Kaakonkulman vauvat 2008

Elikkä kaikki tuolla odotuspuolella Kaakonkulman mammoissa kirjoitelleet ja tietenkin myös uudet tulokkaat ovat tänne tervetulleita kirjoittelemaan kuulumisia! =)

Täällä kirjoittelee.....

Anniel tytöt 11.02.05 ja 23.07.08
Sanmar pojat 21.06.06 ja 09.04.08
Jahvetti P 16.2.98 P 8.4.00 P 1.4.03 T 9.2.08
Juulia1000 pojat 2.12.06 ja 21.05.08
Cruella DeVille pojat 09/05 ja 04.02.08
Heili Karjalasta pojat 16.8.2001, 31.7.2006 ja 27.3.2008
Äiti lpr poika -04 ja tyttö 17.8.08
Jonspe tyttö 20.8.08
Tuikku07 tyttö 21.10.04 ja poika 21.5.08
Angel Eyes pojat 17.03.1999 ja 06.04.2000 ja tytöt 04.05.2007 ja 06.10.2008
Jenny08 tyttö 25.2.2008
Onerva poika 18.10.2008
Jo-hanna pojat -93 ja -00 ja 7.4.2008
Mirkku86 tyttö 06.01.2008 ja masukki la 03/09
 
Pitäisiköhän yrittää ilmottautua ja etenkin yrittää joskus kirjoitellakin....esikoisen kohalla tuli enempi kirjoiteltua ja tämän uuden tulokkaan odotuksen ikoina kävin juttujanne lukemassa mutta ei vaan tullut itseltään sanan sanaa :|

Elikkäs tämä uusin poika syntyi 21.5.08.
Ja isoveljeen (2.12.06) ikäeroa tuli puolitoista vuotta.....säpinää riittää....ja kunhan tämä pikkupoika rupeaa josksu liikkumaan niin vielä enemmän =)
Ja me ollaan Imatralta. Ja kavereita vailla ;)
 
Moi vaan kaikille! :wave:
Päivittelen teidät tuonne listaan mukaan! Meillä myös aina välillä aika kiireistä ja aina ei kerkiä edes konetta päivän aikana avata, mutta kirjoitellaan aina kun vaan kerkiää, vai mitä! ;)

Muoks. Me ollaan Lappeenrannasta!
 
Tervetuloa kaikille!
Meillä kerkee toisina päivinä paremmin koneelle kuin toisina. Yleensä kun istuu kirjoittamaan niin pienempi mies herää uniltaan tai kyllästyy muuten vain. Lattialla ei voi pitää ilman että vahtii koko ajan kun isoveli meinaa välillä liian raisusti leikkiä.
Me ollaan myös Lappeenrannasta.
Mutta nyt hampaanpesulle ja nukkumaan.
 
11 viikkos neuvola (meiltä jäi yksi neuvola väliin aikojen loppumisen takia) takana ja mittaa jannulla oli 61cm ja painoo 6335g.
Toissa päivänä opittiin kääntymään masulleen ja nauraa rätkättämään....tämän toisen kanssa vaan aika menee niin nopeaa....
Ja takaisin paimentamaan laumaa ;)
 
Mie voisin kans ilmoittautua tänne, jos mahtuupi. Välillä olen enemmänkin kaakonkulmaillut ja välillä vähemmän. Meillä pari vuotta sitten oli suht aktiivinen porukka täällä ja kahviteltiinkin.

Elikäs, pojat on; 16.8.2001, 31.7.2006 ja 27.3.2008 syntyneitä ja Lappeenrannasta ollaan. :D
 
Tervehdys myös Heilille! :wave: Ollaankin törmäilty tuolla odottajien puolella. Mites teillä on nuorimmaisen kanssa mennyt?

Meidän neiti painoi ensimmäisellä lasten puolen neuvolakäynnillä (3 vko vanha) 3870 g ja pituutta oli 52 cm.

