Kaakonkulman Odottajien vauvat 2010 (EKKS:ssa ja KOKS:ssa synnyttäneet)

AngelEyes Onnittelut kivasta nimestä ja aivan ihana kuva pienestä neidistä =)

Täällä voidaan hyvin ja soseet maistuu :D Aamupäivällä saa maissi- tai peruna-porkkanasosetta ja iltapäivisin on nyt aloitettu hiukan hedelmäsosetta. Nyrkit ne on täälläkin olleet jo kauan aikaa suussa ja nyt varsinkin koko ajan ja kuola valuu, mutta ei ainakaan vielä ole hampaita tulossa, kait ne omat nyrkit sitten vaan ovat ne parhaimmat leikkikalut.
Meillä tulee olemaan aikamoista hulinaa ja stressiä seuraavat 1,5kk kun muutetaan 1.1 isompaan asuntoon ja ajattelin aloittaa kaiken muuttohässäkän hyvissä ajoissa niin ei sitten tule hurjaa stressiä ja paniikkia joulukuun lopussa. Kiva on kyllä, että tilaa saadaan enemmän niin on sitten lapsukaisillakin neliöitä enemmän mellestää :LOL:

Kivaa viikkoa kaikille! :hug:

Patience ja Ella 3kk2vkoa :heart:
 
Heissan!
Söpönen tytteli on siulla AngelEyes:heart:
Joo meillä on 11.12 1-v synttärit. Pitäs ruveta miettimään niitäkin. Ukkeli oppi kävelemään 9kk (ekat askeleet 8kk) et nyt juostaan jo :D. Ihan täys tuho!!!
Meille sattu poitsun kans hauskasti syntymäpäivät hän 11.12 ja mie 21.11 :D ja meidän hääpäivä on 22.12 :D, mitähän numerologit tosta sanos, Parempi ehkä et en tiedä :).
 
Huomenia!

Patience Minne päin muutatte? Oma- vai vuokrakämppä?

Tuubi Teillähän on melko 112 voittosta tuo synttäririntama. :D

Onpas mukavaa kun satelee lunta, heti on valosampaa eikä sellasta kökköharmaata. :) Ulkoilemaan tässä pitäisi lähteä jos vaan saisi aikaseksi.

Oon yrittäny metsästää tässä aamun netistä itelleni kantotakkia. Toivottavasti nyt jostain kuuluisi jotain, kun helpottuisi aika paljon tuo meidän uloslähtö moisella kapistuksella. Uutena ei oikein raaski ostaa kun melkoisen tyyriitä ovat nuo.

Oikein hyvää lumista päivää kaikille. :)
 
AngelEyes Ihan vuokrakämppää vaihdetaan isompaan ja hienompaan=)

Tuli juu tuota lunta tänään ja oli kyllä sellaset tehotreenit kun vein ja hain esikoista tarhasta vaunujen kanssa :D Vientimatkalla aamulla pystyi vielä ihan hyvin mennä eteenpäin, mutta sitten kun hain 12 maissa niin lunta oli tullut paljon lisää eikä teitä oltu aurattu niin meinas usko loppua kesken matkan, että päästäänkö tässä ikinä perille. Olin niin poikki kun olla ja voi kun tultiin kotiin.
 
Angel Eyes: Toivottavasti siulla menee tuo kohdunlaskeuma jumppaamalla ohi. Josta tuli mieleeni, että ois varmaan itsekin pitänyt enemmän jumppailla alkuun.. Esikoisesta sen muisti tehdä, mutta nyt se vähän kuin unohtui kotiin tultua. Niin, ja tosi suloinen Emma-neiti teillä :heart:

Patience: Tsemppiä muuttohulinoihin! Ja hieno juttu, että Ellalle soseet maistuvat. Meillä muuten asustaa teidän neidin kaima (esikoinen siis) ;)

Tuubin poika onkin lähtenyt hyvissä ajoin liikkeelle - vauhtia ja vaaratilanteita on varmaan piisannut :D Synttärionnittelut siulle!

