Kaakonkulman Odottajien kesä 2010 (EKKS:ssa ja KOKS:ssa synnyttävät)

Blääh. Miulla asuu vatsassa selvästikin masutatti, joka ei halua luopua yksiöstään ilman häätöä :D Ja tämä häätöoperaatio alkaa huomenna klo 8. Ellei nyt ihmeitä satu ja synnytys käynnisty itsestään sitä ennen - as if :rolleyes:

Jonspe ja Lilliputti 41+6
 
AnQ
Jonspelle paaaaaaljon tsemppiä! :flower: Oijoi, nyt se h-hetki on sit käsillä, ihanaa! Ihan hassua, ei tunneta IRL ja oon miettinyt monta kertaa, jokohan oot päässyt synnytyspuuhiin - kyttään täällä sit huomisesta about koko ajan, kunnes tulee vauvauutisia ;)

AnQ + poju 5vko2pvä
 
Viimeksi muokattu:
Täältä löytyy yksi uusi Kaakonkulman odottaja, lask.aika olis 10.12.2010 ja sairaala on EKKS. Masussa asuva olis nyt mein toinen, esikoinen (tyttö) on pian 11 kuukautinen. Tulee sisaruksille aika pien ikäero...rankka ens vuosi tulossa. :)
Sokerirasituksessa kävin viime vkolla (27+4) ja ensi vkolla saan kuulla sitten neuvolassa tulokset. Oon nyt tämän raskauden aikana käynyt sokerirasituksessa kaksi kertaa kun ekassa raskaudessa oli paastoarvo just sen rajan yli ja jouduin sitten ite mittailemaan/tarkkailemaan sokeriarvoja. Ei mitenkään mukavaa hommaa vaikka ei tarvinnut pistääkään kuin sormeen... :/ Toivottavasti olis nyt arvot rajojen paremmalla puolella.
Muuten kaikki on kyllä mennyt tosi hyvin, raskaus etenee samalla tavalla kuin ensimmäinenkin. Sukupuolesta ei ole tietoa, ei haluttu tietää mut tyttöä on moni veikkailut mahan perusteella. :)
 
Tere tulemast töpsykkä

Täällä ei ihmeempiä kuulu. Päivät toisaalta matelee ja toisaalta menee nopeesti. Vatsa on välillä omituisen oloinen mutta suppareita ei ole onneksi ollut paljon.

Ensi viikolla ä-poliaika ja neuvola.

Meillä saattais olla tulossa poika, kun raskaus ollut niin samanlainen, kuin pojalta
 
Mie voinen toimia Jonspen viestintuojana. Yöllä oli tullut viesti:

Synnyit tähdenlennosta, horsman kukasta hennosta, taivaan sateenkaaresta, isän ja äidin haaveesta. Pieni tyttö syntyi iloksemme 29.9.2010 klo 22.15. Pituutta 51cm ja painoa 3550g

Onnea siis tätäkin kautta pikkuprinsessalle :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Paljon onnea Jonspelle ja koko perheelle. Tosi sulonen vauva.

Täällä ollut huono suunnuntai. Selkää ja vatsaa särkenyt koko päivän. Särkylääkkeet vähän helpottaneet ja lähes totaalinen lepo ollut koko päivän. Tää on aika kauheeta, ei sovi miun hipiälle ollenkaan. Mut kun on vissiin olemassa se ennenaikaisuuden riski niin pakko levätä. Oli kyl jossain vaiheessa niin huono olokin ettei olis pystynyt tekemään mitään.

Kuis muilla hurisee?

Smirgel
 

Yhteistyössä