Kaakonkulman Odottajien syksy 2010 (EKKS:ssa ja KOKS:ssa synnyttyvät)




Ellu82.......................28v.....la 19.1.2011.....EKKS........ensimmäinen

MarsuS....................28v.....la 24.1.2011....EKKS.........ensimmäinen

NeitiAurinko..............23v....la 29.1.2011....EKKS.........ensimmäinen

Yolobo......................23v.....la 29.3.2011.....KOKS.......ensimmäinen

Minttis81..................29v.....la 30.3.2011.....KOKS.......kolmas

Nöösi.......................24v....la 29.4.2011....EKKS.........toinen

Jessi75.....................35v....la 12.6.2011......KOKS.........kolmas

Pyyter-2....................?.......la 21.6.2011......EKKS.........kolmas






Syntyneet Kaakonkulmalaiset

Tuubi ............................... poika....11.12.2009
Darelbeida ...................... poika....17.12.2009
Tiituli81 ........................... tyttö....01.01.2010
Jenninho ......................... poika...05.01.2010
piiuli82 ............................ tyttö....16.01.2010
Niiz ................................. poika....18.01.2010
Saimaanrannan äippä........ tyttö.....26.03.2010
jii82................................. tyttö.....01.04.2010
Wentti............................. poika....17.04.2010
moso76........................... tyttö.....26.05.2010
Anzzu1984...................... poika....24.06.2010
Kääkkänä........................ poika....15.07.2010
elosalama........................ poika....01.08.2010
AnQ................................ poika....21.08.2010
Angel Eyes........................ tyttö....12.9.2010
Jonspe............................. tyttö.... 29.9.2010
Smirgel............................poika....2.12.2010
Töpsykkä78........................tyttö.....8.12.2010



Edelliset keskustelut

Kaakonkulman Odottajat
Kaakonkulman odottajat kesällä 2009
Kaakonkulman Odottajat talvella 09/10
Kaakonkulman Odottajien kevät 2010 (EKKS:ssa ja KOKS:ssa synnyttävät)
Kaakonkulman Odottajien kesä 2010 (EKKS:ssa ja KOKS:ssa synnyttävät)
 
Viimeksi muokattu:
Tein uuden ketjun kun kesäkin on ollut ja mennyt.

Aika hiljaista täällä on viime aikoina ollut, mutta josko tämä tästä vilkastuisi :confused:

Kerrotaan nyt sitten omia kuulumisia aluksi. Viime viikolla oli keskiraskauden lääkärikäynti, ultrassa näkyi vilkas Sintti jolla kaikki ok. Samalla kävin myös sokerirasituksessa, tulokset ok, joten onneksi ei tarvitse ruokavaliota tiukentaa tästä enempää. Olen pyrkinyt vähentämään herkuttelua muutenkin kun näitä kiloja on kertynyt.. Ensi keskiviikkona on seuraava neuvolakäynti.

Kävimme Saksan reissulla reilu viikko sitten, hyvin jaksoi tämänkokoisen mahan kanssa vielä matkustaa, ainoastaan reilut 500 rappusta ylös kirkon torniin ja samanverran alas, sai pikkasen puhaltelemaan..:D

Viime aikoina olen saanut rotinoilla käydä tiuhaan tahtiin, kaveripiiriin on tyttöjä tullut tiuhaan tahtiin :heart: sukkapuikot ovat viuhtoneet kun pienen pieniä villasukkia olen väsännyt.

MarsuS + Sintti 26+0
 
Uskaltaisinkohan miekin nyt liittyä tänne, kun uusi hieno pinokin on! =) Ja saatiin ultrassaki vahvistus, että masussa joku asustaa.

Eli peränpitäjänä:

Nöösi..................24v....la 29.4.2011....EKKS.........toinen

Te muut oottekin jo paljon pidemmällä, ehkä roikutaan täällä kunnes teidän vauvat saapuu maailmaan, jos en seuraa saa myöhemmäksi. Mikäs tässä jutellessa :flower:

MarsuS hienoa, että sokerirasitus ja matka menivät hyvin! Vähän toi sokerirasitus pelottaa, kun viimeks en ihan sinne joutunut..