Meillä on huomenna pikkuneidin ristiäiset. Miun pikkusisko tuli keskiviikkoiltana jo avuksi, kun mies oli ke-pe työmatkalla. Eilen saatiin tehtyä suursiivo, tänään olisi luvassa leipomista ja huomenna sitten itse juhla (ja aamusta viimehetken siivoukset+leipomiset yms.). Välillä vähän stressaa tämmöinen pippaloiden järjestäminen, varsinkin, kun esikoinen tuli torstaina taas kipeäksi - kuume on käynyt siellä 40 asteessa ja räkä virtaa. Ja omakin kurkku on ollut eiliseltä asti kipeänä, mutta toivoisin, ettei sen kummempaa tulisi.

Nyt hommiin..

Jonspe ja Neitinkäinen (jonka nimi tulee alkamaan myös Eellä) 7.5vko
 
Kivoja nimiä ootte antanu :)

Nuo E:llä alkavat nimet taitaa olla suosiossa :D täällä kans eskoinen alkaa E:llä ja on tyttö :) mut tää pienempi on sitte A:lla alkava poika :) Miusta on vielä ainakin tuntunut ihan ok:lle tuo 2v ikäero :) vaikka en kyllä kolmatta tee ainakaan tarkotuksella tähän samaan syssyyn :D.. sit joskus aikasintaan 4 vuoden päästä, jos vielä halutaan :)

Jaksuja ristiäisiin :) täällä onneks päästiin sillon helpolla, ku pidettiin anoppilassa :) ite ei tarvinnu tehä mitään ku kakutki tilattiin leipomosta :D

Anzzu
 
Ristiäiset juhlittu ja nyt alkaa toipuminen.. Pikkuneiti sairastui sitten myös räkätautiin ja viime yö oli aivan kamala :( Kävi niin sääliksi toista, kun pieni nenä on ihan tukossa. Lisäksi omakin olo on aika kehno, eikä isosiskokaan ole täysin parantunut, joten todellista sairastuvan ylläpitoa nyt : /

Itse kastejuhla meni kuitenkin hyvin, neiti nukkui koko toimituksen ajan :D Nimeksi tuli Enni, mutta loput jääkööt salaisuudeksi (täällä asuvat voivat kurkkia lehdestä ;) ).

Rättiväsynyt Jonspe ja Enninkäinen vajaa 8vko
 
Moi Naiset!

Mahtuisinko mukaan ryhmään?

Täällä yksi KOKS:ssa synnyttänyt tuore äippä. Pikku tyttömme syntyi 12.11.10. Synnytys käynnistettiin raskausmyrkytyksen vuoksi, vaikka viikkoja oli vasta 36+. Nyt ollaan viikon verran oltu kotona.

Tesmis ja Pikkuinen 1vko 3pv
 
:wave:

Missäs kaikki luuraa?

Myö tultiin äsken ulkonta ja olipas siellä kylmä. :eek: Miten tässä tottuu tuohon jos ylihuomenna on jo melkein parikymmentä astetta pakkasta...
Vähän tehtiin lumitöitä ja käytettiin koira lenkillä, mut sit piti luovuttaa kun tytöillä oli jo niin kylmä. Emmaa kantelin nyt ekan kerran kantotakin kanssa ja lämpimänä pysyi vauva sekä miekin. :) Oli kyllä hyvä ostos.

Emma nauroi tässä pari päivää sitten ekan kerran ääneen kun isommat sille hassutteli. Leikkimatolla kohottaa jo päätään ihan mukavasti ja katselee mielellään leluja. On jotenkin tässä ihan muuttunut paljon isomman vauvan oloiseksi. :snotty:

Yöt menee nyt melkein aina yhdellä syötöllä. Joskus jos on käynyt aikaseen nukkumaan niin sitten saattaa herätä pari kertaa. Päivällä nukutaan sit vähemmin, kun yöllä menee niin hyvin nuo unet.

