Kaksi juhlaa yhtäaikaa... kuinka voikaan päättää kumpaan menee?

  • Viestiketjun aloittaja ap.
  • Ensimmäinen viesti
ap.
Kummityttö täyttää vuosia ja samana päivänä myös äitini täyttää. Molempiin on mahdotonta mennä koska välimatkaa on. Eli pitäis valita... ja mä en vaan haluais valita... :( tein miten vaan jompi kumpi pettyy.. :(
 
"vieras"
Jos äidillä on tasavuosisynttärit, niin sitten menisin sinne, tai jos hän on tehnyt isoja järjestelyjä. Muuten menisin kummilapsen synttäreille. Mitäs sankarit täyttävät? Viisivuotias odottaa synttäreitään eri tavalla kuin teini.
 
"jenni"
Joo mäkin valitsisin äidin synttärit jos on pyöreet, muuten kummitytön. Ja toisiin menisin mahdollisesti käymään esim. seuraavana päivänä viemään lahjan ja muuten vaan muistamaan :)
 
"vieras"
No äiti ei varmaan mitään suuria sukujuhlia järjestä 55-vuotispäivänä? Eli menisin totta kai kummitytön synttäreille, jos on erikseen kutsuttu. Äidin kanssa sovitte juhlivanne vaikka seuraavana viikonloppuna.

Jos äidillä olisi täyttänyt pyöreitä vuosia, olisi kummityttö joustanut. Etenkin kun teillä on pitkä välimatka, ei voi olettaa kummille aina sopivan. Mutta tässä ei oikeasti ole kovin suurta valinnan vaikeutta. Sillon on, jos on kahdet ns- tärkeät juhlat esim. kummitytön rippijuhlat ja sukulaisen 60-vuotispäivät samaan aikaan.
 

Yhteistyössä