Kaakonkulman vauvat 2008

Hellou!!

Meillä tänään iltapäivällä eka oikee neuvola! Käytiin viikon vanhana siellä äippäpuolella, missä vaan katottiin paino. no saa nähä paljonko neitillä on paino noussu, mie veikkaan että aika reilusti :D sen verran on posket pöyristyny :D

Ja tänä aamuna herättiin 7, vietiin poitsu päiväkotiin ja sit kotiin ja neiti oli koko tuonki ajan hereillä. Yritin tossa välillä häntä tainnuttaa tissillä mut ei.. no äskön sitten laitoin parvekkeelle nukkumaan ni sammu heti, oli hereillä 3h. Nyt lähipäivinä nuo hereillä olo jaksot on ollu vaan kork. 2h. Ja syömis välikin on pidentyny..

Pieruja edelleen on neitillä, mutta ei ne hänen elämää haittaa, eli ei oo masuvaivoja meillä *koputtaa puuta*.. vaikka viime yönä ei meinannu asettuu omaan sänkyyn ollenkaan, otin sitten joka syötön jälkeen hänet viereen, niin kyllä nukutti hyvin! En vaan tykkää että neiti nukkuu vieressä, ku mie jouvun nukkuu nii ihme asennoissa, ja pelkään et nukun liian sikeesti, että käännyn päälle tai jotain.. ja hänet pitää aina laittaa sängyn reunapuolelle (petarin alle laitan aina korokkeen ettei tipu lattialle) koska mies heiluu yöllä niin kovin että keskelle sänkyy ei voi laittaa.. hankalaa.. mutta ehkä tämäkin vaihe tasottuu ajan kanssa!!

Kukas niitä treffejä alkaa suunnitella, vai ootetaanko että nuo loppusuoralla olevat pääsee tänne myös odotuspuolelta?? =)

Pitäs mennä pesee vessaa.. ei jaksas..

äiti lpr ja neiti nöppönen 3vk ja 3pv
 
Meillä nukuttiin eilen 3 tunnin päikkärit parvekkeella, sitä ei kyllä ole ihan lähiaikoina tapahtunut. Tänäänkin laitettiin parvekkeelle syönnin päälle, saa nähdä nukkuisiko yhtä hyvin.

Viime yönä meillä poika nukkui taas koko yön meidän välissä, taitaa tuo isoveljen flunssa siirtyä meihin muihin. Itsellä on tukkoinen olo, mies valitti kurkkua ja pikkumiehen nenä vuotaa. Esikoinen alkaa kyllä onneksi jo parantua, ei enää niin räkäinen eikä ryvi niin paljoa.

Sanmar ja pojat 2v2kk sekä 5kk 1pv
 
Neuvolassa käyty:

ikä 3vk ja 3pv

paino 4460g (3655g)
pituus 52.6cm (49cm)
pipo 37.3cm (35cm)

Tyytyväinen vauva, katsoo silmiin, ilmaa tulee paljon:D , iho siisti samoin napa.

Eli hyvin meillä kasvetaan pelkällä tissi maidolla =)
 
Hiphei!!

Toki ootetaan teitä lokakuisia :D, ja voihan noita treffejä järjestää useemminkin!!!

Mein neiti oli viime yönä n. 1h verran hereillä.. ei vaan asettunu omaan sänkyyn, sit ku en jaksanu enää kuunella sitä ähellystä ja ärinää, otin viereen, ni hältä tulikin kunnon puklu:ashamed: .. taidan siis ensi yönä koettaa kunnolla röyhtyyttää.. tottunu nii siihe et ei sieltä tuu mitää röyhtäsyy kuitenkaan, ku ehkä kerran päivässä vaan röyhtäsee..

Ja sit yöllisellä vaipan vaiholla sain tehä töitä et sain vaipan neidille, ku laitoin vaipan pyllyn alle, ni neiti punnas jaloilla itteesä ylöspäin, pakko oli sit pitää jalasta kiinni, et sain jotenkin sen vaipan paikalleen!!

Hyvin on liikkuvaisen ja napakan olonen tää mein neiti, että ootan oikee ku menee muutama kk eteenpäin, ni lähteekö samalla lailla liikenteeseen ku isoveikkakin. käänty 3kk ympäri ja siitä sit treenailee ryömimistä 4.5-5kk ryömi täysillä, ja siitä tasasesti konttaamaan, istumaan, ylös, ulos ja lenkille . eli periaatteessa mein esikko ei oo ollu hetkeekään paikallaan, syntymän jälkeenkin hän vatkas toista jalkaa tosi usein, ei ollu sillonkaan paikallaan!!

