Kakunpäällinen allergisen synttärikakkuun

Löysin Erimenusta sopivantuntuisen kakkupohjan maito-, kananmuna- ja vilja-allergisen lapsen synttärikakkuun mutta nyt pähkäilen kakunpäällystettä. Mistä te olette tehneet kuorrutteen? Mietin että voisiko maidottomasta suklaasta (esim. Wiener Nougat, Dammenbergin erikoissuklaat) tehdä onnistuneen kakunpäällisen. Onko kukaan kokeillut? Vai olisiko sittenkin parempi käyttää esim. soijavispikermaa, johon sekoittaa jotakin marja-tai hedelmäosetta tms. hiukan makua antamaan? Työkaveri ehdotti jonkinlaista marjakiillettä tai vaahtokarkkipäällystettä. Kiilteestä en ole itse innostunut ja tuosta vaahtokarkkijutusta ei ole mitään tietoa että käykö se noin ylipäätään tai miten sellainen edes tehdään. Onko kenelläkään kakkuideoita?
 
mie levitän aina välillä kakun päälle ihan vaan pilttipurkillisen marja - tai hedelmäsosetta ja koristeeksi hedelmiä ja ympärille sitten pursotan kermaa (joka voisi olla sitä soijakermaa tässä tapauksessa)
 
Kiitoksia kovasti linkkivinkistä. :) Taidanpa kokeilla tuon vaahtokarkkikuorrutteen tekoa, jos löydän vaahtokarkkeja joissa ei ole mitään vehnätärkkelyksiä yms. Vaikuttaa kyllä herkulliselta. :p Mutta jos jollakulla on lisää ideoita kakunkuorrutteeksi, niin pistäkää tänne vaan.
 

Yhteistyössä