei löydy ollenkaan, niin vehkeestä loppui patterit. Sisätutkimus kesti n. 30 sekuntia ja tilanne oli saman kun 11+2 viikoilla. Mitä en kyllä usko millään. Ei kertonut mitään että missä vauvan pää on, ei tutkinut tarjontaa, kysyi vaan että missä nuo potkut tuntuu. Sen perusteella sitten kirjoitteli korttiin että on rt.

Eli tuolla käynnillä ei kyllä tullut hullua hurskaammaksi. :( No mie tässä vaan odottelen sitten että pääsee tosi toimiin ja kyllähän tuon onneksi jo itse huomaa. Harmittaa vaan niiden puolesta jotka ensimmäistä odottavat ja tuon lääkärin luona joutuvat käymään.

AngelEyes ja masukki 37+2
 
AngelEyes! Ihme tyyppi, harmi että tuollaisia lääkäreitä löytyy:( mie menisin johoki muualle viel käymään jos vaan ois mahdollista?? oon sellane et haluun tietää tarkkaa kaikki, en luottaisi tollaseen tutkimukseen :$

Ihana kuva tein pikkuisesta äiti lpr! :heart:

täällä kaikki ihan normaalisti.. ootellaan taas ultraa, 13.10. ois aika äpkl. Rasittavaa jo tää ramppaaminen..

mamina 31+3
 
Oli joo aika ihme tyyppi, kävi kyllä mielessä että voisi jossain muualla käydä. Varmaan jos ensimmäistä odottaisin niin ehkä oisin uusintakäyntiä saattanut pyytää, mut kun kaikki on jo tuttua, eikä tässä olossa oo mitään erikoista niin en sit muualle jaksanu mennä. :)

Huomenna poksuu viikot, jo 38!!! Tässähän alkaa aika käydä vähiin. Inhottavasti iltaisin tuo vauveli tuolla hieroo päätään virtsarakkoon ja kauhee jumpsutus välillä, oikeesti ihan sattuu kun työntää ja varsinkin potkii.
Tässä sitten odotellaan että josko se just sitten ensi viikonloppuna haluaa ulos tulla, kun isommilla olisi Saimaaturnauksen pelit. Meillä mies on vielä valmentamassa tuota joukkuettakin niin ei oikein voisi olla pois. :) Jalat ristissä sit vaikka. ;)

Tässä olisi masukuva eiliseltä.



AngelEyes ja masukki 37+6
 
Alkuperäinen kirjoittaja mamina:
Johan on iso maha A-E =)
Ootteko kysynyt kumpi on tulossa? Miusta näyttää ihan tyttö-masulta :D
Yritettiin sillon rakenneultrassa kysellä että kumpi on, mutta tää istui jalat ristissä niin tiukasti että ei ollut toiveita nähdä mitään. :) Jännityksellä odotellaan että mitä tuleman pitää. Itse oon poikakannalla edelleen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Angel Eyes:
Alkuperäinen kirjoittaja mamina:
Johan on iso maha A-E =)
Ootteko kysynyt kumpi on tulossa? Miusta näyttää ihan tyttö-masulta :D
Yritettiin sillon rakenneultrassa kysellä että kumpi on, mutta tää istui jalat ristissä niin tiukasti että ei ollut toiveita nähdä mitään. :) Jännityksellä odotellaan että mitä tuleman pitää. Itse oon poikakannalla edelleen.
Ainiin mie vissiin jo kysyinkin aiemmin:) :ashamed:

 
Kävin lukemassa teidän kuulumisia. Kumpikohan pääsee ensin synnyttämään, Onerva vai Angel Eyes? Innolla odottelen uutisia pikkuisista, ja ennen kaikkea sitä, että porukka siirtyisi täältä tuonne vauvaantuneiden puolelle ;) Saataisiin se miittiporukka kasaan hiljalleen.

Meidän vauva-arki on vielä vailla järkeviä rytmejä, kun tytöllä on ollut melkoisesti masuvaivaa. Itkee yleensä iltaisin n. 21-23.30, joten terkkari epäili, että olisi koliikkia :/ Toivottavasti viimeistään parin kuukauden päästä helpottaisi :D

Oikein mukavaa syksynjatkoa ja ihanaa odotusta kaikille!

Jonspe ja Neiti 5vko+5pvä
 
Luulen, että Angel Eyes on ekana laitoksella vaik hällä on vähemmän viikkoja... Täällä ei mitään merkkejä synnytyksestä. Kyllä se tietty joskus ulos tulee... :/ Äh, reippaasti eteenpäin vaan! (tsemppaan itteeni, tähän tää meno on menny :LOL: )
 
Kiva kuulla Onerva siustakin! Mietinkin tässä että vieläkö oot yhdessä kasassa. :) Saas nähdä, ei tässä miunkaan olossa oo mitään kummallista, että ei tässä varmaan ihan heti vauvan hakuun olla lähdössä. :p
Masukki on kyllä miusta rauhoittunut tässä parin päivän aikana melkoisesti, vielä tietysti siis potkuttelee yms. mutta ei ihan niin vilkas ole enää. Tänään on muutenkin ollut sellanen oksettava olo koko päivän ja maha taas ihan sekasin, voisi olla siis merkkejä lähestyvästä synnytyksestä, mutta saas ny nähä. Esikko syntyi 38+4, toinen ja kolmas 39+1, joten jos vanhat merkit paikkaansa pitää niin ei tässä enää kovin pitkään kasassa olla. :)

Mitenköhän Geri, kun ei ole aikoihin kuulunut mitään??

AngelEyes ja masukki 38+1

 
Viikot kasassa, mutta niin olen minäkin. Paitsi pää ei ole koko ajan =) Tästä oireettomuudesta päätellen kasassa ollaan vielä pitkään. Vaik voihan tää muksu yllättää ja päräyttää maailmaan vaikka tänään. Minä en pistäisi pahitteeksi. Maha on kyllä ihan sekaisin, mutta taitaa johtua noista karamelleista, joita eilen nykäisin vähän turhan ison pussin :x Tsemppiä Angel Eyesille ja muillekin loppusuoran odottajille täällä Kaakonkulmalla.

Onerva ja Kustavi 40+0
 

Yhteistyössä