kastike uunimakkaralle

Ihana uunimakkara tulee kun tekee makkaraan viiltoja ja laittaa juustoa ja valkosipulia väliin. Kastikkeeksi kermaa ja tomaattipyreetä ja valkosipulia. Antaa hautua uunissa n. 1,5 tuntia, välillä valelee makkaroita kastikkeella. Loistavaa muussin kanssa!
 
nam
\
Alkuperäinen kirjoittaja 15.09.2004 klo 17:18 äitykkä kirjoitti:
Ihana uunimakkara tulee kun tekee makkaraan viiltoja ja laittaa juustoa ja valkosipulia väliin. Kastikkeeksi kermaa ja tomaattipyreetä ja valkosipulia. Antaa hautua uunissa n. 1,5 tuntia, välillä valelee makkaroita kastikkeella. Loistavaa muussin kanssa!

Tätä pitääkin heti kokeilla. Laitoitko äitykkä makkarat voideltuun uunivuokaan ja kaadoit kerman, pyreen ja v.sipulin vuoan pohjalle vai sekoittelitko niistä ensin erikseen kastikkeen, jonka sitten kaadoit vuoan pohjalle? Minkä verran laitoit mm. kermaa?
 
Vastaukseksi kysymykseesi NAM, teen kastikkeen aineksista ja käytän kermaa 2dl kun käytän yhden paketin hk:n sinistä. Isommalle määrälle tietysti enemmän nestettä. Kastike vaan vuokaan makkaroiden päälle ja sillä voi myös valella makkaroita paistamisen aikana.
 

Yhteistyössä