Tänään kokeilin vähän tuota zumbailua, kun taas näyttää siltä et tuo paino vaan hiipii ylöspäin. :( Kunnon laihiksen meinasin alotella sit kun imetys jääpi pois, varmaan tuossa puolen vuoden tietämillä. Ainakin aikasemmin on nopsaan loppunu kun on alkanut kiinteitä syöttää. Inhottavaa kun ei vaan voi olla syömättä kun heti vaikuttaa maidon tuloon, miulla siis tää imetys laihduttaa-juttu ei toimi mitenkään.

Mites teillä muilla joululahja bisnekset sujuu? Mie oon jo puolet hankkinu netistä, kun ei oikein näiden kolmen kanssa huvita lähtee tuonne kaupoille juoksentelemaan. Jos vaikka joku päivä tässä mies sitten ottaisi nää hoiviinsa niin pääsisi vähän rauhassa shoppailemaan. :)
Muuten joulun laitto on vähän haussa, kun tässä odottelen siivousinspistä. :p Täällä on ihan hirmuinen kaaos ja jotenkin ei nyt saa aikaseksi sitä siivota. Ehkä jos tänään aloittelisi ja sit huomenna jatkais loppuun...

AngelEyes ja Emma 10 vko
 
Viimeksi muokattu:
Heips kaikille! :wave:

AngelEyes On täällä jo joitakin lahjoja hankittu tai siis tilattu. Tilasin mun vanhemmille(niinkuin joka joulu :cool: ) kalenterin ifolorista, joissa on kuvia poitsusta ja Ellasta.
Ovat ainakin tähän mennessä aina siitä tykänneet ja tämä lahja kestääkin sitten aina koko vuoden ;)
Esikoiselle pitäis sitten vielä parisen lahjaa katella, jos vaan pääsen yksinäni ostoksille. Ollaan nytten viime joulusta sovittu vanhempien ja sisarusten kanssa ettei hankita aikuisille lahjoja vaan pelkästään lapsille, mutta aina silti tuppaa jokainen yhden lahjan myös aikuisillekin hankkia. Tänä vuonna ollaan kaksossiskon kanssa sovittu, että jos jotain halutaan toisillemme ostaa niin SUKLAATA :p . Kummitytölle eli siskon tytölle ajattelin joitakin vaatteita osta tms, kun hänelläkin on ikää vasta kohta 3kk niin ainakin helppoa vielä hänelle ostaa.
Mitens teillä yleensä nuo joulunvietot menee?
Me ollaan oltu joka joulu mun vanhemmilla eikä tänäkään jouluna tehdä poikkeusta.Siellä on aina vaan niin ihana joulufiilis ja pääsee valmiiseen joulupöytään ja saa viettää joulua tärkeiden ihmisten parissa :heart: Odotan itse sitä kovasti, koska päivät menee meillä aina samalla rytmillä ja sitten jouluna onkin vähän erilaisempi päivä. Muutenkin on mun vanhemmat mulle olleet todellinen tuki ja turva, varsinkin kun on yksin kahden lapsen kanssa.

Omaa. Meillä sitten Ellalle tuli ensimmäinen flunssa tuossa maanantaina :( Nenä on ihan tukossa, yskä ja kuumeenkin nosti, mutta nyt tuntuu jo, että ollaan voiton puolella. On vaan inhottavaa kun noin pieni sairastaa, mutta todella pirtsakkana on Ella kumminkin ollut. :)

Mutta, hyvää viikonloppua kaikille! :hug:

Patience ja Ella (kohta jo 4kk :O , viikon päästä) :heart:
 
Joulusta Meillä vähän vaihtelee tuo joulun viettäminen, nyt ollaan kolmena jouluna oltu ihan tässä kotosalla. Anoppi on ollut sitten mein kanssa viettämässä joulua. Välillä ollaan oltu miun iskän luona ja parina jouluna Keski-Suomessa miehen isovanhempien luona. Nyt kun Emma on niin pieni niin kotosalla vietellään taas joulua. Käydään syömässä puuroa miun iskän luona ja sisko tulee sitten joulupäivänä miehensä kanssa meille syömään.

