Kaakonkulman Taaperot

Myö sitten ilmaannutaan aamulla paikalle tytön ja toisen koiran kera. Meilläkin on tuo leikkipuistoilu vielä aika olematonta, kun neiti ei vielä kävele ulkona ja keinussakin viihtyy aika lyhyen ajan, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa ;) ;)

Pitää miettiä niitä tapaamisia myös keskeisemmille paikoille niin muutkin pääsee =) Mutta kiva käydä tutustumassa tuohon liikennepuistoon, kun tähän asti on vaan autolla ohi ajettu.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Maella:
Makelle kiitoksia tämän aamuisesta :wave: Oltiinkin sitten samanikäisiä, samannimisiä ja koiratkin samanväriset :D Sitten vaan uusia miitinkejä miettimään =)
Heh, ompa hauska sattuma teille käynyt! :D

Mie voisin ehdottaa tuota tuuhainmäen leikkipuistoa, täällä Uus-Lavolan suunnalla tapaamispaikaksi, mutta mahtaisikohan sinne sitten kukaan päästä tulemaan?
 
Meillä on auto käytössä, jos vaan menee katsastuksesta läpi B) Täältä katsottuna on oikeastaan sama minnepäin Lappeenrantaa ajelee, kun matkaa tulee joka tapauksessa :D eli lavolakin käy. Ja näin ulkoilmaihmisenä mielellään tulen puistoilemaan tytön kera =)
 
Mukavaa viikonloppua tulin vaan toivottelemaan =) Meiltä jää varmaan treffeilyt väliin ellei sitten joku sunnuntai niitä järjestetä. Mie olen päivät koulussa ja muksut päiväkodilla. Tuo lavolassa kokoontuminen alkais sopimaan meille loppusyksystä. Meidän pitää tästä vanhasta kodista muuttaa viikon 42 loppuun mennessä, mut uuteen kotiin uus-lavolaan ei vielä päästä ku siellä on remppa vasta alkutekijöissä :kieh: Muutetaan väliaikaisasuntoon Huhtiniemeen. Mut lavolassa tulee oltua kaikki liikenevä vapaa-aika tota remppaa tekemässä.

No juu, mie jatkan kouluhommien tekoa (kouluun menen tänään vasta iltapäiväksi) :whistle:

Ukkis ja mukulat rakkaat :heart:
 
Hei!
Jos minä liittyisin porukkaan,jos vain sopii?
Tyttö tosin täyttää vuoden vasta 13.10,kovat synttärisuunnittelut on menossa :D Ajattelin että tekisin pikku myy kakun mutta en tiedä että onkohan liian haastava mulle :ashamed: kun ei netistä ole löytynyt ainaskaan ohjetta sille enkä tiedä osaanko itse alkaa väsätä sellaista..
Mutta hyvää sunnuntaita kaikille,kohta pitäisi lähteä kalamarkkinoille :wave:
 
Heips!

Täällä ei mitään erikoista. Poika nukkuu, samoin isäntä. Viikon tauon jälkeen ehdin taas koneelle. Ensimmäinen neuvola takana, eikä siellä mitään kummallista. La olis tällä tiedolla siis 9.5.

Jos tuo ilma tuosta selkenee ajateltiin lähteä ulos vähän haravoimaan ja jos vaikka grillais/ savustais jotain vikan kerran tänä kesänä.

Ihana oli herätä tänä aamuna, kun poika heräili omassa sängyssään kitisten. Silittelin siinä hieman hänen pohkeita, josko vielä rauhottuisi, niin eikö yökkäri ollut ihan märkä ja sitten se vielä pissi aamupissat suoraan miun kädelle! Kaveri oli sit yöllä joskus repiny vaipan päältään ja koko sänky lainehti :eek: . Toivottavasti ei ota tavaksi!

Eipä kummempaa. Ehtisköhän vielä leipomaan vähän ennen kuin perhe herää. Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta tekis kovin mieli... :p

maviks, taapero ja masuasukki rv 8+2
 
Alkuperäinen kirjoittaja pikku myy ja haisulimamma:
Hei!
Jos minä liittyisin porukkaan,jos vain sopii?
Tyttö tosin täyttää vuoden vasta 13.10,kovat synttärisuunnittelut on menossa :D Ajattelin että tekisin pikku myy kakun mutta en tiedä että onkohan liian haastava mulle :ashamed: kun ei netistä ole löytynyt ainaskaan ohjetta sille enkä tiedä osaanko itse alkaa väsätä sellaista..
Mutta hyvää sunnuntaita kaikille,kohta pitäisi lähteä kalamarkkinoille :wave:
mukaan... :wave: ..meilläkin on synttärit 13.10. :D ..meillä sen päivän sankari tosin täyttää jo 6v


