Kaakonkulman vauvat 2008

Meille käy myös periaatteessa mikä tahansa päivä, kun ei hirveästi pakollisia menoja ole. Miä voisin leipoa jotain, vaikkapa mustikkapiirakkaa :) Onko teillä minkälaisia allergioita? Miulla on laktoosi-intoleranssi, joten laktoositon/hyla olisi kiva ;)
 
Noniin, vklopun vieras kotiutunu meiltä, ja olipa ihana viikonloppu!! miehen sisko oli meillä koko vklopun, vietettiin yhdessä "leppoisaa"(poika oli ihan ylikierroksilla ku kummi oli kylässä :D) aikaa ja syötiin hyvin :D

Mutta meillä käy kaikki syöminen (vähän liiankin hyvin :) ) eikä oo allergioita. Pitäskö miun sitte tehä vaikka suklaapipareita??

Tiitu on nyt parantanu rokosta, mutta nyt nenä vuotaa.. miulla on ollu pientä flunssan poikasta ja pojalla oli viikko sitten, että Tiitu kai pitää nyt pienen nuhan, toivottavasti jää vaan pieneksi nuhaksi..

jos Tuukalla ei oo vielä perjantaihin mennessä (jos siis treffataan sillon) tullu rokko näppyjä, en varmaan viiti sitä tuua sitten mukana, koska sit se todennäkösesti sairastuu vkloppuna, ku on sit 2vk Tiitun alottamisesta ja sit se tartuttas kaikki pienet siellä..!!

mutta palataan vielä, nyt paimentamaan noita lapsia :D
 
Pe 13.3. on jääkirkkotapahtuma Sammonlahden kirkolla (perhekerho), jonne meinasin Ellan kanssa mennä. Siellä on mm. vauvojen värisukellusta. En vain muistanut sitä, ennen kuin käytiin tänään kerhossa ja tädit muistuttelivat :ashamed: Muuten kaikki päivät käy. Toki mielellään kävisin avoimessa keskiviikkona, mutta sekin voidaan passata, jos muut päivät eivät tälle porukalle sovi.
 
Ensi viikon torstai taisi olla sellainen päivä että sopii kaikille elikkä yritetään pysyä kaikki terveinä ja treffataan silloin.

Ja kiitos Jonspe vinkistä, miutakin rupesi kiinnostamaan tuo kirkolla järjestettävä tapahtuma! =)

-Anniel ja Laura 7 kk ja 1 vko
 
Sopii meille. Monelta sovitaan? Meillä pitää lähteä puolilta päivin nukkumaan, viimestään klo 12.30. Esikoinen nukahtaa kyllä hyvässä lykyssä rattaisiin eikä tarvitse kuin siirtää vuoteeseen. Helpompi niin.
 
Anniel: Siellä kirkolla on ohjelmaa myös isommille lapsille, oiskohan ollut jotain lumen maalausta? Ja se jääkirkkotapahtuma on klo 9-11. Mustikkaa käytetään värisukelluksessa, joten "huonot" vaatteet ja kylpypyyhe mukaan (vaippasillaan saavat sukeltaa).

Torstai käy meille, ja kellonajalla ei päiväsaikaan hurjasti ole väliä. Ella nukkuu ekat unet n. klo 9-10, seuraavat n. klo 12-13 jne.
 
Meille käy myös ensi torstai, Tuukka on aamupäivällä kerhossa, ellei oo sitten siinä rokossa.. mutta tulen Tipin kanssa kaksistaan, vaihtelua sekin :D

Konttaus askeleita jo treenataan joka päivä, ja tuetta istumista myös, jos joku lelu kädessä, ni ottaa molemmilla käsillä siitä kiinni, ja istua tönöttää :heart:

 
Moi!

Laittelen teille kaikille y-viestiä viikonlopun aikana! Minun puolestani voitte tulla torstaina vaikka klo 9 lähtien eli kerkeisiköhän kaikki vaikka 9.30 paikalle? (vai onko liian aikasin?)

-Anniel ja Laura
 
Meillä tuo kerkeeminen riippuu ihan siitä mitenkä aktiivisesti siivoan poikien sotkuja aamusta. Taitaa kyllä olla mieskin sinä aamuna kotona niin keretään varmasti. Nopeuttaa kyllä aamuja jos on käsipari lisänä.
 
meille käy, vien pojan kerhoon se alkaa 9.00 eli myö tultas heti 9 jälkeen, ellei poika oo kipee, ni tullaan varmaan 9.30 :D .. vitsi mitä kyttäämistä tuon vesirokon kanssa.. nyt on 2vk siitä ku Tiitu sairastu.. ei oo vielä näppyjä, kai ne nyt vklopun aikana iskee..

vitja mikä pikku kiusanhenki tyuo neiti nykyään on, on pojassa kiinni koko ajan ja hihkuu ääneen ku on niin ihana repii sen hiuksia ja korvia ym. onnex poika tykkää siitä, välillä kyllä itkeny ku sattuu kynnet johoki nenän pieleen.. ja sit videot ym. digiboksit, sinne ryömitään/kontataan sellasta kyytiä, ja sit ku komentaa, ni pysähtyy kattomaan ja hymyilee leveästi ja kiljuen menee loppumatkan :heart: :kieh:

 
Meillä taitaa nyt sitten koko treffailu jäädä väliin, kun on tyttöset kipeinä. :(
Miia on ollut kuumeessa torstaista lähtien ja tänään käytin lääkärissä sitten. Korvatulehdus on toisella ja antibiootit sai. Anni on selvinnyt vähemmällä kuumeilulla mutta nokka on koko ajan niin tukossa että eipä ole kauheesti saanut nukuttua kukaan meillä. Ei sitten viitsitä tulla teitä muita tartuttamaan, inha tauti on kyllä.

Jos vaikka keväämmällä saisi sovittua uudet treffit niin mekin päästäisiin sitten mukaan. :)
 
Myös meillä sairastetaan :( Kuumetta on ollut eilisestä asti ja räkää riittää.. Tänään käytiin näytillä, kun nuhaa ollut jo 3.5viikkoa; korvatukehdusta ei ollut, mutta alkavaa silmätulehdusta. Ei siis päästä torstaina tulemaan, ettei tartu muihin.
 
Pitäsköhän sit treffit siirtää?? mieki arvelen ton poitsun takia.. aika kipee on nyt ton rokon kanssa, mutta nythän on vasta tiistai, ihan vaan että haluun olla kotona, jos on kui kipee, toivottavasti ei oo.. mutta päästäs sit kaikki samaan aikaan??
 
joo, mie perun myös omalta osalta :( .. viime yö oli yhtä kutinaa..oon nukkunu muutaman tunnin ja sekin monessa osassa.. että huominen voi olla aika väsy päivä, ensi yö varmaan menee vielä suht samalla kaavalla..

tosi kökköö..
 
Taisi tämä tapaamisyritys kuivua kasaan :( Nyt on kyllä tosi paljon erilaisia tauteja liikkeellä ja aina joku kipeänä, joten kannatan myös treffien siirtämistä keveemmälle.

Pikaista paranemista kaikille sairasteleville, niin isoille kuin pienille!
 
Voi kurjuus, että kaikki onkin sitten kipeinä. :(

Meillä onneks lapsilla alkaa jo helpottaa mutta nyt ollaan sit miehen kanssa kumpikin ihan flunssasia. Vielä olisi nuo pojat tuossa jotka ei oo kipeinä, katsellaanpa että miten käy viikonloppuna kun olisivat menossa Mikkeliin pelaamaan jääkeikkoa.

Paranemisia täältäkin kaikille.
 

Yhteistyössä