Kakka-asiaa

Meidän tyttö on nyt 3kk ja jo kuukauden ajan sillä on ilmennyt pientä taiveihottumaa ranteissa, polvissa ja kyynärpäissä.
Lisäksi tytön kakka alkoi vain yhtäkkiä haisemaan ihan kamalalle. Ei ole enää todellakaan mitään happamen hajuista vauvakakkaa vaan tosissaan haisee #&%?$!*. Lisäksi pierut ovat samaa sarjaa.. Kakka on myös muuttunut vetisestä vaahdoksi.
Onko tämä merkki jostain allergiasta?? Ei kai ihan normaaliakaan.. Harmittaa ku toinen on masusta kipeä vielä paljon.
 
tosiaan kuulostaa selvästi allergiaoireilta :/ Ota tosiaan yhteys lääkäriin tai neuvolaan, neuvovat sitten eteenpäin tai sitten menette yksityiselle. ekana tulee mieleen vilja-allergia tai maitoallergia :hug: Soita heti huomenna vaikka neuvolaan ja kysy mitä mieltä ovat jos jätät vaikka viljat ja maidon, kananmunan + tomaatin, mansikat ja paprikan pois ruokavaliosta pariksi viikoksi ja katsot mitä se vaikuttaa vauvaan. Sitten yksitellen, noin yhden ruokalajin viikossa palautat ruokavalioosi ja katost alkaako oireet taas.
 
alkup
Kiitos vastauksista! Soitin yksityiselle lasten allergiaklinikalle ja olivat siellä huolissaan heti ja lääkäri aikoi katsoa tytön tauollaan kun ei ollu oikeeta aikaa muuten tälle päivää. Luojan kiitos on netti josta saa tietoa kun neuvolasta ei reagoitu mitenkään kun kuvailin oireita. Sanoivat vain että jos ihottuma pahenee niin sitten lääkärille.. Oon kyl hiukka järkyttyny. Miehelläni on vielä tosi paha allergiatausta ollut pienenä ja sekin jo tekee minusta aivan huolestuneen.

Lääkäri kuulosti ainaki fiksulta joten toivottavasti asia saadaan kuntoon! =)
 
Hyvä kun pääsette tutkimuksiin. Kärsivällisyyttä ja jaksamista, ei tuo allergia kuitenkaan mikään kamalista kamalin juttu ole. Oikealla ruokavaliolla saatte vauvanne oireettomaksi tai ainakin vähäoireisemmaksi.
 
Voiko allergia aiheuttaa sellaista, että ulosteessa on hieman verta?? Tyttö 2 kk ja tuollanen ongelma meillä. Lääkärissä käytiin, mitään ei selvinnyt eikä kyllä allergian mahdollisuudesta edes mainittu. Ummetukseen ei veri ainakaan liity, kakka on tosi löysää velliä. Hänellä ei kyllä ole mitään iho-ongelmia.
Huomenna kai uusi käynti, jospa päästään eteenpäin oikealle lastenlääkärille. Ihmetyttää ja huolestuttaa.
 
vielä alkup
Niin voisin vielä kertoa lääkäri kuulumiset jos jollakulla on samoja oireita eikä vielä tiedä syytä. Eli lääkäri sanoi melkein suoralta kädeltä että luultavimmin maitoallergiaa. Ummetus on hyvin tavallinen oire ja juuri tuo haju. Olen nyt kaksi viikkoa syömättä mitään maitoa, tai tuotteita missä on maitoproteiinia sekä lista muita allergisoivia aineita, mm. kananmuna, tomaaati, paprika, kala, sitrushedelmät, suklaa, kaakao, hunaja, herneet, siemenet, pähkinät jne.
Toisin sanoen aika vähissä on nyt ruokavaihtoehdot mutta eipä se mitään kun parin viikon aikana saadan näin luultavimmin tytön suoli kuntoon. Sen jälkeen tehdään vielä maitoaltistustesti joka varmistaa asian. Sitten en tiedä miten tehdään muiden allergisoivien aineiden kanssa...
 
Tervehdys,
tänään lastenpolilla käytiin ja maidottomalle ruokavaliolle minutkin laitettiin! Sanoi että harvemmin menee ihan verille asti, muttei mitenkään mahdotonta ole. Minulta ei kielletty mausteita eikä mitään muuta kuin maitotuotteet. Katotaan paraneeko suolisto tällä,toivotaan parasta...
Tosiaan saa nyt sitten tarkkana olla mitä suuhunsa laittaa.
Parempia päiviä kaikille näiden ongelmien kanssa kamppaileville toivon!!
 

Yhteistyössä