Kääk. Täitä.

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 08.07.2018.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

 2. 0oo0

  0oo0 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  6 416
  Saadut tykkäykset:
  4 104
  Onneksi on kesä ja pyykit kuivutvat helposti.

  Meille ne rantautuivat (tasan kerran) just ku oli joku räntäloskakausi eikä edes pakkasista hyötyä.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Niihin tottuu... Ja alkaa siivoukset mennä jo rutiinilla, kun niitä useammankin kerrankin on... Tai yök yök ne on edelleen, mut en enää toisella kertaa saanu niin kauheeta "paniikkisätkykohtausta", kun ekalla. Nyt se on lähinnä aina ilmotusluontoinen asia et kamat pyykkiin/saunaan, siivous ja pään pesulle. Nykyään käytetään kyl jo pajunkuorishampoota ja tartunnat melkein nollassa. Tai onkin ollut nollassa jo vuoden koulun puolesta, kunnes lapsen kaveri eri paikkakunnalta toi ne meille jälleen nyt kesän korvilla... :(
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Ja mistä päin nämä kesälomatuliaiset saa mukaan?

  Lomakausi ja touhupaikat olisi tarkoitus kierrellä lasten kanssa, mutta taitaa pomppupaikat ja pallomeret jäädä kokeilematta.
  Täiltä vältytty koululaisten kohdalla pajunkuorishamppoolla ja maalaisjärjellä, mutta kesän riennoissa saattaa järki vähän hölletä :whistle:
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Pajunkuorishampoo mistä saa? En yhtään osaa yhdistää mistä nämä on tullu. Ei ainakaan pallomerestä kun lapset on jo teinejä.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  No meillä saa nyt jo ihan paikalllisesta apteekista, mutta sitä ennen tilasin netistä, oliko yliopiston apteekista. Mut varmaan joltain kampaaajiltakin voi saada tai luontaistuotekaupoista? Netistä varmaan löytyy myyjiä.

  Ja kyllä ne täit liikkuu kesälläkin, kun ihmisetkin liikkuu. Ja meilläpäin on oletettavasti muutama tietty perhe meidänkin lapsen koulukuvioissa, jossa ne muhii ja lähtee samoista paikoista aina uudelleen likkkeelle. Kun ei välitetä, eikä hoideta kunnolla ja niissä perheissä niitä mukuloita on yleensä isompi liuta... Eli kierre on vaikea katkaista jo omankin perheen sisällä. Ja meidän lapsi ainakin on luokkakavereidensa kanssa tekemisissä kesälläkin, joten ei mikään ihme olisi, vaikka niitä kesälläkin tulisi. Tässä taannoin jouduin jopa katkaisemaan hetkeksi lapsen kaveeraamisen yhden lapsen kanssa (olivat "bestiksiä"). Koska siellä perheessä (8 lasta) oli pahemman luokan täiongelma ja saatiin sitä kautta 4 tartuntaa ihan peräkkäin parin kuukauden aikana, ennen kun lähde ja homman laajuus selkis. Ehdin jo epäillä omia siivouksia ja pesuja, mutta tuo välitauko osoitti, ettei meidän hoidoissa ollutkaan vika, vaan ne olikin aina uusia tartuntoja tuosta ko. perheestä. Ja mikä pahinta, äiti kyllä tiesi asiasta, mutta ei vaivautunut kertomaan tai rajoittamaan lastensa liikkumista elävät täit päässä tai kaveriden tuloa heille. :(
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  En ehdi nyt googlailemaan mutta varmaan maksaa tuokin hunajaa
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Lähtee yhellä shampoolla. No mutta paniikki on paikallaan.
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei ihan halpaa, etenkin jos lapsia on monta.
   
  #11
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti