Kahviautomaattia kellään kotona ????

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Pamppelsson:
Minäkään en pidä suomalaisesta kahvista :ashamed:
Esso on tosiaan monessa paikassa aian liian pliisua, mutta ei todellakaan kaikissa.
Latte ja Cappuccino on täällä monessa paikassa käytännössä sama tuote, ei mitään eroa! Molemmissa yhtä paljon / vähän vaahtoa ja kumpikin maistuu pelkästään maidolle :kieh:
tai vaahto on kuin saippuakuplia tai sitten kuppiin töräytetään purkista kermavaahtoa
:eek:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
musta asia josta olen muuten vieraantunut on se ettà kahvia juodaan melkeinpà ruoan kanssa suomessa.... joku on joskus tarjonnut pizzapaloja ja maitokahvia, en taitaisi enàà pystyà.

Semmoista en ole niinkään huomannut. Mutta aamupalalla se maitokahvi on kyllä hyvää. Suomessa moni tuntuu juovat kahvia aika lailla tavan vuoksi, maistui se ihan miltä vaan.
 
Kahvittelija
Manuaalikeitin on paras, mutta vaatii harjoittelua sen käyttäminen. Yhdistelmälaitteet ovat mutkikkaampia ja käytännössä vika-alttiimpia. Täällä oli jollain Quick Millin Andreja, se on hieno HX-kone ja varmasti hintansa arvoinen. Minä opettelen käyttämään uutta Izzo'n Alex Duettoa, siinä on oma boileri kahville sekä höyrylle, kun espresson keittänyt voi heti alkaa höyryttämään maitoa, tai vaikka tehdä niitä yht'aikaakin. Sen voi myös liittää vesi- ja viemäriverkkoon. Varsinkin vesiliitäntä on hieno ominaisuus!
 
samaa mieltä
Alkuperäinen kirjoittaja Jädemies;13355507:
Täältä löytyy seuraavanlainen laite. Espresseria Automatic EA8080 - Täysautomaattiset espressolaitteet - Krups Finland
Hieno laite. Ja kallis. No,eiköhän se ole hintansa veroinen. On vielä kokeilematta vielä nuo erikoiskahvit mutta ihan juotavaa suodatinkahvia syntyy. B)
Tämä on loistokone! Meillä on töissä tuollainen ja saa kyllä hyvää kahvia. Eikä hintakaan ole mahdoton. Halvin löytämäni oli reilusti alle 400 euroa.
 

Yhteistyössä