- N ja Tessu 12+3
 
Moro.

Kiitos uudesta pinosta, miekii tuos kattelin, et kesä meni jo ja että hiljaista on ollut.

Täällä ollaan tosiaan oltu saikulla jo monta viikkoa. Viime viikolla oli muutama tosi vaikee päivä mut onneks oireet sit loppu eikä tarvinut lähteä sairaalaan. Meillä tuo edellinenkin olis halunnu maailmaan jo viikolla 32 mut onneks sit kuitenkin malttoi mielensä ja syntyi viikolla 39.

Viikonloppuna vieteltiin pojan 2v syndejä ja tänään olenkin sitten lepäillyt pääasiassa. Vähän katselin vauvan vaatteita pesua varten mut on kyl vielä aika aikasta. Sit taas hokasin, että kyllä ne vastasyntyneet on pieniä.

Nii ja mie olen tosiaa jo 34 v, et vähän iköloppu teihin nähden :D.

Mie olen käynyt kaikissa raskauksissa sokerirasituksessa, ekassa kerran, tokassa kaks kertaa ja tässä kolmannessa myös kaks kertaa. Ekassa todettiin raskausajan diabetes mut onneksi hoitui ruokavaliolla mutta näissä kahdessa muussa ei ole kummassakaan ollut sokereissa häikkää. Miullaon aina ollut BMI niin korkea, että olen joutunut sen puoleen noihin rasituksiin. Ainoastaan ekalla kerralla tuli huono olo ja ilmeisesti se johtu siitä, että niissä sokereissa olikin häikkää.

Nöösille tervetuloa.

Täytynee kohtapuoliin vääntäytyä hakemaan lapsia hoidosta ja viedä poikaa lääkäriin, kun sillä on kauhea yskä. Miullakii on vähän flunssainen olo toivottavasti menis ohi.

Nii miul on keskiviikkona äippäpoli ja siellä sit onneks taas näkis, et onko nää miun ikävät päivät tehny hallaa tuonna kohdunsuulle. No mut nyt ollaan onneks jo niin pitkällä, että voisin synnyttää jo täällä.

Smirgel ja masuasukas 32+0
 
Heippa kaikille!

MarsuS: hyvä, että sokerirasituksessa ei löytyny mitään :) Miulla on toinen sokerirasitus parin viikon päästä. Muuten se on ihan ok homma, mut kun pitää olla siellä paikan päällä se 2h :/

Ja Nöösille onnittelut ja tervetuloa!
----------
Nyt oon alkanu tuntemaan liikkeitä vauvelilta joka päivä :heart: Ihana tuntea, kun liikkeet voimistuu. Tässä pari viikkoa sitten olin ihan sekasin, kun olin tottunu siihen, että joka päivä tuntuu vähän jotakin, niin sitten yhtenä päivänä en ollu tuntenu yhtään mitään. Koitin tökkiä mahaa, juoda makeeta, mut sekään ei auttanu. Olin jo ihan varma, että nyt on jotakin pahasti vialla. Jotenkin tässä alkaa tulemaan ihan hysteeriseksi :whistle::D Sit seuraavana päivänä tunsin taas tutun liikkeen <3 Kyllä helpotti mieltä!

On se vaan vieläkin niin outoa aatella, että miun masussa kasvaa pieni vauva, ja alkuvuodesta se vauva on kotona. Ehkä sen vasta sisäistää sitten, kun se vauva on sylissä :)

Ainiin, käytiin viime viikolla syysloman aikana Ikeassa miehen kanssa, ostettiin semmonen lipasto, mikä menee sitten hoitopöytänä. Se lipasto on ihanan vaaleanpunanen <3 Paljon muutankin tavaraa vauvaa varten tuli ostettua. Ai että miten oli ihanaa ostaa tavaroita lasten-osastolta! Awww <3
Vaikka mies ei sitä ulospäin täysin näytä, niin miusta tuntuu, että siitäkin oli ihanaa ostaa tavaroita pientä varten ;)
 
Tervetuloa Nöösi:wave:

Tänään kävin siis neuvolassa taasen. Tällä kertaa olikin harjoittelija oman neuvolatätin lisäksi joten hieman erilainen kerta tällä kertaa kun kaksi eri henkilöä kohtuakin mittaili. SF-mitta olikin nyt tasoittunut, viimeksi kun huiteli reilusti yli käyrien, nyt oli 25cm ja käyrillä.

