Kaksoset ja vauvakuume...

Itselläni on 10kk ikäiset kaksospojat ja hirmunen kriisi pamahtanu päälle kun pojat läks liikekannalle :eek:
Hirvee haikeus ja luopumisen tuska omista vauvoista :ashamed:
Samalla pukkaa päälle uus vauvakuume mutta järki sanoo että vielä ei olis vauvan aika kun pojat ovat kuitenkin vielä niin pieniä ja tarvitsevat äidin ja isän huomiota niin paljon.
Salaa kuitenkin haaveilen pikku kolmosesta :heart:
Olenko ihan tärähtänyt?!!?

Löytyykö täältä muita jotka olisi samassa tilanteessa tahi joilla olisi kaksosten ja kolmosen välillä pieni ikäero?
Mielenkiinnolla kuulisin kokemuksianne ;)
 
Itsellä ei vauvakuume kaksosten myötä hävinnyt minnekkää, järki kuitenkin oli mukana ja odotettiin "vähän aikaa". Meillä kaksoset (poika ja tyttö) oli 2v1kk kun vauva syntyi. Hyvin on kaikki mennyt,kiirettä tosin pitää. Voin laittaa sähköpostiosoitteen jos haluat kuulla lisää!
 
Täällä kuumeiltu enemmän ja vähemmän... Muksujen täytettyä vuoden kuume vähän laski (alkoi nääs sellanen rumba ;)), mutta viime vuoden lopulla annettiin kolmannelle kuitenkin lupa tulla. Tärppäsikin aika nopeasti ja kolmannen la on marraskuussa, tuplat täyttävät 2v. lokakuussa. Sama ikäero tullee kuin tuplamami-05:n lapsilla. Kiva kuulla, että siellä on alkanut sujua hyvin :) !
 
Alkuraskauden ajan tonne rv12 saakka väsytti ja oksetti 24/7, mutta nukuin aina päiväunet, kun tuplatkin nukkui. Sen jälkeen olo on ollut tosi "normaali", raskaus ei oikein tunnu tällä hetkellä muuten kuin vauvan liikkeinä :heart: . Veikkaan, että tuon nostelun kanssa tulee jossain vaiheessa "ongelmia" ja ehtiihän tähän vielä muutkin krempat... Viikojahan on nyt kasassa 20. Tuplaraskaus oli mullakin suht ongelmaton. Aika on tässä raskaudessa kyllä mennyt ihan järkyttävän nopeasti ja tuntuu, että vauva kasvaa tuolla "siinä sivussa". Tuplien raskautta kun tuli ihmeteltyä lähes päivittäin, silloin oli aikaa masun palvontaan ;) .
 

Yhteistyössä