 
en oo muistanu kertoo että sanoivat miulle että lappeenrannan avoin on vaan lappeenrantalaisille tarkotettu... :|

myökään ei oo käyty moneen aikaan.. tää ramadan sotkee kuvioita ja sit o jolleen lapselle kertyny aina jotain aina kerhopäiviks.. :whistle: :headwall:
 
lapset lähti tänään mummon ja vaarin kans mökille. Eevi on nyt ekaa kertaa ilman äippää :whistle: mummo soitti ja antoi tilanneraportin, ja ihan hienosti oli ilta mennyt =) ei ikävästä tietoakaan. No Ukko on ollu ennenkin mökillä ittekseen. Myö sit yritetään miehen kans nyt viikonlopun aikana tyhjentää tämä vanha koti :'( Ens viikon perjantaina saadaan loppukauppahinta ja sunnuntaina pitää avaimet luovuttaa. Kyl tää on haikeaa ja vaikeaa luopua ensimmäisestä omasta kodista, kuukautta vaille 10 vuotta tässä ehdittiin asua =) no elämässä on mentävä eteenpäin. Rankkaa tää syksy kyllä tulee olemaan, kun väliaikaisasunnossa nukutaan ja muuten kaikki liikenevä aika yritetään rempata uutta kotia valmiiksi. Jouluksi halutaan omaan uuteen kotiin :xmas:

Nojuu, nyt unen maille, jotta jaksaa huomenna pakata ja rahdata tavaroita :whistle:

Ukkis
 
Melle on kuollut
Suruviesti palstalaisille, en tiedä ketkä tuntee tai tietää paremmin, mutta itsehän hänet olen livenä tuntenut ja tiennyt useamman vuoden. Aviomiehen kanssa keskusteltuani sain luvan ilmoittaa, että Melle on poistunut keskuudestamme äkillisesti sanottaisiinko, että sairauden kautta.

Avoinsydämistä ihmistä kaivaten,


Heili Karjalasta
 
Alkuperäinen kirjoittaja Heili Karjalasta:
Melle on kuollut
Suruviesti palstalaisille, en tiedä ketkä tuntee tai tietää paremmin, mutta itsehän hänet olen livenä tuntenut ja tiennyt useamman vuoden. Aviomiehen kanssa keskusteltuani sain luvan ilmoittaa, että Melle on poistunut keskuudestamme äkillisesti sanottaisiinko, että sairauden kautta.

Avoinsydämistä ihmistä kaivaten,


Heili Karjalasta

:hug: ystävän menetys on iso suru...saatikka sitten aviomiehelle vaimon ja lapsille äidin menetys...

mie en mellee tuntenu mut koko päivän ollu pala kurkussa..ja sit ko jostain nimi putkahtaa esiin niin tietysti onkin joku tuttu... :'(

 
Voihan itku :'( Mie ehdin kans Melleen tutustua ihan livenä, joten pahalta tuntuu :( hänen nuorimmainen ei vissiin edes vuotta ehtinyt täyttää. Aviomiehelle ja lapsille varmasti raskas ja kova menetys, kaikki tuki ja rukouksen voima heille :hug:

Niin se elämä voi ottaa nuorenkin ihmisen kohdalla loppua äkisti ja liian aikaisin. Ittekin on muutaman kerran sitä miettinyt, että miten lapset ja mies pärjäisivät jos oma aika tulis lähteä tästä ikuisuuteen.

Heilille halaus ja voimia jaksamiseen, ystävän menetys on aina raskasta :hug:

Ukkis
 
Läheisen menetys on aina kova paikka oli sitten kyseessä nuori tai vanha. Nuoren pois meno koskettaa myös vieraampia. On niin surullista kun menettää äidin ja puolison. Jaksamisia Heilille ystävän menetyksestä.
Minulla on ollut niin kiire viime aikoina ettei ole koneelle paljoa ehtinyt. Vapaa-aika on pitänyt yrittää olla pojan kanssa ja iltaisin vuode kutsuu aikaisin.
 
Moikkamoi,

Pitäisi taas saada eloa tänne meidänkin pinoon.. On niin hiljaista. Itse en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. Olen ollut väsynyt, välillä oli monen päivän migreeni, surua pukkaa päälle ja pitäs jaksaa lasten kanssa olla keskenään, kun mies lähti ulkomaille työkomennukselle. :| Ei tää ehkä ihan niin kurjaa ole ollut, miltä teksti voi kuulostaa.. =) Pojat on olleet terveinä, isompi aloitti uimakoulunkin ja pienemmällä kova meno päällä! Hampaita puskee koko ajan lisää suuhun, viimeisimmäksi näin ne neljä "entistä" ja sit kolme puhjennutta, mutta ihan kuin sieltä ois vielä tulossa lisää samaan syssyyn. Keskiviikkona mennään allergiakokeisiin keskussairaalaan ja kassotaan sit, että josko meilläkin vähän elämä paranisi, jos saataisiin yöunet kondikseen.

