Kakan kanssa sotkeminen

6-vuotias vaipoissa oleva kehitysvammainen poikani sotkee kakan kanssa. Hän siis kakkaa jossakin piilossa ja alkaa sitä sitten kaivelemaan ja lääppimään joka paikkaan.

Aamuisin usein herätessään kakkaa ja sitten on kädet, vaatteet, lakanat, seinät yms. käden ulottuvilla oleva kakassa. Se haju on hirveä, ei tahdo käsistä lähteä useammankaan saippuapesun kanssa. Itsekin pesen hänen peppunsa hanskojen kanssa. Meidän koko koti haisee (ainakin minun nenässäsi) jatkuvasti kakalle :/

Pytylle kakkaa jos sattun huomaamaan että hänellä on hätä, eli siinä vaiheessa kun se jo melkein on vaipassa. Alkaa olla aika väsyttävää tämä kakkarumba.

Onko tuon ikäiselle/kokoiselle (120cm) mitään "yhtenäistä" alusvaatetta jolloin ei pääsisi käsin kaivamaan kakkaa? Bodeja en ole 104cm jälkeen nähnyt missään. Ompelutaitoinen en ole :(
 
Hei

Ei sellainen koko puku, missä vetoketju olisi ok? Bodeja ei varmaan tuon kokoisia tehdä enään tehdä
Jos alkaa tuntumaan hankalalta, niin käy kysymässä ompelimosta, että paljonko maksaa, jos tekee sinulle 2-3 vaatetta (itse tietenkin kankaan valitset) josta luulet olevan hyötyä tässä asiassa. Ja kyllä ompelimo osaa tehdä bodynkin... Kalliimpaa se varmaan on, mutta ainakin säästysit siltä kamalalta pesu rumbalta.
Voimia :hug:
 
Voih kurja tilanne. Sellasia jääkiekkoilijoitten alusasua. vetoketjulla... löytyy n.20?. se on kokopuku. Siitä voisi olla apua.
Tiedän yhden kehitysvammaisella jolla on tuollainen puku käytössä.

Voimia.
 

Yhteistyössä