Kakan koostumus...

Minua mietityttää meijän pojan eilisiltaisen kakan koostumus. Vauvalla oli maha sekaisin ja mitään ei tullut ulos, joten teimme niinkuin synnärillä opetettii, eli teimme pierujumppaa jaloilla ja työnsimme vauvaöljyllä liukastetun pumpulipuikon vauvan pyllyyn jotta voisimme avittaa kakan tulemista ulos. Noh, se auttoikin ja vauva pusasi pää punaisena kaiken ulos sieltä, mutta sitä jäin miettimään, että kun ensimmäiset kakat tulivat ulos niin koostumus oli erilaista kuin normaalisti. Kakka oli tietty löysää, mutta se oli vaahtomaista, eli siinä oli siis pieniä ilmakuplia ja se oli vielä löysempää kuin normaalikakka, eikä sellaista ryynimäistä..

Onks teillä muilla kokemuksia että mistähän se voisi johtua, että olikohan se vaan ilmaa mikä oli jääny jumiin sinne? (kun sitäkin sieltä tuli aika lailla ulos.) :/
 
Meil kans pojalla tuli tuot vaahtokakkaa parisen viikkoa, enkä tiedä vieläkään syytä. Mutta ei se kyllä huutanu mahaansa ja kakkaa tuli 1-2kertaa päiväs.
Nyt meil on kakka paksumpaa ja tosi tahmasta. Ja tulee kerran kahteen päivään. Tätä alkanu hieman natiseen :/ Onneks on tänää neuvola nii voi kysellä :)
 
Meillä kans oli just tommosta vaahtoa se kakka jonkun aikaa, mutta ei mitenkään sen kummemmin näyttänyt että ois mitään ilmavaivoja, kun ihan tyytyväisenä oli. Sitten kun oli tuosta vaahtoversiosta selvitty niin kakka muuttui ihan tumman vihreäksi ja oli sitä parisen viikkoa. Nyt taas ihan normia. Että oisko sitte ihan normaalia vauvoilta kun suolisto ei toimi kunnolla..
 

Yhteistyössä