Karoliina löytyi :(

  • Viestiketjun aloittaja "kyynel"
  • Ensimmäinen viesti
"mamma"
Surullista, mutta onneksi vanhemmat eivät jää ikuisiksi ajoiksi arvailemaan kohtaloa.
Itseäni vaan ihmetyttää, että Karoliinan puhelin vielä toimi 2 päivää katoamisen jälkeen. Miksi ihmeessä sitä puhelinta ei sitten ole löydetty järven läheltä, jos se oli mitä ilmeisin katoamispaikka kun oli skoottorin vieressä tuo lampi?
 
"Niinpä"
[QUOTE="mamma";24586381]Surullista, mutta onneksi vanhemmat eivät jää ikuisiksi ajoiksi arvailemaan kohtaloa.
Itseäni vaan ihmetyttää, että Karoliinan puhelin vielä toimi 2 päivää katoamisen jälkeen. Miksi ihmeessä sitä puhelinta ei sitten ole löydetty järven läheltä, jos se oli mitä ilmeisin katoamispaikka kun oli skoottorin vieressä tuo lampi?[/QUOTE]

Pieni esine, iso soinen metsä. Hukkaappa huvikses vaikka avainnippu pusikkoon ja koita löytää.

Plus mistä sitä tietää vaikka puhelin ois tippunu jo paljon ennen hukkumista mettässä pyöriessä, tai vaikka jo skootterilla ajellessa. Viskannu ojaan kun ei pska toimi.
 
"ninnananna"
-Enkelin syli-

"Pienen enkelin siipien alla,

On sinun aina hyvä olla.

Siellä olet turvassa,

Kaikilta maailman murheilta.

Pienen enkelin sylissä,

Pilven reunalla katselet.

Olet rauhassa ikuisessa,

kanssa pienen enkelin. "
 
juuuuh
[QUOTE="vieras";24584329]Voi ei miten surulista. :( Niin kovasti toivoin että löytyisi elävänä ja uskoin et löytyy.


Jos likolammesta oli jo etsitty, niin miten on mahdollista ettei löydetty ja nyt sitten joku ohikulkiessaan löytää?[/QUOTE]

kun ihminen hukkuu, hän painuu ensin pohjaan, sitten kun ruumiis alkaa kaasuntumaan se nousee pintaan, tämä "kaasuntumisen" kesto vaihtelee ihmisen koon,vedenlämpötilan yms. seikkojen vuoksi, joku nousee pintaan parissa viikossa, joku parin kuukauden päästä.
ihminen voi myös jäädä kasvillisuuteen vedenpohjassa kiinni, joten pintaan nousu voi jäädä kokonaan tapahtumatta, sillä kun ruumis nousee pintaan, alkaa se taas päivien kuluttua vajota pohjaa kohden.


kyseisessä likolammessa on mutainen ja liejuinen pohja, se on myös aika rehevöitynyt pieni rutakko, jos sinne putoaa vahingossa, ei välttämättä pääse ylös, koska ei pysty jaloillaan ottamaan pohjasta tukea, myös märät vaatteet ja kengät painavat ihmistä alaspäin.

likolammessa on myös pohjavesivirtoja, joten lammen pohjassa on aika viileä vesi, näkyvyys kyseisessä lammessa on myös erittäin huono.
 
ttpii
Omasta mielestäni ne jätkät pitäisi saada syytteeseen vähintään kuolemantuottamuksesta. Juotetaan alaikäinen kännin, päästetään kulkemaan skootterilla outoja reittejä pitkin.
 
"mimmi"
Samaa mieltä kun joku tossa aiemmin; antakaa nyt edes hetkeksi olla tämä vatvominen, kunnioittakaa omaisten surutyötä. Aika epätodennäköistä, että tähän liittyy jokin mystinen "salaliitto". kunnioittaisitte vainajaa ja läheisten surua ja lopettaisitte ainakin hetkeksi asian ihmettelyn täällä.
 
mit
Omasta mielestäni ne jätkät pitäisi saada syytteeseen vähintään kuolemantuottamuksesta. Juotetaan alaikäinen kännin, päästetään kulkemaan skootterilla outoja reittejä pitkin.
Eiköhän pojatkin saannut pahimman mahdollisen tuomion jo. Mitä ihmettä linnaan laittaminen auttaa? Ketä?

Nuoret on nuoria, joskus harkinta petää. Ja seuraus on valitettava. En jaksa kuitenkaan uskoa että pakko juottamisesta on kyse ollut -enempi vähempi oma ehtoista puuhaa ollut heillä. Totta, olisivat voineet auttaa nuorta tyttöä, mutta eipä hekään aikuisia ole itse. Toivon että tämä toimii monelle nuorelle varoituksena ja opetuksena. Silloin Karoliinan kuolema voi ehkä jonkun toisen pelastaa.

Karoliinan omaisille osaanotto.
 

Yhteistyössä