Käytättekö pesuainetta yli 1v. lapsilla?

\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.08.2006 klo 11:20 Hiirenkorva kirjoitti:
Eli siis suihkussa pesettekö jollain pesuaineella hiukset tai muuta? Meillä tähän asti käytetty vain vettä ja nyt on jotenkin tuntunut, että hiuksiin voisi jotain laittaa, kun tuntuu, ettei pelkkä vesi riitä.

Mitä pesuainetta käytätte? Pyllyn pesuun meillä käytetään sitä "top to toe" pesuainetta, vai mikä se nyt sit onkaan...
meillä käytössä sama top to toe pesuaine ja sillä pestään myös hiukset.
 
Erisanin hajusteettomat tuotteet käytössä tarvittaessa. Lähinnä pelkällä vedellä pestään. Hiukset ovat aika ohuet. Kakan jälkeen tulee saippuaa käytettyä, tuota erisanin hajusteetonta hoitavaa pesunestettä.
 
mixu31
\
Alkuperäinen kirjoittaja 05.08.2006 klo 21:57 Paavo-Riikka kirjoitti:
Sebamedin vauvashampoo on meillä käytössä. Välillä kyllä tulee pestyä koko poika top to toella.
Sebamed meilläkin käytössä 1vuotiaalla,kylpyvaahto ja shamppoo.Lähti tytöllä karstakin sen avulla ja peruskuiva iho ei enään kaipaa rasvausta kun alettiin sitä käyttää.Tykkään itsekkin käyttää sitä sebamedin aikuisten pesunestettä.On tietty hieman kalliimpaa mut tosi riittosaa,eli aikas lailla samanhintaista loppujen lopuksi.
 
Poika 1v8kk ja ilman muuta pesen.Poika niin sottainen iltaisin että eihän vedellä saa mitään irti.Poika on todella menvää sorttia ja tykkää kaivella hiekkakakkuja ja kukkapenkkejä aina väliin ym muuta mukavaa.Muutenkin en voisi pestä pelkällä vedellä poikaa.
Olimme isäni luona ja siellä ei ollut lastenshamppoota mukana niin ihan sillä erittäin hieno suomalainen tai mikä se on niin sillä pesin pojan ja puhasta tuli.
Muuten kotioloissa pojalla on käytössä ihan Natusan ja puhasta tulee.
Kai se on jokaisella makuasia peseekö saippualla lapsen.Mutta meillä tosiaan mennään näin että käytetään juu :)
 

Yhteistyössä