Ihanaa kyllä tää vauva elämä!!!

ä ja nöppöskä 3vk4pv
 
Heissan...ei ole tullutkaan kirjoiteltua vähään aikaan, oon ollut tosi väsy enkä ole paljon koneelle kerinnyt.

Meillä menee ihan kivasti, neiti vaan tuntuu nukkuvan lähinnä silloin kun itseään huvittaa, toissa aamunakin valvoi 7-11.30 välisen ajan, parit pienet torkut otti sylissä ja aina kun koitin siirtää sänkyyn tai vaunuun, rävähti silmät auki ja ohoh eipäs enää nukutakkaan! :eek:

Noh, onneksi oli vain väliaikaista, viime yönä nukkui taas 6,5 tuntia putkeen ja tälläkin hetkellä vetelee 3 tuntisia päikkäreitä ulkona vaunuissa.

Äiti lpr täälläkin tyttö kova liikkumaan. Pää pyörii kuin väkkärä, seuraa äidin paitaa minne ikinä äiti huoneessa meneekin ja samoin jos kuulee ääneni, niin pää kääntyy heti samaan suuntaan etsien, et missäs se äitee taas on. Köllöttelyasennot kelpaa vain nukkumiseen, muuten ollaan pää pystyssä koko ajan. Mahalta selälleen on kääntynyt muutaman päivän ajan.

Meillä pulautellaan koko ajan, periaatteessa joka syötön jäljiltä enempi tai vähempi.

Isompi neiti on flunssassa, mutta onneksi ei ole kauhian kipeä, jaksaa touhuilla ja harmittelee kovasti miksei leikkikaverit saa tulla käymään. Toivottavasti en itse saa tautia, ei jaksais nyt kärsiä flunssaa kun muutenkin väsyttää. :ashamed:

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille, kävikös kukaan katsomassa Peppiä?

-Anniel ja Laura 7 vkoa ja 2 pvää
 
Pikku hiljaa alkaa täällä olla jo parenemaan päin. Onneksi muille ei noussut kuumetta kuin esikoiselle.

Meillä on taas alettu syömään yöllä muutaman tunnin välein. Viime yönä nukkui maksimissaan sen 3 tuntia ja sitten kamala kiukku kun nälkä oli ja väsytti. Itsekin nukahdin jossain välissä lapsi tissille, aamulla kyllä väsytti siitä huolimatta.

Meillä ei tämä nuorempi poika ole oikeastaan kovin montaa kertaa pulautellut, isoveli aikoinaan pulautteli paljon enemmän, päivittäin. Kovasti yrittää jo konttausasentoon mennä, eteenpäin ei kyllä vielä pääse lattialla ryömimälläkään. Sängyn päällä kylläkin pääsee kun on pehmeämpää. Lattialla liikkuu kyllä pyörien ja ehkä välillä vahingossa sentti eteenpäin.

Me ei lähdetty katsomaan Peppiä kun ollaan oltu flunssassa.

Anniellille jaksamisia ja toivottavasti et sairastu.

Sanmar ja poitsu 5 kk 4 pv
 
Hello!!

Ei tää flunssa oo mitenkää kyllä kivaa, varsinkaan ku neiti herää yöllä eka kerran 4h päästä syömään ja sit 2h välein ja 3-4 aikaan valvoo n. 1h ja sit taas nukutaan .. ja ihan ihme ähinää ja kähinää pitää aamu yöstä, nukkuu mut meteli on hurja :eek: eli mie en saa nukuttuu ku vahin et herääx hän vai nou.. Mutta lyhyt on vauva aika, kestettäköön :D

Olo on ollu joo perjantaista enemmän ja vähemmän jyrän alle jääny, ja mies tekee pitkää päivää eilen ja tänään :kieh: .

nyt tissi puuhiin!!

ä ja nöppöskä 4vk

*muoks* nyt on syöty ja PROFIILISSA mein tupla leukanen hymynaama :D
 
Onpas söpö tyttö äiti lpr:nnalla.

Olipa ihana ilta kun molemmat pojat nukahti klo 21. Jäi hetki omaa aikaa. Kohta suihkuun ja sitten vain odotellaan miestä kotiin. Huomenna lähdetäänkin käymään pitkästä aikaa kotipuolessa. Saa nähdä vierastetaanko meillä kun nähty viimeksi juhannuksen aikoihin.
 
Neiti nukkuu vaunuissa tyytyväisenä, joten pikaisesti päivitän kuulumiset.

Meillä on myös tyttö kova liikuskelemaan, koko ajan potkitaan ja heilutellaan käsiä, mikä on ehkä vähän rasittavaakin välillä, kun yrittää vaihtaa vaippaa tai imettää.. Viikonloppuna saatiin eka tarkoituksellinen hymy :) Oli kyllä suloinen näky, kun tyttö katseli suurilla silmillään äippää ja hymyili.

Meillä nukutaan vaihtelevasti - toisina paremmin ja toisina huonommin. "Hyvänä" yönä tyttö herää syömään n. 3.5-4h välein, mutta huonona yönä kitisee ja valvoo pitkään ennen kuin uni tulee simmuun. Nyt yritetään vähän kääntää rytmiä, ettei yöt menisi aina kukkumiseksi ja aamut torkkumiseksi. Huomenna lähdetään tytön kanssa miun porukoille evakkoon, kun mies lähtee työmatkalle muutamaksi päiväksi.

Masuvaivat helpottivat, kun lopetin Rela-tipat ja aloitin Disflatylin antamisen. D-vitaaminit (Jekovit) eivät ainakaan toistaiseksi ole aiheuttaneet masuvaivoja, tosin mennään vielä yhdellä tipalla/pvä (aloitettiin ne vasta viime torstaina). Ensi viikolla neuvola, jossa nähdään, onko likka kasvanut minkä verran.

Jonspe ja Neiti 3vko+5pvä
 
Meillä poika oli eilen noussut istumaan, mutta heti oli kaatunut selälleen. Itse en kyllä nähnyt kun olin toisessa huoneessa, mutta mummo oli näkemässä. Onneksi poika ei vierasta, vaikka ei olekaan nähnyt isovanhempiaan kuin viimeksi kesäkuussa.

Sanmar ja poitsu 5 kk 1 vko
 
Voi että kun taas nauratti kovin!! Laitan teilleki piristyksex miun saaman sähköpostin

Lapsen suusta aina kuulee..!!