Onpas täällä kaakonkulmalla poikia paljon...missä kaikki tytöt on? :)
 
Minusta taas tuntuu että moni tuttu saanut tyttöjä. Mutta yhtä ihania sekä tytöt että pojat :heart:

Tänään sitten unohdin että klo 16 alkoi kansalaisopiston muskariin ilmoittautuminen. Ja kun muistin parin tunnin päästä niin tietysti sisarusmuskari oli jo täynnä. No, nyt ollaan sitten varasijalla. Ja kuinkahan monta on ennen meitä :(

Minä olen odotellut milloin meille tulee uudet rattaat, kun tilattiin. Pitäisi olla ihan kotiin kuljetus. Saa nähdä kuinka osaa sitten niillä liikkua, kun on kolmepyöräiset.

Meillä ollaan annettu jo kiinteitä suunnilleen viikko, kun alkoi tuo meidän ukko olla päivällä tississä tunnin välein ja yölläkin rupesi syömään pari-kolme kertaa. Hyvin on maistunut. Onkin jo oikeastaan jonkun aikaa ollut kovin kiinnostunut muiden ruokailusta.

Heili: Miten teillä keskimmäinen poika suhtautuu kun imetätä nuorimmaista? Meillä esikoinen saattaa tulla repimään minua ja yrittää kiivetä syliin kun imetän pikkuveljeä. Voihan se olla että kun nyt toinen ollut niin tiheästi rinnassa niin kokee jäävänsä liian vähälle huomiolle.
 
Anniel kiitos kysymästä, ihan mukavasti meillä on pienokaisen kanssa mennyt. Allergikko hän tuntuu olevan, kuten tämä edellinen veljensäkin ja sen vuoksi ollaan menossa Helsinkiin allergologin vastaanotolle parin vkon päästä ja samalla tehdään maitoaltistuskokeet kelaa varten. Mutta tosiaan muuten ihan mukavasti on mennyt. Ihana, hymyilevä ja sosiaalinen vauva tää pienin on..

Sanmar kyselit, miten meillä on imetysjutut menneet, tai miten tuo Edvin 2v suhtautuu siihen. Niin yllättävän hyvin. Luulin alkuun, että tulee tissimustasukkaisuutta, kun Ediähän imetettiin aikas pitkään, vielä yli raskauden puolen välinkin vähän aikaa.. Mut ei.. Ei mitään ongelmia. Eikä Edi ole ollut muutenkaan mustasukkainen. Joskus villiintyessään hän saattaa kiipeillä siinä miun ympärillä, mut kiipeilee ilman sitä vauvaakin.. Meillä Iippanan kanssa imetyshetki kestää noin 2-5minuuttia kerrallaan. Hän on "maailman nopeinta kansaa" tuossa imemisessä. Sit vaan nostetaan ja röyh ja se on siinä. Siinäkin mielessä helpompaa, kun on noin nopsakkata. Minkäslaiset rattaat muuten tilasit? Mie menin ostamaan Teutonian rattaat odotusaikana ja nyt meillä on kahdet normaalikärrit, Emmaljungat ja Teutoniat matkarattaiden lisäksi. Kaksostenrattaita ei olla hankittu, pari kertaa on kyllä käynyt mielessä. Mut on selvitty kantoliinan ja useampien erillisten rattaiden avustuksella. Esim. Hesan reissussa meillä oli kahdet rattaat mukana pienillä.

Jahvetti varo vaan mitä suustasi päästelet, vielä joku päivä heräät todellisuuteen ja sinulla on se 9 poikaa ja kolme tyttöä.... *virnistelee* Minun tuttavapiirissä on tullut sekä tyttöjä, että poikia, en ole kyllä ees ajatellut että oisko jompia kumpia enemmän. Poikapainotteista kyllä tuttavapiiri kun pojilla on lähinnä poikapuolisia kavereita, jostain kumman syystä..

Olettekos muuten käyneet avoimessapäiväkodissa ja jos olette niin missä? Me käytiin keväällä tuolla Kourulassa muutaman kerran, mutta mieluummin kävisin jos ois joku kaveri kans mukana käymässä..

Heili




 
Tilattiin phil&teds sportit sisaristuimella. Kun saadaan ne niin sitten myödään pois nuo meidän oran tuplat.

