Katso Playboy-koekuva - Näin poseeraa Tukiainen!

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Ai hyvä ihme, Tukiainen on uskomattoman humoristinen hahmo. Tuo Hymyn
sormi suussa -kuva sisältää niin paljon tahatonta komiikkaa, että siihen ei välttämättä pysty edes Krisse Salminen vaikka oikein yrittäisi... :D
 
Toi toinen ei nyt niiin paha ollut.. Vaikka on nuo sellaisen blondatun tantan näköisiä. Mut ei siinä, kyllä jotkut noista kuvista tykkää, ihan varmasti. Voi olla, ettei Tuksun kohderyhmäkä olekaan kaksplussalaiset.
 
hmm
Olis nätti nainen jos ei vetäisi överiksi meikkaamisen kanssa ja leikkisi superhyperblondia... Ja olisi edes luonnollisella ilmeellä eikä esittäisi jotain, matkisi jotain (huonosti ). Käykääpä katsomassa Kärkkäisen kuvat jostain vuodelta 89 muistaakseni... Ihan toista luokkaa.
 
Uusioäiti
Aivan järkyttävä kuva. Ilkeää vielä kehua että kartonolla olivat samaa tasoa kun hän
ja siskonsa. Siis mitä???? Minä en jaksa uskoa että tummoisia pömppävatsoja on jenkkilässä, kyllä ne rasvaimuissa käyvät. Tämä nainen on niin uskomaton että ei ole tosikaan. Joko se on
tyhmä tai sitten hölmö tai sitten tosi laskelmoiva
 
vieras
Lähetetään mekin jollekin vaikka stubbille pari tekstaria ja mydään ne sit hymylle. ja kun ihmiset kyllästyy sihen ni sit riisutaan. helppo nakki ja pääsee näihin iki ihaniin lehtiin :)

miks tuo,jos oikeesti haluaa julkisuutta,niin vois treenata kunnolla sitä tassia ja sit pääsis sen kautta pinnalle. vaikka liekö jo 30veen myöhästä alkaa treenaamaan ku kattoo nykystä tasoa,se ois ehkä kannattanu alkaa aikasemmin..

mut minkähän ikäsiin ukkoihin tuo tyyppi muuten vetoaa? teinipojat taitaa nauraa räkäsesti ja eipä tuo oma ukko 30v myöskään muuta tee ku repeilee noille kuville ja jutuille. onks hää sit jonkun 50+ miehen märkä uni?
 
-Uskon mahdollisuuksiini, sillä biletettyäni aikoinani Hugh Hefnerin Playboy-kartanossa mallit olivat samaa tasoa minun ja Julian kanssa, Johanna kertoo syyskuun Hymyssä.

Kannattaiskohan ton Johannan harkita silmälasien hankintaa? :headwall:
Miksi se edes lähettää noita b-luokan kuviaan sine, kun se Playboyn "hovikuvaajakin" ilmoitti ettei Playboy etsi Johannan kaltaisia malleja... Mikäs se ukkeli olikaan...? Bingo Rimer tai joku vastaava. He haluavat "naapurintyttömäisiä, viattoman näköisiä malleja"...Muistaakseni hieman naureskeli Johannalle siinä radiohaastattelussa ja kertoili Johannan lähetelleen hänelle lukuisia s-postiviestejä eikä Johanna sitten ollut tajunnut hieno varaisia vihjauksia siitä ettei hänen palveluksiaan tarvita.
 
Vieras
Toi toka kuva on vanha kuva. On pulskistunut niistä ajoista, kuten ekasta kuvasta huomaa. Ihmettelen kuvaajaa ja meikkaajaa/stailaajaa... Niin vanhan ja suttuisen näköinen.
 

Yhteistyössä