kävikö neocate?

Olisin kiinnostunut kuulemaan kommentteja, miten teillä on neocate käynyt ja jos ei, niin mitä oireita tuli?
Meillä neocate kokeilussa 2 viikkoa ja iho-oireet eivät kaikki poistuneet tälläkään korvikkeella. Pitäisi varmaan kokeilla vielä soijamaidon sopivuus.
Selkeästi kumminkin Almironista oli oireita enemmän.
 
Meillä meni muistaakseni miltei kuukausi kun alkoi iho-oireet helpottaa. Ekaksi kokeiltiin almironia, siitä tuli viikon jälkeen älytön punoitus, sitten neocate. Nyt ollaan juotu jo viitisen kk neocatea. Tänään käytiin ihotautilääkärillä kontrollissa ja sovittiin maitoaltistukseen menosta vuoden iässä. Nyt tyttö 8,5kk.
 
Eli varmaan kannattaa minunkin katsella vielä pitempään, meinasin, että pitäiskö kokeilla vielä soijamaito...mutta, se saa nyt odottaa.

Mites oliko teillä lisänä ruoka-aine allergioita? Meillä todettuna ainoastaan kananmuna testeillä, muista ei varmuutta, kun on niin hankala tarkastella jo valmiiksi ärtynyttä ihoa . Jotenkin vaan odottaa kärsimättömänä, että iho korjaantuisi. :/
 
Meillä kävi Neocate! Piti melkein 3 viikkoa juoda ennen kuin helpotti, joten kärsivällisyyttä! Jos iho on huonossa jamassa, ei se pelkällä sopivallakaan korvikkeella parane. Ihoa on hoidettava samalla kortisonilla ja tarvittaessa käytävä lääkärillä hakemassa jopa ab-kuuri, mikäli iho on tulehtunut.

Jos korvike sopii, ei iho palaudu enää huonoksi.

Meillä lapsi on allerginen ainakin perunalle, päärynälle, banaanille, mustikalle yms. Sopivia kiinteitä kuitenkin kohta 10 ja uusia löytyy koko ajan, mutta väliin mahtuu myös noita epäonnisia kokeiluja!
 
Kun testasitte neocatea, niin oliko teillä millainen ruokavalio vauvalla lisänä?
Perunaa meillä menee jopa 2 aterialla päivässä, mutta kun yritin korvata sitä bataatilla, niin poikapa ei suostunut syömään.(parikin kertaa kokeilin)
Onko vinkkejä tuohon ruokapuoleen...alan olemaan aika kuitti, kun tuntuu että vähän väliä kutiaa tai nousee näppyjä ja milloin mistäkin :headwall:

Pitikin vielä kysäistä teiltä, että oletteko käyneet ihan lasten allergialääkärillä? Me ollaan käyty tavallisilla lastenlääkäreillä, sekä kunnallisessa että yksityisellä puolella.

Kiitos, kun vastailette :hug:
 
Oletko ihan varma, ettei oireenne johdu kiinteistä? Peruna on tosi allergisoiva ja juuri nyt vielä ristireagoi siitepölyjen kanssa eli on saattanut muuttua sopimattomaksi tästäkin syystä. Olisiko mahdollista pitää vauvaa pelkällä Neocatella, jotta saisit varmuuden sen sopivuudesta. toinen juttu hoidetaanko ihottumia kuntoon? nimittäin nehän eivät välttämättä parane pelkällä sopivalla ravinnolla, vaan tueksi voidaan tarvita esim. kortisonivoidekuureja. Soija on todella allergisoiva, joten jos Neocate ei sovi, on sen sopivuu erittäin epätodennäköistä. Siksipä tuo Neocate kokeilu pitäisi tehdä johdonmukaisesti ja riittävän pitkään. Joillekin Neocate aiheuttaa aluksi lehahteluja, ihottumaa, ummetusta yms. mutta nämä oireet saattavat mennä ohi.
 
Kannattaa vaihtaa lapsiin erikoistuneelle allergologille, koska allergia-asioissa tarvitaan se paras asiantuntemus, jotta asiat saadaan kuntoon ja pian. Et missään nimessä saa kokeilla uusia kiinteitä korvikekokeilujen aikana, koskamiten voit muuten tietää kummasta oireet johtuvat? Lisäksi sinun pitää olla varma vanhoista kiinteistä, jotteivat ne aiheuta oireita ja teet vääriä johtopäätöksiä. Jos et ole saanut tällaisa ohjeita lääkäriltäsi, niin et ole saanut asianmukaista ohjeistusta.
 
moniallergisen äiti
Hei,

hoida se iho kuntoon perusvoiteella sekä kortisonivoiteella! Ei kannata odottaa, että pelkkä oikea ruokavalio sen korjaisi.

Meillä Neocate on toiminut, mutta ennen kuin sopiva korvike löytyi, emme ottaneet yhtäkään kiinteää ruokavalioon (eka kiinteä siis 6,5kk, siihen asti pelkällä ä-maidolla; joskin imetysdieetillä).

Mutta tosiaan, suosittelen hoitamaan sen ihon kuntoon ihan voiteilla. Esim. Essex:llä on hyvät voiteet. Lääkärinne pitäisi kirjoittaa teille niistä reseptit, sehän on ihan selvä. Muutenkin suosittelisin kääntymään lastenallergologin puoleen, sillä lastenlääkärillä ei ole pätevyyttä hoitaa lasten ruoka-aineallergioita alkuunkaan.

 
Juu, ihoa tässä hoidellaan tietty kokoajan kuntoon, sekä kortisoonilla, että perusvoiteilla. Reseptit meilläkin rasvoille on.

Meillä, kun oli niinpäin, että imetin puoleen vuoteen ja kiinteitä ehti maistella jo monenmoista ilman oireita. Mutta tuttelin tullessa kuvioihin lisänä alkoivat ongelmat.
 
Meillä testatiin Neocete niin, että mitään kiinteitä ei ollut mukana. Jätin pois myös D-vitamiinit ja maitohappobakteerit. Lopetin imetyksen 4,5 kk kohdalla ja siitä sitten aloitettiin sopivan korvikkeen metsästys kaikkine altistuksineen. Kiinteitä aloiteltiin sitten oireettomalle lapselle 6,5 kk iässä.

Meillä muksulle ei käy peruna, kesäkurpitsa, mustikka, päärynä ja banaani. Uusia pahiksia löytyy koko ajan, mutta onneksi myös niitä sopivia!
 
Kiitti vastauksesta, meillä on nyt 3. perunaton päivä ja ihan näyttäisi iho vähän rauhoittuvan. Välillä aina kuulee muutamia joille ei mustikka käy(vaikkakin sitä niin mietona pidetään), taidan itse vielä senkin vaihtaa pois, kunhan nyt näkee mitä koko perunaton viikko saa aikaiseksi.
 

Yhteistyössä