Miun mahassa kasvaa aika vilkas kaveri, nyt on tullut jo melko säännölliset rytmit milloin mahassa tuntuu olevan huima meno päällä, potkut tuntuvat jo aika mojovasti toisinaan.

NeitiAurinko: Mekin olemme tulevana viikonloppuna lähdössä Ikeaan shoppailemaan =) Kävimme Saksan reissulla sikäläisessä Ikeassa katsomassa valikoimia ja nyt sitten tarkoitus lähteä ostamaan kun löytyi kaikkea kivaa =) Lipastoa vaatesäilytykseen ja kaikkea muuta kivaa lastenosastolta. Bongasin myös yhden ihan nojatuoli/kiikkutuolin siellä Saksan Ikeassa, pikkasen tekis mieli sellanenkin hankkia mutta rahapussi voi olla eri mieltä..
 
moi!
liittyisin joukkoon jos sopii? peränpitäjäksi koska vasta vko sitte plussasin ja nyt on vkot hiukka hukassa koska kierukan poiston jälkeen ei kerinny tulla yhtiäkään menkkoja. 4.11 neukkulääkäri kuka yrittää neuvolan vanhalla ultralla kattoa jos jotain näkyis. voisin tietty mennä varhaisultraan mut valitsen nyt tän halvemman vaihtoehdon ku rahareikiä on nyt aika paljon.
mä oon nyt sit vissii kaikkein vanhin ku oon jo 35 vee :whistle: meille siis kolmas lapsi tulossa ja synnytyssairaala on KOKS :)
 
Tervetuloa Jessi75:lle.

Miul oli eilen se ä-poli ja siel oli taas semmonen nuori tyttö lääkäri. Hän on varmaan ihan hyvä lääkäri mutta on aika hätäsen olonen. Koplaili järkky kovaa tota kohdunsuuta, et oikein koski. Sit katto ultralla ja sano, että tilanne olis muka parmpi kun viimeks. En kyl oikein ymmärrä voiko se kohdunkaulan kanava mennä kiinni kerran auettuaan. No samapa tuo sano, että viikkoja on niin hyvin, ettei niin kauheesti esteltäis jos alkais syntyy. Kyl tietysti toivoisin, että ainakin viikolle 35 mentäs ennen kuin alkaa syntymään.

Tänään onkin sit taas ollut huonompi päivä supistusten suhteen. Mut se oli kyl vähän arvattavissa sen sisätutkimuksen jälkeen.

Smirgel ja masuasukas 32 + 3
 
Pitkästä aikaa täällä taas lukemas toisten kuulumisia ja kertomassa omia. :) Tänään aamusta oli neuvola ja vkoja on nyt kasassa 32+6. Vilkas kaveri tuolla mahassa tuntuu olevan, myllää aivan hurjasti ja jalkaa ja kättä työntyy mahaa vasten. :D Viime käynnillä oli hänen asento jo alaviisto mutta nyt onkin sitten taas pää ylhäällä keikkumassa ja pienet jalat potkii mukavasti tuonne alavatsaan... : / Mut kaikki kyl ihan hyvin, rautakuuri on tehonnut ja veriarvot on nousseet kohisten miun normaalille tasolle (hemoglobiini nyt 144 kun se alkurask. oli vain 95). Olo on mitä mainioin, mitä nyt vällillä niitä liitoskipuja tuntuu, aikast ikävinä vihlaisuina mut onneks nekin menee nopeesti ohi. Painoakaan ei oo tullut vasta kuin viitisen kiloa, pitää tuo ensimmäinen lapsonen sen verran äitin liikkeessä ja touhussa kokoajan. :) Kaikille oikein hyvää odotusaikaa ja toivotaan, että nää sateiset kelit muuttuis vaikka pikkuiseen pakkaskeliin!
 
nostelempa taas meitä ja kerron omia kuulumisia. hiljasta on tosiaan, te muut ootte jo niin pitkällä et jään tänne kohta yksikseni...

kävin tänään neuvolassa vkojen tarkistuksessa ku olivat hakusessa. huono ja vanha ultra mut näki sen verran et yksi elävä sikiö, vastas vkoja 7+ ja syke siis löytyi myös :heart: kiekon mukaan vkoja ois 7+4 ja la 12.6. oman kiekon mukaan la ois 15.6 mut laitetaan nyt toi 12.6.
eli jos päivittäjä viittis päivittää mun la:n? :wave:
 
Päivitetty Jessi75:n la listaan :)

Hiljaista on tosiaan.. omaan napaan ei tällä hetkellä mitään uutta, kasvaa ja kasvaa ;)
Yritän pikkuhiljaa laitella lastenhuonetta kuntoon eli työhuoneeni pitäisi muuttaa lastenhuoneeksi. Lipasto tosiaan käytiin ostamassa Ikeasta. Keinutuoli jäi vielä ostamatta mutta kerkeää tässä vielä jos sen haluan, jäi mietintämyssyyn. Verhot ajattelin ommella Pikku-Aappa kankaasta ja ostaa pinnikseen samasta kuosista lakanat.
Äitiyspakkauksen kävin hakemassa Postista jo toissa viikolla, sen sisältö nyt olikin jo tuttu entuudestaan. Sain myös Kelalta päätöksen, äippäloma alkaisi 16.12.2010.
 
Moro.

Täälläkään ei oikeestaan kummempaa. Kävin kyl näytillä äitipolilla maanantaina, kun oli tosi kovat alamaha kivut, mut eipä siellä muuta todettu, kun se et jos vauva syntyy niin saa syntyä. Painoarvio oli 2,5 kiloa, et ihan hyvän kokoinen jo. No tuli kyl taas niin hölmö olo, et ei ole tosikaan.

Ens viikolla olis neuvola ja sit ne vissiin alkaa olee viikon vai kahen välein. Perjantaina alkaa äitiysloma, et sitä odotellessa.

En ole vielä oikeestaan valmistellu mitää vauvaa varten, et kaipa sitäkin pitäis kohtapuoliin tehdä. Pesin kyl jo vaatteet, et pääseehän niillä jo aika pitkälle.

Ei muuta ku hyvää odotusta kaikille, aoka tuntuu tavallaan menevän nopeesti ja tavallaan se tuntuu matelevan

smirgel ja maha-asukas 34 + 2
 
Voinko liittyä joukkoon :p?! Ja peränpitäjäksi, la on vasta 21.6. neuvolan mukaan, ultrassa vasta varmistuu. Viikkoja siis nyt vasta 7+2 :D.

Meille on kolmas tulossa ja synnytyssairaala olis EKKS. Toivottavasti tulis muitakin ens vuoden odottajia, et ei Jessi75 roikuta kahestaan tässä ketjussa :D
 
Jospa nyt sais tännekin kirjotettua vielä ennen nukkumaanmenoa..

Onneksi Jessi75 ja Pyyter-2 liittyivät kans mukaan, niin munkaan ei tarvitse yksin täällä keikkua. Jospa nyt vois siis useamminkin kirjotella, mieheltä leikattiin tuossa polvi ja on ollut aikas kiireistä sen suhteen.. Ja mukavasti alkanut piristyminen vaipu taas väsymyksen puolelle!

Smirgel toi on tosiaan jännä, että joskus kun alkaa raskautta ja tulevaa vauvaa ja kaikkea ajattelemaan, niin aika tuntuu matelevan. Tai näin ainaki mulla.. sitten taas kun touhuaa muuta, niin saattaa mennä muutama päivä ihan ohi ja kohta onkin viikko taas mennyt.

Mul on nyt alkanu liikkeitäkin tuntumaan :heart: Ihanaa.. Hienovarasempia tällä kaverilla kun ekalla. Pojalla tuli ihan suoria potkuja alusta saakka ja olikin kun mikäkin norjan lohi mahassa. Touhukas edelleen.

Jospas nyt menis taas sänkyyn.. kunhan ei taas yöllä heräilis. Välillä valvottaa parikin tuntia vessareissun jälkeen ja aamulla ihan Zzz..

- N ja Tessu 15+2
 
Tervetuloa Pyyter-2 :wave: Lisäsin sinut listaan.

Omaan napaan ei suurempia uutisia kuulu, erittäin vilkkaalta kaverilta tuntuu. Varsinkin iltaisin meno on melkoista mahan sisässä :rolleyes:
Lenkkeilyt olen joutunut jättämään kokonaan pois, viime kerralla pääsin vajaan kilometrin päähän kotipihasta kun nilkkakivut oli sitä luokkaa että piti soittaa kyyti pois...:| Jalkapohjista tuntuu tuo kipu säteilevän. Käynkin nyt sitten vain pari kertaa viikossa uimahallissa kellumassa.
Hevosharrastuksenikin on jäänyt suht vähiin, selkään en ole mennyt moneen kk ja kärryilytkin loppuivat elokuussa kuin tuntui epämukavalta se tärinä.

MarsuS + Sintti 29+0 :heart:
 
Heissan!

Täältä löytyikin mulle sopiva ketju, joten saanen liittyä joukkoon?
Olen silloin tätä kaksplussan keskustelupalstaa lueskellut ja tuonne tammikuisiin kirjoitellut.

Eli EKKS on synnytyssairaala, ensimmäinen lapsi on meille tulossa ja LA 19.1.2011 eli tänään poksahti 30 viikkoa täyteen, hurjaa miten nopeasti aika meneekään. Ikää mulla on 28v.


Ellu
 
Heippa ja tervetuloa uusille.

Täällä ollaan toista viikkoa äippälomalla. Nyt alkais kaikki valmistelut vauvaa varten olla suunnilleen valmiit. Enää puuttuu siis vaan vauva.

Neuvolassa käyty viimeviikolla ja torstaina olis ä-poli. Kiva kyl nähdä minkähän kokoinen lapsonen tulossa.

Liitoskipuja ilmaantunu nyt varsinkin tämän päivän aikana ja muunkinlaista outoa juilintaa. No nyt alkaisin olla jo aika valmis synnyttämään alkaa tää raskaanaolo riittää. Toisaalta kyl vähän haikeaa, kun todennäköisemmin kyseessä viiminen raskaus. Koetan kovasti nauttia viimemetreistä parhaani mukaan.

Smirgel 36 + 0
 
Näin tosiaan ollaan MarsuS. Saa nähdä osuuko synnytykset samaan aikaan, vaikka vajaa viikko onkin la:ssa eroa.

Smirgelillä alkaakin olla kohta h-hetki lähellä, muutama viikko vielä.

Mullakin ilmeisesti noita liitoskipuja ollut muutaman viikon ajan. Kävellessä tuntuu ilkeältä, samoin kun jalkaa nostaa esim. kenkää laittaessa. Jumppaamassa olen kyllä hyvin voinut käydä, joten ehkä tuntuvat vaan tietyissä asennoissa. Toivottavasti helpottavat loppua myöten, kivaa ei näiden kanssa ole. Neuvolassa neuvoivat käyttämään tukiliiiviä, mutta en jotenkin ole saanut sitä aikaiseksi aina laittaa, vaikka sellaisen työkaverilta ostinkin.

Hyviä vointeja kaikille!

Ellu ja maha-asukki 31+0!
 
Hellurei!

