Katkonaiset yöunet ja lyhyet päikkärit mikä avuksi?

Eli tilanne on tälläinen 7,5kk ikäinen tyttömme on syönyt kiineitä 4kk iästä lähtien. Kiintistä ei ollut mitään apua yöuniin. Puurot aloitettiin 6kk iässä eikä näistäkään mitää apua. Tyttö saanut korviketta 4kk iästä lähtien kun ei kelvannut tissi enää. Yöllä herätään kahteen kertaan eikä suostu nukahtamaan uudelleen vaikka kuinka tuttia tarjoaisi tai viereen ottaisi (koitin muutamaan otteeseen ja tuloksena 2 tunnin hereillä olo). Nukahtaa uudelleen ainoastaan jos tarjoaa maitoa. Tyttö menee nukkumaan siinä 9-9.30 maissa ja herää ensimmäisen kerran 1.30-2 maissa toisen kerran hän herää 5-6 maissa ja tämän jälkeen nukkuu maksimissaan 7.30. Päiväunille tyttö menee 12-13 maissa ja nukkuu maksimissaan 2 tuntia jos nukkuu vierellä. Aamupäivällä hän voi nukkua vaunuissa puolisen tuntia ja herää kun vaunut pysähtyvät. Illalla nukkuu puoli tuntia jos olemme jossain liikenteessä. Tyttö ei suostu nukkumaan ukona eikä vainuissa muutenkaan puoltatuntia pidempään.
Esikoisen nukkui tuon ikäisenä yönsä heräämättä ja päikkäreitä nukkui 3-4 tuntia ja illalla vielä tunnin unet.
Nyt on tullut suru puseroon kun pitäis parin kuukauden päästä mennä töihin takaisin ja jos noita unia ei saada yhtenäisiksi niin en usko jaksavani kovin hyvin töissä. Sillä olen itse huono nukkuja eli jos herään yöllä niin minulla menee uudelleen nukahtamiseen aikaa puolesta tunnista kahteen tuntiin.
Eli mistä voisi olla apua? Pitääkö yrittää päivällä antaa enemmän ruokaa vai mitä?
Tämän hetkinen ruokavalio on aamulla puuro ja päivällä liharuoka iltapäivällä hedelmäsose ja illalla puuro ja maitoa aina välissä. Olen koittanut antaa tytölle enemmän ruokaa mutta sitä vaan ei uppoa enemmän.
Auttakaa!
 
Viime yö oli taas siitä pahemmasta päästä tyttö nukahti ihan hyvin klo 21 ja heräsi klo 00,. Mikään muu ei auttanu muu kuin maito. Seuraava herätys oli klo 03 ja seuraava 5.30 ja lopullisesti nousi 7.15. pitäisikö ruokavalioata jotenkin muuttaa vai mitä kannattaa yrittää. Meillä on tällä htekellä ruokavalio tälläinen aamulla klo 8.00 paikkeilla puuroa jonkin verran. Klo 10 maitoa. N.klo 12 liharuoka ja maitoa. klo 15-16 välillä välipala ja klo 17 -18 välillä maitoa. Klo 19-20 välillä puuroa ja ennen klo 21 maitoa.
Miten kannattaa ruokavaliota muuttaa tai miten kannatta yrittää?
 
satup79
Kirjoittelinkin tän otsikon alle: Yösyöttöjen vieroitusongelmia? jo omia kokemuksia. Meillä auttoi klo 17.00 aterian muuttaminen liha-ateriaksi tai kala-ateriaksi ja uniloulutus... Meillä syödään näin: 8.00 puuroa 1dl 11.00 liha/kala/kanasose 14. hedelmää 17. liha/kala/kanasose 19.30 puuro 2dl Tissiä vetää joka välissä.. Yöllä syö 05.00 Tän 7-8kk ikä on selvästi joku hulina ikä. oppii kaverit kaikkee..
 
Heippa!

Meillä on tilanne just sama. Yöt on tod katkonaisia, en tiedä oikee et johtuuko ne hampaiden tulost, ku niit puskee nyt urakal vai mistä?Päiväl saa kuitenki 5 ateriaa+maitoo, luulis et yön jaksais nukkuu,mut ei....yleensä rauhoitteluun ei auta kuin tissittely. Ite alkaa olee hiukka niinkös sippi, ku ei voi nukkuu kuin pätkä unia, hihi tätä on jatkunu meil jo tän 7 kk
=)
 
No aplle en osaa antaa neuvoo,kun meillä on hakusessa yöunet.
Poitsu 8kk ei ole kertakaan nukkunut pitkiä pätkiä yöllä eikä päivällä.Max 2h pätkiä.Tissillä roikkui 7,5kk asti ja aloitin yösyöttjen lopetuksen.Tilanne on edelleen se,että poitsu herää useita kertoja yöllä.4 jälkeen ei enää tutti riitä ja jos antaa maitoo ei sekään auta.Sitä se kyllä sit jo huutaa niihin aikoihin.
Aamu herätys on sit 6 sen jälkeen ei enää nuku.Yöunille nukahtaa itekseen kyllä 20-.
Oma jaksaminen on lopussa ja enskuussa pitäis töihin jaksaa mennä.
 

Yhteistyössä