kalaa tarpeeksi!!!

Olen vähän huono kalan laittaja ja miettiny ett saako meitin taapero(1v8kk) tarpeeksi näitä rasvahappoja!!!! syödään seitiä tai teen pakastelohikuutioista keittoa tai jotain muuta pöperöä...en siis laita tuoreesta kalasta!!! onkohan näissä pakastejutuissa rasvahapot tallella vai pitäiskö turvautua johonki omegakapseleihin???
 
Rasvaisista kaloista kuten lohi saa parhaiten omega3 rasvahappoa, en tiedä onko margariinissa sitä? Suositus on vähintään 2 kertaa viikossa kalaa ja kannattaa vaihdella rasvasia ja vähemmän rasvasia kaloja (omega6). En usko kauheesti rasvahappojen tuhoutuvan, jos kala on oikein pakastettuna ja käytetään ajallaan.
 
Uunikalaa osaa laiska ja tumpelompikin laittaa. Antaa vain kalan paistua ja samalla voi tehdä vaikka uuniperunoita tai pistää vuokaan pakasteesta valmiin peruna-sipulipussin ja vähän kevytkermaa, hyvää ja halpaa.
 
Kasvirasvamargariineissa ja kasviöljyissä on myös omega3-rasvahappoja. Runsaasti esim Keijulevitteissä. Meille ravitsemusterapeutti sanoi, että kasviöljy+margariini riittää turvaamaan rasvahappojen saannin. Pojalla on kala-allergia siis.
 

Yhteistyössä