Jonspe Ihana nimi tein neidillä, oli pakko vakoilla lehdestä. :heart:

Olipas taas tosi kiva ulkoilureissu meillä. :headwall: Voisko jo tulla kesä... pliis.
Just kun saa kaikki puettua ulos, niin sitten alkaa se valitus että on kylmä ja halutaankin mennä sisälle. Käytiin sit kävelemässä koiran kanssa ja itkua ja huutoa riitti koko parin kilometrin ajan mitä mentiin. Sitten päätinkin et nyt käännytään takasin ja en kyllä lähe noiden kanssa ulos koko lopputalvena...
Mie oon melko vakuuttunut että kenelläkään muulla ei oo lapsia jotka itkee ja valittaa yhtä paljon kun meidän tytöt...
 
Patience kysyi joulunvietosta. Me ollaan aatto perinteisesti omalla porukalla kotona ja loput päivät reissun päällä. Joulupäivänä mennään miun porukoille (ja käydään samalla moikkaamassa isomamma) ja tapanina miehen porukoille. Näin ollaan tehty monena vuonna, kun aattoa on kiva juhlistaa rauhallisesti kotona. Joulupukki tietty tulee käymään täällä..

Angel Eyes: Hih, miä ajattelinkin, että siä varmaan osaat kurkkia sen nimen lehdestä :) Molemmilla tytöillä on uniikit "kakkosnimet", joten sen takia en viitsinyt niitä tänne laittaa, kun palstaa voi kuitenkin lukea kuka tahansa. Ja molempien tyttöjen kakkosnimet ovat myös yhdistelmä molempien suvusta löytyviä nimiä, mutta tosiaan on hauskaa sattumaa, ettei vastaavia löydy ennestään Suomesta. Onpahan sitten jotain, millä erottua joukosta, kun etunimet ovat kuitenkin perinteiset suomalaiset naistennimet.

Meillä ollaan räkäisiä edelleen. Enni onneksi säästyi kuumeelta. Muuten arki rullaa tasaista vauhtia eteenpäin. Enni yrittää kovasti punkea itseään kyljeltä mahalleen, mutta ei vielä ole onnistunut sitä lattialla tekemään - sängyllä jo pari kertaa :O Ensi tiistaina on 2kk neuvolalääkäri ja samalla neiti saa rotarokotteen. Tuon sitten uusia mittoja tänne. En edes uskalla veikkailla, mitä neiti painaa, kun omat hartiat ovat jumissa kantamisesta, ja myös oikean käden rannetta särkee ilkeästi. Onneksi tytöllä ei ole koliikkia, niin ei tarvi jatkuvasti kanniskella :D

Jonspe ja Enninkäinen 8.5vko
 
Jonspe, miulla oli kans esikoiselta (joka oli koliikki vauva), ranteet sökönä. Kävin Armilan välinelainaamosta hakemassa ranteisiin tuet. Ne oli ihan järkyn kipeet, mut ne tuet autto ja särkylääkkeet ;)

Meillä kans täällä taudin kourissa. Korvatulehduksesta kun päästiin niin nyt on sitten mega nuha ja kurkunpääntulehdus, onneks kuume helpotti. Mut |O|O voi välillä nukkuakin...
 
Jonspe Ennihän tuntuu olevan liikkuvaista sorttia sitten. :D
Emma pääsee kyljelleen, mut ei vielä ympäri. Eikä tuolla nyt mikään kiire tarvisikaan olla, saisi olla äitin vauva vielä pitkään. :heart:

Ootteko miten ulkoilleet nyt pakkasilla? Me ollaan vietetty sisäpäiviä silloin kun pakkanen on yli 15 astetta, aamulla jo juhlin että tänään pääsisi uloskin, mutta nyt näyttää taas kiristyvän. :(
Onneksi on tuo itkuhälytin keksitty, Emma nukkuu sisällä ja mie oon sitten ollu isompien tyttöjen kanssa pihalla.