*väsynyt, mutta onnellinen*

Heili
 
Surua pukkaa täälläkin :'(

Ensin rakas pappani kuoli vaikean sairauden uuvuttamana, sitten miuta suretti Mellen kohtalo ja vielä eilen sain kuulla, että naapurustosta yksi perheenisä oli tehnyt itsemurhan... Mutta elämä jatkuu.

Jaksamista myös Heilille surussa :hug: , mie en koskaan ehtinyt Melleä livenä näkemään, täällä palstaillessa vain tuli tutuksi.

Vilmukka
 
onpas hiljaista :whistle: no en miekään ole ehtinyt koneelle. Täs on ollu tenttejä ja koululla pitkät päivät. Nyt on koulutyöskentelystä 4 viikkoa taukoa ja keskitytään työharjoitteluun =) meihin ei tuo Tehyn työtaistelutoimenpide vaikuta, vaan 4 viikkoa tehdään harjoittelua.

Eipä tässä kummempia, mukavaa viikonloppua :D

Ukkis ja mukulat
 
TÄTI ..eilen n. yhen aikaan iltapäivällä..synty ekks:ssa hätäsektiolla miun toisen pikkuveljen ja hänen vaimonsa esikoinen..ei ollu poikanen kovin iso ja hapetukseenkin joutu.. mut miulla on pikkusen huolestuneen olonen luottavainen mieli (kaikesta huolimatta) kun tiiän miten hyvää huolta miun pikkusista on C4:lla pidetty.. :heart:

meillä 2v7kk on oppinu narisemisen ja jokapiakan itkemisen niksin.. eipähän ainakaan kukaan vieras aikuinen saa viedyksi pihasta kun on kuin kävelevä hälytin..nytkin alko itkemään *nirnir* valitusta kun pikkuveli 7kk nousee sohvaa vasten pystyyn justiin siihen kohtaan missä hän istuu..

:headwall: :D ;) :whistle: :wave: ..eli kiva aamu täällä TAAS

kaikille mukavaa viikonloppua toivottelee sari....karhuvuoresta :wave:
 
Hiljaiseloa pitelee, kun tuntuu ettei ennätä ja jaksa mitään. No, meillä on Hellun kanssa kirppis ollu tuolla uudella eurokirpparilla ja se on hyvin kyllä myynyt ja ollaan joka päivä koitettu käydä siellä siivoilemassa ja lisäilemässä vaatteita. :D Sekin verottaa osansa kun ramppaa siellä aina käymässä. Niin ja esikoisen uimakoulu on toinen, se kun on kolmena pvänä viikossa, niin ei paljon muuta ennätäkään niinä päivinä.

=) Niin täällä voidaan paksusti, jopa niin paksusti että äippäpolin lääkärikin alkoi jo epäillä useampaa asukkia masussa, vaan väärässä oli. Mie oon muuten vaan ISO mahanen jo ennen raskauden puoliväliä. :D (Niinkun aina ennenkin).

Kuulemisiin!

Karhuvuoresta pitikin muuten sanoman, että meillä esikoinen pitää Karhuvuorta ja Luumäkeä jotenkin erityisen hienoina paikkoina, kun toisessa on paljon karhuja ja toisessa luita. :LOL:


Heili
 
miun itkulle ei ala näkyy loppua.. :'( ..veljen pojalla on aivovurio..heslingistä viestitti eilen.. :'( ..saattaa olla ettei selviä hengissä montakaan päivää..enää ei jaksa muuta kuin robottina hoitaa näitä omia ja samalla rukoilla että pieni aarre saisi pysyä elämässä kiinni.. mutta illalla kaikki taas on viisaampia...tiedetään miten jatko..jos sitä suodaan.. :'( ..meillä lapsetkin on ihan sekasin kun äiti on tämmönen :'( :(
 
Täälläpä on elämä koetellut useampaa ihmistä :'( Voimia kaikille Mellen tunteneille surussanne, Vilmukalle papan menetyksen johdosta ja Darelbeidalle voimia jaksaa tukea veljesi perhettä. Heillä on varmasti todella vaikeaa tällä hetkellä :hug: Toivottavasti pieni mies jaksaa taistella. :hug:

Me ollaan taas jämähdetty tänne kotiympyröihin. Tuolla Saimaanharjun perhekahvilassa ja mummon luona ollaan käyty, mutta muuten päivät menee aika samoilla rutiineilla. Jospa tästä vähän aktivoituisi, kun saadaan nuo autokuviotkin taas paremmalle tolalle :whistle:

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Toivottavasti viikko olisi hyvä myös Darelbeidan veljenpojalle.

:hug:
 

Yhteistyössä