KAKSKYMPPISIÄ MAMMOJA JYVÄSKYLÄSTÄ??

Moikka kaikille!

Emme asu jyvaskylassa (viela) ja en ole kakskymppinen.. muutaman vuoden vanhempi.

Suunnitelmissa olisi siis muuttaa kesan lopussa sinnepain. Kovasti mietityttaa miten siella viihtyy? Olen tottunut taalla Espoossa etta kokoajan on jotain tekemista lapsille (asukaspuistoja ja avoimia paivakoteja yms.) ja puistossa koskaan ei tarvitse olla yksin. Kuinka asiat on siella? Netista olen lukenut jostain perhepuistosta (?), onko mukava paikka. Mita muita kivoja tapaamispaikkoja siella on? Haemme asuntoa Lutakosta, millainen alue se on, lasten kannalta siis.
Kunhan sinne muutamme niin varmasti sitten etsin uusia kavereita netin kautta seka itselleni etta lapsille (2v 3kk ja 9,5kk).
Kiitos jos joku jaksaa vastailla. Tungen sitten takaisin pinoonne kunhan uusien kavereiden tapaaminen on ajankohtaista. =)
 
:wave: tiuhti- ja mira86!

tiuhti-, minä en ainaskaan oikee osaa kertoo tarkemmin noista puistoista yms. ku poitsu on vielä niin pikkunen, niin ei oo kokemusta. Mut varmaan joku muu osaa kertoo paremmin :) Lutakko on ainakin mun mielestä tosi hyvä alue sijainniltaan, ei oo pitkä matka keskustaankaan!

mira86, tosi paljon onnee pikkuisen johdosta :heart: ! ja kiva kun tulit mukaan tänne :)
 
mira86 :wave: :) Kiva kun joku asuu lähempänä meitäkin! ;)

tiuhti- mä en ikävä kyllä osaa vastata kun itsekään en ole asunut kuin vajaan vuoden verran, meillä on tässä tosi lähellä kotalammen leikkipuisto ja se on kyl ihan kiva! :)

huih.. la olis tarkoitus juhlistaa esikoisen 3v synttäreitä.. peruin omalta osalta ja muksujen osalta lähdön sukuloimaan tuon pienemmän kans ku oli tänään taas niin yskäsen kuulonen ja rohisi jonku verran, joten päättelin että parempi olla kotona kun lähteä montaa kyläpaikkaa kiertää parin päivän sisällä. Mies menköön jos tahtoo. (kunhan tulee wapux takas xD sillä o viikon loma nyt huomisen jälkeen). Väsy meinaa alkaa jo olla ku pikku-ukko heräs jo ennen kuutta niin nyt alkaa ärsyttää kaikki.. anteeks.. :ashamed: Olis tosi kiva joskus tosiaan tavata! :) mut nyt pitänee lähtee käyttää koira ulkona! elikkäs taasen toiseen kertaan kun on enemmän järkevämpää asiaakin... :p
 
Heippa!
Täällä juuri 23 täyttänyt äippä ainolasta!
lapset syntyneet 5/07 ja 7/08, nyt odotellaan kolmatta.

tiuhti Meidän perhe muutti juuri lutakosta tähän viereen, ainolanrantaan.
Lutakosta on vain parin minuutin kävelymatka keskustaan(5-10min). Matkakeskuksen sillan kautta pääsee nopeasti. Tykkäsin kovasti alueesta, mutta lutakossa ei juurikaan ole lapsiperheelle puistoja. Yksi puisto sinne rakennettiin, mutta siellä ei ole pikkulapsille oikeastaan mitään. Melkein jokaisen talon pihassa on kyllä omat härvelit. Luonnon äärelle pääsee oikeastaan vaan rannoille kävelemään. Rallit tuottavat kesällä vaikeuksia päästä autolla kotiin ja sieltä pois. Parina päivänä tiet ovat kokonaan suljettu ja meteli ralliautoista on kova. Kauppoja lutakon alueella ei ole muita, kuin sikakallis siwa. Lähin iso kauppa sijaitsee keskustassa. Nyt on tosin lutakkoon suunnitteilla isompi kauppa, paviljongin viereen. Plussana myös paviljonki johon pääsee muutamassa minuutissa messuille,kirppikselle,markkinoille,eläinnäyttelyyn jne
Alueen terveyskeskus sijaitsee kaupungissa, muutaman kilometrin päässä. Jokatapauksessa alueella viihdyin, johtunee varmaankin keskustan läheisyydestä.

