Rollolainen
[QUOTE="Ninnu";28108212]Meillä syynä siihen ettei mukroa omisteta on se, että mielestäni paistinpannussa/kattilassa/ uunissa tehty tai lämmitetty ruoka on paljon paremman makuista. Tottumiskysymys varmaankin mutta esim. Lämpimät voileivät ovat kuvottavia pehmeitä löllöjä kun taas uunissa saa ihanan rapeita. Sama koskee melkein kaikkea ruokaa, taitaa mikropuuro olla aunut suht siedettävä syötävä ja puuronkin tekee kattilassa todella nopeasti.[/QUOTE]
vaikka me hankitiin mikro on edelleenkin ruokia mitkä teen aina kattilassa / pannulla. Mikro onmeillä enemmän lämmitykseen jos esim tarvitaan pikaisesti pakasteita sulattaa tai jos esim tuo 17v ei ole olut samaan aikaa ruokapöydäsäs nii saa nopsaan lämmittää ruokans aku tule kotin
Puuro tehdään edellnkikattilasa, koska se on parempaa ja liahpullat kyllä paisan uunissa jne.
vaikka me hankitiin mikro on edelleenkin ruokia mitkä teen aina kattilassa / pannulla. Mikro onmeillä enemmän lämmitykseen jos esim tarvitaan pikaisesti pakasteita sulattaa tai jos esim tuo 17v ei ole olut samaan aikaa ruokapöydäsäs nii saa nopsaan lämmittää ruokans aku tule kotin
Puuro tehdään edellnkikattilasa, koska se on parempaa ja liahpullat kyllä paisan uunissa jne.