Kävisitkö töissä jos taloudellista pakkoa siihen ei olisi?

Kävisin, mutta perustaisin oman yrityksen, netti-/ajanviettokahvilan nuorisolle. Se on mun haave, tosin mahdoton semmonen, koska haluaisin pyörittää semmosta saamatta siitä taloudellista hyötyä, eli hinnat olis tosi halpoja jne.
 
tt
No en kävisi kokopäivätöissä ainakaan. Ehkä jotain puolipäiväistä ja mukavaa homma voisin tehdä tai vapaaehtoistyötä tai sitten jotain pienimuotoista omaa yritystoimintaa. Opiskelukin voisi olla välillä mukavaa.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja ninaTT:
Kyllä mä jotain tekisin, pelkkä kotonaloikoilu ei kiinnosta. Jos nyt olis rahaa ku roskaa niin tod näköisesti palkkaisin tytölleni osa-aika hoitajan jotta saisin opiskeltua tehokkaammin enkä tekisi niitä töitä mitä just nyt teen, mutta sen sijaan tekisin vapaa-ajalla esim hyväntekeväisyystöitä.

Tulevaa alaani tekisin vaikkei tarttis mitään töitä tehdä. Itseasiassa tekisin varmaan enemmän töitä; ryhtyisin tutkijaksi ja laittaisin omaakin rahaa tutkimukseen.
Minkä alan tutkija susta tulee?
 
Lilii lisänimetön
Tekisin. Ja mielelläni oman alani töitä, koska nyt ei ole "varaa" tehdä sitä työtä (kun siitä ei makseta kunnolla ja paikkoja ei ole). Tekisin unelmiani työkseni.
 

Yhteistyössä