Meillä on ollut hammaslääkäri rumba tässä. Eilen kävin tyttöjen kanssa tarkastuksessa ja tänään sitten ite paikkuuttamassa pari hammasta. Selvisi myös että Miia saattaa saada raudat, helmikuussa tuo asia selviää kun on niin ahdas yläleuka. :( Hyvä juttu tietysti että nuo hoidetaan jo näin aikasessa vaiheessa, mut kurjaa silti kun joutuu niitä käyttämään.

Eipä tänne kummempia, ensi viikolla sitten neuvolakuulumisia. :)

AngelEyes ja Emppuli 11 vko
 
Tuubi: Kyllähän tuollaisten pienten punttien kantaminen saa lihakset jumiin. Meillä esikoinen oli onneksi siro neiti, joten ei käynyt kunnon päälle :D Ja nyt pyysin mieheltä hierontalahjakorttia joululahjaksi, jos sillä pääsisi näistä niskajumeista eroon.

Angel Eyes
: Meijän esikoinen oli himpun vajaa 3kk, kun oppi kääntymään (lattialla), ja veikkaan, että aika samaa tahtia mennään nytkin. Meijän suvussa on tainneet kaikki lähteä suht ajoissa liikekannalle - ja en tosiaan tiedä, onko se kamalan hyvä juttu.. Esikoinen oppi ryömimään aika tarkalleen 5kk iässä, nousi tukea vasten seisomaan 7kk iässä ja lähti kävelemään puita pitkin 7.5kk iässä, ja se oli alkuun aika holtinta menoa.

Meillä piti olla eilen neuvola, mutta maanantaina terkkari soitti ja perui ajan, kun lääkäri oli sekoillut aikataulujensa kanssa. Nyt uusi yritys on 8.12., jolloin neiti onkin jo melkein 2.5kk.

Jonspe ja Enninkäinen 9vko
 
Viimeksi muokattu:
Dare luuraa sairastuvan emäntänä ja tuomarina milloin missäkin ottelussa.. nyt on käynnissä paini 16v:n ja 9v. välillä jaloissa sujuvasti sompailee tuo vekkuli velikulta joka huutaa *hiiaa!!!* käy varmaan meteli jo korviin.. kiitos luojalle isi tulee kohta kotiin..

oikeesti pitää vähän skarpata tätäkin sivua ..ei se elämöä pelkkää feispuukkia ole 8D sanoi miun 12v tyttökin..

joulun odotusta ja muutenkin lupsakkaa vuoden vaihdetta..

Dare ja Ali Yusuf Aijaa.com - 7130504.jpg
 
Suloinen hympoika Darelbeidalla :)

Käytiin tänään 2kk neuvolassa, vaikka neiti onkin jo 10viikkoa. Tässä tuoreet missin mitat:
paino 5915g (1kk 4945g)
pituus 60cm (56cm)
py 40.7cm (39.1cm)

Neiti kasvaa tasaisesti omalla käyrällään. Virkeä ja seurustelevainen tyttö. Sai rota-rokotteen I osan. Kaikki ok lääkärin mukaan.

Seuraava neuvola on 10.1., kun terkkari on tammikuun ekan viikon lomalla.

Miulla alkaa taas loppuviikosta reissuleskeys, kun mies mene Nykiin työmatkalle, tulee vasta ens viikon keskiviikkona kotiin. Loppukuusta miekkonen pitää onneksi liukumia pois, ja lisäksi on joulun ja uuden vuoden välillä viikko isyyslomaakin, niin saadaan olla yhdessä sitten enemmän.

Joulua odotellessa (josta tulikin mieleeni, ettei me olla hankittu vielä edes joulukortteja..).

Jonspe ja Enninkäinen 10vko
 
Mie oon neulonu niin ahkerasti että en oo muistanu ees täällä käydä. :D

Darelbeida Suloinen pikkumies teillä tosiaan. :heart:

Meillä oli tänään 3 kk neuvola. Empun strategiset mitat oli 6360 (2kk 5730) g ja 59,5 (2kk 57,5) cm. Tasaisesti kasvaa neiti siis. Saatiin vielä huomiselle lääkäri aika, kun taas on alkanut kakkavälit kasvaa ja kun kakkaa tulee niin häviää kokonaan vaippaan eli on tosi löysää. Neuvolatäti halusi sitten että lääkäri vielä kattoo, huomenna saa sitten samalla rokotuksetkin.