> > ;">Samin 3-vuotis synttäreille oli tehty muumimamma-täytekakku. Kun
> > pikkusiskon, joka on kananmuna-allergikko, synttärit lähestyivät,
> > mietti äiti ääneen, että mitähän sitä Satulle keksisi? Siihen Sami
> > sanoi: 'Tehdään munaton muumipappa!' Eikä käsittänyt, mikä siinä
> meitä
> > oikein nauratti...
> > ***********************************************************
> > Olin juuri puhdistanut hiusharjastani melkoisen kasan hiuksia ja
> > heitin ne vessan pönttöön. Silloin noin kolmevuotias Heidi-tyttäreni
> > tuli käymään vessassa, kurkisti pönttöön ja nähdessään hiustukon
> sanoi
> > järkyttyneenä: 'Voi sentään äiti, sun pimppisi on pudonnut
> pönttöön!'
> > ***********************************************************
> > Samuli oli paikallisessa pikkuteatterissa katsomassa Peppi
> Pitkätossu
> > esitystä. Näyttämölle oli rakennettu laudoista talo, joka oli
> tietysti
> > Huvikumpu. Kun näytelmä loppui, Samuli sanoi kovalla äänellä
> > äidilleen:
> > Oli sillä Pepillä se hevonenkin mukana, minä näin kun se kurkisti
> > sieltä paskahuussin ikkunasta.
> > ***********************************************************
> > 6-vuotias Jaakko ajeli pienellä mönkijällään yrityksen pihassa
> > olevissa kurakuopissa, jolloin isä useasti torui 'Tule nyt heti
> sieltä
> > vesilätäköistä pois tai kastelet pian asiakkaatkin'. Viimein poika
> > kyllästyi torumisiin ja vastasi 'Ole sinä vaan siellä hiljaa tai
> äiti
> > pistää sut taas ensi yönä sohvalle nukkumaan'.
> > ***********************************************************
> > Terveyskeskuksen odotushuoneessa oli kaksi lasta ja punkkari. Lapset
> > leikkivät aikansa keskenään, kunnes toisella välähti: 'Nyt minä
> > tiedän, miksi tuo peikko on täällä! No, tietysti siksi, ettei sillä
> > ole häntää!'
> > ***********************************************************
> > Asta 5v. ei jaksanut intensiivisesti seurata, kun pientä
> pikkuserkkua
> > kastettiin. Ãiti kuiskasi, että kuuntele nyt tarkkaan, että tiedät
> > mitä vauva saa nimeksi. Asta yritti kuunnella ja alkoi näyttää
> > hämilliseltä Lopulta Asta kirkkaalla äänellä kysyi:' Ei kai vaan
> sille
> > annettu nimeksi Jeesus Kristus...'
> > *******************************************************
> > Olimme saunassa lasten kanssa ja pukuhuoneessa 3-vuotias Anu
> itsekseen
> > höpisi että 'isi on poika, isillä on pippeli, velikin on poika,
> > veljellä pippeli, Anu on tyttö...' Hetken aikaa hän tuntui pohtivan
> > tarkasti mikä hänellä on. Vastaus tuli pian: 'Anu on tyttö, Anulla
> on
> > vain peese.'
> > *******************************************************
> > Matkustaessani junalla koirani kanssa, monet ihmiset tulivat
> > jututtamaan meitä. Niin myös eräs pikku-neiti, joka oli isänsä
> kanssa
> > matkalla. Tyttö kyseli koirastani kaikenlaista; nimeä, ikää jne.
> > Sitten tyttö kysyi suureen ääneen mistä minä tiesin, etta koira on
> > poika. Junavaunu hiljeni ja kaikki ikään kuin odottivat vastaustani.
> > Hieman punastellen kerroin, mistä asian huomasi. Tyttö kurkkasi
> koiran
> > mahan alle ja vähätellen totesi: 'Voi kuinka on pieni pippeli! Mun
> > isillä on paljo isompi, näytä isi!!' Siinä sitä punasteltiin
> > porukalla...
> > *********************************************************
> > Ovikello soi ja 2-vuotias Tapio meni avaamaan ulko-ovea. Ulkona oli
> jo
> > pimeää, sillä oli talvi-ilta. Oven takana seisoi tummapintainen
> > mieshenkilö, jolla päässään valkoinen pipo ja valkoinen takki. Mies
> > myi julisteita ja kysyi onko isä tai äiti kotona Tapio tuli a ika
> > järkyttyneen näköisenä sisälle ja meni äidin luo: 'Siellä ovella on
> > vain takki ja pipo...'
> > **********************************************************
> > Minna 8 v. laittoi hiuksiani ja kehui kampauksen tehtyään: 'Olet
> aivan
> > ihanan näköinen, ihan kuin prinsessa. Ei tarvi kuin kruunu vain
> päähän
> > ja ajatella, ei tarvi laittaa ollenkaan meikkejä kun sinulla on niin
> > keltaiset hampaat'.
> > **********************************************************
> > Olin kolmevuotiaan tyttäreni kanssa eräänä syksynä metsässä
> > samoilemassa. Tyttäreni kysyi, miksi emme kerää koskaan sieniä.
> > Vastasin, että äiti ei tunne kuin kärpässienen, joten ei voida
> kerätä
> > niitä syötäväksi. Tytär tokaisi siihen, että eihän se haittaa kun
> > meillä ei muut syö sieniä kuin isä. Muutaman päivän päästä menimme
> > neuvolaan ja neuvolatäti näytti kirjasta sienen kuvaa ja kysyi
> > tyttäreltäni mikä se on. Siihen tyttö vastasi että kärpässieni ja
> äiti
> > kerää niitä isille ruuaksi.
> > **********************************************************
> > Olimme autoajelulla. Poliisi pysäytti ja pyysi puhaltamaan.
> > Puhallettuani poliisi totesi, että kaikki on OK. Siihen tyttäreni
> > takapenkiltä: 'Niin kyllä nyt, mutta tulepas illalla kotiin
> puhalluttamaan!'
 
Meillä oli eilen neuvolalääkäri ja neiti ei oikeen tykännyt tädeistä. :whistle: Huuto alkoi jo neuvolatätin kanssa painoa ja pituutta katsottaessa ja yltyi vaan kun lääkäri aloitti tutkimuksensa. Esikkokin aloitti vierastamisen jo parin kk:n iässä, että sen suhteen ei ole mikään ihme et tämä neiti myös.

Pituutta neidillä nyt 55 cm ja painoa 4625 g.

Mutta nyt tuli kiire, neiti heräsi kolmen tunnin päikkäreiltään...kirjoittelen myöhemmin lisää!