Niin vaan on viikot taas vierähtäneet nopsaan etiäpäin. Perjantaina tuli 37 rvkoa täyteen, eli aika loppusuoralla tässä ollaan menossa. :) Kokoarviossa kävin tuossa honkaharjussa ja siellä "ihana" lekuri vaan sanoi, että vaikeahan näitä on arvioida mut ehkä joku tuollainen kolme kiloinen...mut kuulemma toinen kasvaa yleensä ensimmäistä isommaksi... =/ No kyllähän se koko sitten jossain vaiheessa selviää, ihan tarkastikin. =)
Olo on ollut edelleen ihan hyvä, ei mitään suurempia kolotuksia. Toinen on asettautunut jo lähtöasentoon ja sen takia onkin vähän tuntunut paineen tunnetta tuolla lantion seudulla. Kovasti mie jo oottelen, et pääsis tutustumaan tähän uuteen tulokkaaseen. Tosin sitä ennen pitäis kyllä saada puljattua hoitopöydän sisältö uusiksi ja kaipa se olis jo hyvä pakata valmiiksi sairaalalaukkukin, mutta kun on vielä kuitenkin tuntunut niin kaukaiselta asialta niin en oo pitänyt mitään kiirettä.
Neuvolassa käyn nyt viikottain, eli ens vkolla taas mennään kuuntelemaan toisen sydämen tykytystä jos ei nyt sitä ennen tapahdu "poksahdusta". Ei kyllä yhtään tunnu siltä, että hää olis tuolta mihinkään vielä lähimainkaan tulossa...

Jaksamisia teille kaikille! :)
 
Nöösi: se on tosi ihanaa, kun niitä liikkeitä alkaa tuntumaan! Muistan vieläkin, miltä tuntu tuntea se eka, ihana hipasu vatsanpohjassa <3

Ellu: myökin saatetaan olla sitten samaan aikaan osastolla ;)

Töpsykkä78: Kuullostaa aika tutulle tuon "ihanan" lekurin kommentit. Mie kun viimeeksi kävin siellä ultrassa, ja kysyin että paljon on se kokoarvio, niin se lekuri sano, että ei näitä koskaan voi tietää, ja sano, että tässä vaiheessa raskautta ne on yleensä jotain kilon luokkaa. Muutenkin inhottaa mennä aina sen ukon luokse.. Ärghh, kyllä pistää se lääkäri vihaksi! :mad:

Meillä on lastenhuoneen/hoitohuoneen sisutaminen vielä todella vaiheessa.. Siellä on nyt lipasto/hoitopöytä, hyllykkö vaatteille ja sitten aivan ihana, vaaleanpunainen keinutuoli <3 Saatiin se miehen kummilta. Ja kun sen kummin vaimo entisöi huonekaluja, niin se keinutuoli on aivan ihanan näkönen :) Siinä sitten kelpaa vauvaa nukutella, hih. Pinnasänky taas saadaan miehen serkulta, ja se viedään yläkertaan meidän sängyn viereen. Oi, tekis mieli hakea se sänky heti! :D Mut muuten ei olla kyllä mitenkään ihmeellisiä valmisteluja tehty.. Lenkkeilyä ei voi enää hirveästi harrastaa, sillä kun jos vähänkin reippaamin kävelee, niin alkaa inhottavasti supistella :(

Vauva myllertää mahassa kiitettävästi, mikä on vaan ihana asia. Perjantaina ois sitten neuvola. Saas nähdä, että miten rautalääke on tehonnut, kun viime käynnillä hemoglobiini oli 112 :/


NeitiAurinko ja Tiuhtikka 30+3
 
Töpsykkä78 ja NeitiAurinko oli pakko kommentoida kanssa ton ihanan Honkkiksen lääkärin juttuja :D Ekaa odottaessa sanoi rv37, että tää vauva saattaa olla jo nelikilonen laskettuna aikana.. No poika syntyi rv 41+4(mun mielestä 41+1) ja oli 3kg. Ei siinä mitään, mut nyt joudun loppuraskaudesta mennä tarkempiin tutkimuksiin ja toivottavasti en joudu tolle lääkärille. Kai työ Pirkka b-vitamiinia muistatte syödä.. vai onkohan se muuttunu jo..
 
Nöösi: Joo, se lääkäri määrää jokaiselle pirkka b-vitamiinia :D

Kesällä kun kävin np-ultrassa, niin se lääkäri kun löysi niskaturvotusta 3,5mm, niin se jo kävi ehottelemaan aborttia. Että sellasta. Mie en muutenkaa sen arviointikykyyn luota hirveesti..
 

Yhteistyössä