Jeps, meille sitten iski vesirokko. Nyt on kakkonen taudissa ja tässä odottelen että millon iskee muihinkin. No oikeestaan ihan hyvä että pitäävät pois tuon, saa nähdä että tarttuuko Emmaankin, kun on noin pikkunen.

Tänne ei muuten mitään sen erikoisempaa kuulu. Joulua pitäs laittaa mut kun ei oo yhtään fiilistä. :( No onneks tässä ehtii vielä. Joulukortteja en ees jaksa lähettää tänä vuonna.
Ehkä johtuu siitä että ei oikein ole saanut ostettuakaan mitään joulujuttuja, kun rahat on menny tuon auton korjaamiseen. :( Harmittaa paljon kun olisi ollut niin kiva ostaa lapsille vaikka mitä mukavaa.

Tässä kuva vielä meidän hymytytöstä. :)



AngelEyes ja Emma paria päivää vaille 3 kk
 
Mie oon neulonu niin ahkerasti että en oo muistanu ees täällä käydä. :D

Darelbeida Suloinen pikkumies teillä tosiaan. :heart:

Meillä oli tänään 3 kk neuvola. Empun strategiset mitat oli 6360 (2kk 5730) g ja 59,5 (2kk 57,5) cm. Tasaisesti kasvaa neiti siis. Saatiin vielä huomiselle lääkäri aika, kun taas on alkanut kakkavälit kasvaa ja kun kakkaa tulee niin häviää kokonaan vaippaan eli on tosi löysää. Neuvolatäti halusi sitten että lääkäri vielä kattoo, huomenna saa sitten samalla rokotuksetkin.

Jeps, meille sitten iski vesirokko. Nyt on kakkonen taudissa ja tässä odottelen että millon iskee muihinkin. No oikeestaan ihan hyvä että pitäävät pois tuon, saa nähdä että tarttuuko Emmaankin, kun on noin pikkunen.

Tänne ei muuten mitään sen erikoisempaa kuulu. Joulua pitäs laittaa mut kun ei oo yhtään fiilistä. :( No onneks tässä ehtii vielä. Joulukortteja en ees jaksa lähettää tänä vuonna.
Ehkä johtuu siitä että ei oikein ole saanut ostettuakaan mitään joulujuttuja, kun rahat on menny tuon auton korjaamiseen. :( Harmittaa paljon kun olisi ollut niin kiva ostaa lapsille vaikka mitä mukavaa.

Tässä kuva vielä meidän hymytytöstä. :)



AngelEyes ja Emma paria päivää vaille 3 kk
ihana :heart: meidän pojat 3v ja 5v sano että *mee meille hakemaan tuollanen söpö sisko* :whistle: ..oiskin helppoo jos noin ihanii sais jostain ilman niitä muita vaivoja..
 
Heips kaikille! En ole tännekkään kerennyt taas aikoihin, kun muuttohässäkät vievät lapsien ohella kaiken ajan, muutetaan sitten joulun jälkeen. :)

AngelEyes
Aivan ihana pikku hymyneiti :)

En nyt jaksanut käydä sen kummemmin lukemaan muiden kirjoituksia, ens kerralla sitten, tulin vain pistäytymään täällä nopeasti. Meillä sujuu kaikki hyvin ja soseet maistuu :D Päivässä menee 2 purkillista sosetta ja meillä ei enää herätä yössä syömään ollenkaan!! :D Aivan luksusta, on aamuisinkin niin virkeä olo ja jaksaa niin paljon paremmin koko päivän touhuta.
Seuraavaa neuvolakerta on sitten vasta tammikuussa, kun ei tuota 4kk-neuvolaa ole ollenkaan, ois vaan ollut kiva tietää 4kk-mittoja, mut ei auta muu kun odotella tammikuuhun.