-Anniel ja Laura 2 kk
 
meillä nukuttu kohta kuukausi kaikki yöt putkeen. Poika nukahtaa 19.30-20.00 ja aamulla heräilee 7-8 aikaan....ihanaa jo toinen "helppo" lapsi =)
4 kk neuvolassa mittoja tuli muistaakseni 64 senttiä ja painoa oli 6995g.
Ja tällä lapsella tuntuu olevan kiire veikan leikkeihin kun pitää jo punkee istuu ja kääntyä minne huvittaa.
Muutenkin aika menee niin nopsaa ettei perässä pysy.

juulia1000 ja poika nro 2 4 kk
 
Huoh, tulenpa nopsaan taas kertomaan kuulumisia. Kohta varmaan taas alkaa itku ja parku.

Meidän neidillä masuvaivat tuntuvat jatkuvan ja jatkuvan. Jätettiin silloin aiemmin ne Relat pois, ja nyt pidän taukoa myös D-vitamiineista. Tällä viikolla on itketty niin öisin kuin päivisin masuvaivoja, joten äiti alkaa olemaan hieman väsynyt :( Onneksi tyttö taisi aistia äiskän väsymyksen ja nukkui viime yönä hyvin, kun sitä ennen taas muutama edellinen yö olivat aivan kamalia.

Ensi viikolla on neuvola ja sitten nähdään, onko likka kasvanut minkä verran.

Jonspe ja Neiti 1kk
 
Mukavaa lukea teidän "lapsellisten" kuulumisia. Kovasti täällä jo odotellaan, että pääsisin itsekin kertoilemaan, mutta täällä möngitään tyytyväisenä massun sisäpuolella.

Onerva ja Kustavi-vaavi 38+0
 
Meillä ei vielä mitään kunnon rytmejä, puklaamiset ja nukahtamisongelmat häiritsee vielä sen verran paljon. Onneksi kuitenkin yöllä tulee hyvin uni silmään syömisen jälkeen. Tuttia kaipailee kovasti nukahtamiseen ja kelpuuttaa jo onneksi vaunuissa sen.

Jonspelle tsemppiä ja jaksamisia kovasti. :hug: Meillä myös esikko oli todella itkuinen vauva masuvaivojen takia.
Jos joudutte kantelemaan ja hytkyttelemään vauvaa paljon öisin ja muutenkin tuntuu että kädet jo väsyy, niin mie suosittelen kokeilemaan kantoliinaa, meillä ollut korvaamaton apu. Neiti rauhoittuu heti kun pääsee liinaan ja nukahtaa hetkessä.
Naapurista voit kysellä lisää kantoliinan käytöstä, jos siitä kiinnostut. ;)

Nyt on lähdettävä nukkumaan ennen kuin neiti herää syömään.

-Anniel ja Laura 2 kk
 
Meillä alkaa neitillä olee kyllä pientä rytmiä, että pystyy jo helposti ennakoimaan nukkumiset ja ajottaa menoja sitte sopivasti!!

Hirvee himo tullu ostaa vaaleenpunasii vaatteita, ei viittis enää yhtää käyttää mitää sinisii pojan vanhoja.. Oonkohan vähä prinsessa itekin :D .

Itelle ei vaan mahu vielä' mitkään vaatteet.. äippähousuissa kuljen edelleen ja vähänkö ärsyttää.. mutta itteensä saa kiittää vaan ku piti syyä raskauden aikana niin paljon ja nyt koko tää 5vk ollu yhtä herkuttelua.. Tänään alotinki uuden elämän ( :whistle: uskoo ken tahtoo..) ja en syö enää herkkuja..paitsi yx päivä viikossa.. katotaan kui pitkälle pääsen..

Jonspelle jaksuja vaavin kanssa :hug:

nyt taidan mennä ettii kaapista jotain "oikeeta" ruokaa =)

Äiti lpr ja nöppöskä 5vk 1pv
 
Anniel: Miä kävinkin jo tuossa naapurissa sen kantoliinan käyttöä perjantaina treenaamassa ;) Pitää nyt tällä viikolla toivoa, että kyettäisiin keskiviikkona sinne vauvakerhoon. Tänään käytiin taas tuossa perhekerhossa.

No joo, enpä kirjoittele taaskaan enempää, kun vaunuista alkoi kuulua itku :/

Muoks. kuva 1kk vanhasta neidistä

 
Me palailtiin eilen kotiin. Matkat meni hyvin. Pienempikin jaksoi hyvin automatkat, nukkui suurimmaksi osaksi. Isompaa sai sitten viihdyttää osan matkasta.