Me käytiin keväällä tai siis minä kävin ennen synnytystä esikoisen kanssa avoimessa ja mies sen jälkeen. Nyt pitäisi taas aloitella käynti. Mennään varmaan tällä viikolla. Ollaan käyty tuolla Kourulan avoimessa. Ollaankohan oltu yhtäaikaa?
 
Alkuperäinen kirjoittaja Sanmar:
Tilattiin phil&teds sportit sisaristuimella. Kun saadaan ne niin sitten myödään pois nuo meidän oran tuplat.

Me käytiin keväällä tai siis minä kävin ennen synnytystä esikoisen kanssa avoimessa ja mies sen jälkeen. Nyt pitäisi taas aloitella käynti. Mennään varmaan tällä viikolla. Ollaan käyty tuolla Kourulan avoimessa. Ollaankohan oltu yhtäaikaa?
:eek: Ohoh, meidän perheen kyllä yleensä muistaa lasten nimistä, jos on sattunut vastaan tulemaan. Siis Anton, Edvin ja Irvin on olleet mukana siellä avoimessa silloin kun on siellä oltu. Minulla on jostain syystä (tai siis tiedän syynkin) tullut semmonen kynnys mennä sinne ilman kaveria.. :D
 
Heili: Ei me varmaan olla oltu yhtä aikaa. Tajusin illalla että olisinhan huomannut sinut mahasta. Meillähän on aika samanikäiset pojat.
Me oltiin vuoden alusta taaperomuskarissa ja silloinkin oltiin varasijalla. Perustivat sitten uusia ryhmiä niin päästiin. Saa nähdä miten nyt käy.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Sanmar:
Heili: Ei me varmaan olla oltu yhtä aikaa. Tajusin illalla että olisinhan huomannut sinut mahasta. Meillähän on aika samanikäiset pojat.
Me oltiin vuoden alusta taaperomuskarissa ja silloinkin oltiin varasijalla. Perustivat sitten uusia ryhmiä niin päästiin. Saa nähdä miten nyt käy.
:D Mie muuten en ole mahan kanssa ollut siellä avoimessa. Pienen pari viikkoisen vauvan kanssa taisin ekaa kertaa mennä.. :D Eli joskus huhtikuulla. Saa nähä "päästäänkö" samaan muskariinkin.
 
Minä en käynyt enää pojan synnyttyä kun mies käytti mielellään esikoista. Eli olet saattanut olla miehen ja pojan kanssa yhtäaikaa.

Eiköhän tuo selviä parissa viikossa päästäänkö muskariin kun alkaa jo ensi kuussa.
 
Heili Kiva kuulla että teillä menee hyvin. Meillä myös jännitetään, liekö pikku-siskostakin tulee ruoka-allergikko, mutta vielä ainakaan ei ole sen suuntaisia merkkejä näkynyt. Hyvin paukuttelee ilmat pois, itkukohtauksia tällä hetkellä kolme kertaa päivässä, silloin kun kakka tulee.

Me käytiin tyttöjen kanssa viime viikolla avoimessa pyörähtämässä, isomman neidinhän piti päästä sinne kerhoon, mutta mutta...eipä sitten päässytkään. Noh, nyt ollaan jonossa ja kovasti kyllä toivon että sinne vielä pääsisi, on neidillä päivät aika pitkiä vain kotosilla oleskella. Meistä kyllä ainakin saa seuraa avoimeen, pyöritään siellä muutenkin melkein joka viikko! :D

Me ollaan käyty musiikkiopiston muskarissa isomman neidin kanssa tai itseasiassa neiti aloittaa tällä viikolla käymään ihan omineen ilman äitiä. Pienemmän kanssa haluaisin myös aloittaa muskarin keväällä, mutta mistä puuhaa siskolle sille ajalle? :/

Onkos kukaan käynyt äiti-vauvajumpassa? Näin laitoksella siitä ilmoituksen, mutta lehmuksen kotisivuilta en siitä löytänyt mitään mainintaa, liekö vielä on kyseistä jumppaa ohjelmistossa?

-Anniel

 

Yhteistyössä