kananmuna allergiasta

Kokeilin tänään iltaruualla possua broilerin tilalta ja selkeästi nousi heti näppyä kasvoihin ja rintakehään, niin kuin kävi soijaa kokeillessa. Eipä varmaan nauta parempi ole, kun on maito allergia meillä myös lisänä.
Täytyy pysytellä broilerissa, vaikka iho ei täysin siisti olekkaan :/

 
Duuri
Pakko vielä jatkaa.. naudanlihasta nimittäin. Sitäkin kannattaa kokeilla, koska ei naudanliha-allergia ja maitoallergia kulje käsi kädessä, kuten eivät siis muna ja broilerikaan.

Meidän maitoallergikko (pieni maitopisara iholla nostaa heti "hyttysenpureman" siihen kohtaan) voi syödä naudanlihaa ilman mitään oireita ja sitä meillä varmaan eniten jauhelihan muodossa popsitaankin.
 
Meillä käy broileri. Syömme ainoastaan Kariniemen ja JyväBroilerin tuotteita. Pienempänä ei pystynyt syömään possunlihaa ollekaan, kun muutaman tunnin päästä oksensi kaiken mitä oli syönyt. Nyt isompana pystyy jo syömään.
 
Mukava, kun näinkin moni on vastaillut :)
Juu, meillä tuli possusta näpyt. No, kokeilimpa vielä broilerittoman päivänkin viikonloppuna ja uskomatonta, ihohan alkoi siistiytymään eli ei käy meille tuo broilerikaan. Tänään ostin naudan lihaa ja katsotaan miten sen kanssa käy, kun joku lihahan ruokavalioon pitäisi löytää.
Empä olisi uskonut, että tänään maanantai aamuna pinnasängystä kurkista lähes "persikkaposki" poika =)
Uskottava se on, että lähes kaikelle voi olla allerginen tai ainakin pienenä yliherkkä!
 

Yhteistyössä