Mutta nyt takaisin touhuamaan ja mukavaa joulun odotusta kaikille! :heart:

Patience ja Ella 4kk1vko :heart:
 
Ihana Emma-neiti! Miä yritin lisätä kuvaa meijän neidistä, mutta Photobucket ei toimi ja kuvatiedostot liian isoja tänne suoraan lisättäväksi, joten luovutin.

Vau, mitä määriä kiinteitä Patiencen Ella jo syö! Ja hienoa, että yöt nukutaan jo kokonaan. Tuota aikaa odotellessa..

Onko kaikki kaakonkulmalaiset jo joulunvietossa?

Me ollaan aatto kotona ja joulujärjestelyt on vielä aika vaiheessa. Huomenna pitäisi tehdä jouluruoat, viimeiset joulusiivoukset ja tuoda kuusi sisälle. Onneksi miehellä on vapaapäivä, niin voidaan yhdessä puuhailla. Aatto ollaan omalla porukalla kotona ja mies toimii joulupukkina :D

Meijän pikkuneiti oppi sitten viime viikolla menemään selältä mahalleen. Vielä jää toinen käsi vähän jumiin mahan alle, joten pieni röhnöttäjä komentaa herkästi äidin auttamaan käden pois masun alta. Neiti on myös alkanut viemään lelut suuhun ja maistelemaan "maailmaa" :heart: Neiti on myös kova kikattelemaan, kun kutitetaan tai päristellään masusta.

Masuvaivoja on edelleen pikkasen, joten iltaitkuista ei ihan olla päästy. D-vitamiinia en viitsi antaa kuin 4 tippaa päivässä, sillä sekin huudattaa neitiä ihan tarpeeksi. Esikoisellekin alkoi aikanaan menemään 5 tippaa vasta, kun alettiin syömään kiinteitä. Ei se riisitauti taida iskeä, vaikkei 5 tippaa menisikään..

Jonspe ja Enninkäinen 12vko
 
Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille Kaakkolaisille. :xmas:

Täällä on joulukiireet pitäneet tehokkaasti poissa koneelta. :( Lisäksi nyt sitten on esikoinen ja pikkutytöt vesirokossa, että meillä meneekin joulu sairastaessa.
Onneksi mies on lomalla tän viikon niin saapi vähän jotain tehtyäkin, kotosalla myö joulu ollaan ihan oman porukan kesken. :)

Meilläkin on kädet löytyneet ja lelutkin alkaa pysyä käsissä. Vielä ei ole käännytty, mutta kylelleen Emppu kampeaa kyllä kovasti.

Patience Hassua et teillä ei oo 4 kk neuvolaa, kun täällä meillä on sillon ihan lääkärineuvolakin. Aika paljon näköjään vaihtelee nuo paikkakunnittain.

Tänään pitäisi vielä suunnata kaupunkiin ja siivoilla loppuun ja laitella jo ruokia alulle, joten ei muuta kun touhuilemaan sitten. :)

AngelEyes ja Emppuli 3 kk

Ps. Jotenkin tuli ihan haikea olo, kun kattelin että odotuspuolella oli jo uusi syyskuisten pino. :snotty: Mihin ihmeeseen tää aika oikein häviää?!?
 
Hyvää Uutta Vuotta Kaakonkulmalle!

Mites sujui teidän uuden vuoden juhlinnat? Meillä melko hiljaisesti kun oon ite kipeenä ja muutkin vähän nuhaisia ja flunssaisia. :( Raketteja ammuttiin ja syötiin, siinäpä tuo olikin.

Muutenkin koko joulun aika on mennyt niin sairastellessa että ei oikeestaan olla tehty yhtään mitään. Tylsää on vaan ollut.

Miulla olisi huomenna synttäritkin, tulee jo 31 vuotta täyteen. :O Tässä alkaa tuntee itsensä jo ihan vanhaksi. ;)

Maanantaina olisi vihdoin se papakokeen otto niin saisi sitten sen kierukankin tuonne paikalleen, ehkä.

Kirjoitelkaahan kuulumisia muutkin, nyt kun on nää joulukiireet selätetty. :)

AngelEyes ja Emppu 3,5 kk
 

Yhteistyössä