"virallinen"perhepuisto sijaitsee mäki-matissa. Lutakosta kävellen tulee jokunen kilometri.(raaka -arvio 4-5km))Keskustan kautta pitää mennä, meni sitten mitä reittiä tahansa.

Suosittelen myös ainolanrantaa/kuokkalaa. Lutakko näkyy ikkunasta,joten välimatka ei ole kovinkaan pitkä, sillan toisessa päässä. Täällä kuokkalassa on tarvittavat palvelut iso k-market ja iso S-market. Apteekki. Terveyskeskus/neuvola/hammaslääkäri ihan vieressä. Pizzerioita ja pari paikallista kapakkaa. Perhekahvilat. Nuorisotilat. Kirjasto jne. Paljon enemmän kuin lutakossa.
Täällä on myös muutama tosi iso puisto pienille lapsille ja pienempiäkin monta Ja täältäkään ei ole kovin pitkä matka kaupungille
 
isset :wave: Tervetuloa minunkin puolesta! :)

rii-kka Kiitos juhlat meni ihan hyvin! :) Vaikkei vieraita niin älynä ollut mutta kyllä sitä vilinää ja vilskettä riitti näiltä parilta vierailta ja omilta lapsilta! :D (minkähänlainen metakka syntyy kun on enemmän kavereita?!?! :eek: :LOL: ) mutta vielä olisi lisää juhlia tulossa, meidät vihitään ensiviikolla ja loppukuusta vasta sukulais ym juhlat sitten (vanhempani järjestää ne, niin itse ei tarvii sen kummempia sitten kuin vain vähän auttaa paikkojen järj.yM). :)

Mies oli viikon lomalla ja nyt lähti iltaan töihin niin tuntuu niin oudolta olla taas yksin muksujen kanssa! :D Pitää kehitellä siis tekemistä! Eilen käytiin keskustassa ostoksilla ja oliki kivaa pitkästä aikaa! Tuli ostettua juhlavaatteita ym! :D Harmi kun alkoi tuota vettä sataa, ois ollu niiiiin mukavaa pitää aurinko vielä kun oli ensin tarkoitus lähteä ulos ja olla ihan jonku aikaa siellä mut nyt pitää sit kehitellä jotain sisällä, vois lähteä käymään kaverin luona (ainoan jonka tältä alueelta tunnen :D ) kahvilla ja sais mukelot leikkiä yhessä!

Niin ja olenkos kertonu että pienellä miehellä on taas kaksi uutta hammasta alhaalla lisää tullut jo pintaan näkyviin? eli nyt niitä on kahdeksan sitten jo! Naureskelin miehelle että kiukutellaan pienemmän kans yhtä aikaa noista hampaista kun mulla työntää viisaudenhampaita nyt ihan urakalla ja vappu menikin sitten niiden "ilosta" ja särkylääkkeitä syöden .. ;/ Ilkeetä...

Mut nyt tuli taas varmaan sivullinen tekstiä, pitäis varmaan useammin käydä ettei tulis tämmösiä sivun mittaisia tekstejä aina! :LOL: Koittakaa kestää... älkää lukeko jos tympii! :LOL:
 
Moi,
Miekin tunkeen tänne viime kesänä syntyneen pojun kanssa,meille saa pistää suoraan yv;tä,tykättäisi nähdä in real life ihmisiä..:)

Kun ei aina muista käydä kirjottelee palstalle..:(

Ja siten saada lisää ystäviä,ollaanpi Palokan puolelta..:)
 

Yhteistyössä