Meillä alussa nukuttiin hyvin yöt, nukkui 6-8 tuntia syömättä. Mutta nykyisin syö 1-2 kertaa yössä. Useimmiten 2 kertaa. Kiinteistä ei kyllä tunnu olevan vielä ainakaan apua, mutta ehkä sitten joskus...

Jonspelle jaksamisia! Itsellä ei ole kokemusta masuvaivoista, kun meillä on käynyt niin hyvä tuuri ettei kumpikaan pojista kärsinyt niistä. Ei sitä osaa edes kuvitella millaista on jos toisella kamalat masuvaivat.

Käytiin tänään aamusta kerhossa ja iltapäivästä puistossa. Menikin sitten päivä nopeampaa kuin jos oltaisiin oltu vain kotona.

Meillä poika nousee jatkuvasti istumaan ja kumahtelee kyllä pitkälleen kun ei tuo istuminen vielä niin varmaan. Ja jos ei itse kumahda niin isoveli kyllä käy tönäisemässä jos vain silmä välttää. Välillä kyllä isoveli hoivaa niin nätisti, mutta kohta saattaa moksauttaa.

Sanmar ja poitsu 5,5 kk (ja isoveli 2v 3kk)
 
ilmoittaudutaanpa mekin tänne tytön kanssa, jos sekaan mahtuu. vasta nyt löysin tämmösen linkin, että löytyy muitakin kaakkolaisia. meidän perheeseen kuuluu siis mies, minä ja pieni tyttö, joka syntyi helmikuussa 25.pvä tänä vuonna. asutaan lappeenrannassa. uusia ystäviä kaivattaisiin päiviin, kun nuo lapsettomat ystävät ovat niin kovin kiireisiä töidensä kanssa.
 
Neuvolassa käyty. Tänään likalla kasassa tasan 5 viikkoa ja tällaisia kuulumisia saatiin:

Paino 4000g
Pituus 55.5cm
Pään ympärys 38cm

Terhakka tyttö. Hymyilee ja haastelee. Kasvaa mainiosti rinnalla, iho kaunis. Vatsavaivoja.

Kaikki siis ok tytöllä. Terkkarin mielestä vatsavaivat kuulostavat koliikilta, ja samaa olen epäillyt itekin.

Oma jaksaminen on ollut viime päivinä vähän tiukilla. Lähinnä mielipahaa on aiheuttanut anoppi tölväisyillään.. En jaksaisi kuunnella enää yhtään ilkeää kommenttia hänen suustaan :(
 
Tervetuloa Jennylle!! missäs päin vaikutatte?? muut tuntuu olevan tuolta kourula/uus-lavola suunnalta?? Myö ollaan edelleen hiessillassa!

Yöt menee taas näköjään 2-3h tunnin syöttö väleillä.. mutta neitin laitan aina omaan sänkyyn vaikkei nukahtaskaan syliin ja sinne se aina jää, aamuyöstä hän saattaa jäähä hereille ja sit otan viereen, ni siihen nukahetaan molemmat!

Eilen neiti sai ekan kerran Nannia, ku olin poitsun kanssa sairaalassa pari tuntia, ni annoin mein äiskälle korvike purkin et jos tulee nälkä, ja koe mielessä myös. Ei käyny masulle kuinkaan ja kakkaakin tuli tänään, että ihan hyvä tietää!! Miun pieni kulta 4v. menee huomenna nielurisa leikkaukseen.. ja miuta pelottaa ja hirvittää ja kaikkee.. ja sit se ens viikko.. myö ollaan keskenään täällä ku mies on ilta vuorossa, ni mitä jos ne ompeeleet aukee ja pitää lähtee äkkii sairaalaan ja kaikkee mietin koko ajan.. pystyykö tuo ikiliikkuja olla oikeesti "paikallaan" rasittamatta itteesä, pystyykö se olla huutamatta ja karjumatta ettei ne ompeleet aukee .. huomen aamuna pitää olla 6.45 sairaalassa ja sitä ennen vauva viety mummolle hoitoon .. moneltakohan miun pitää herätä, varmaan 5.. ja nukkumaan pääsen varmaan n. 23 aikaan niiku eilenkin ja tuossa välissä herätä muutaman kerran.. IHANAA!!!!!

Sellasta täällä.. ristiäiset lähestyy, 4.10. kakku ja voileipäkukku on tilattu, mut piparit ja riisipiirakat pitäs hommata, servetiti ja kynttilät, kukkia pöytiin kanssa, kai..??

Mut nyt taas muihin hommiin!!

Äiti lpr ja nöppöskä 5vk4pv
 

Yhteistyössä