Kauan on teidän lapsille mahtuneet 56 cm vaatteet päälle?

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Eli kannattaako niitä hankkia esim. vain se muutama kipale, vai enempi? Tiedän tiedän, riippuu ihan lapsesta.. Mutta jos nyt ajatellaan, että olisi syntyissään n. 50 cm vauva tulossa.
 
Esikoisella 2 kuukautta ja tätä toista en vielä osaa sanoa, mutta aika reiluja nuo vielä ovat ja pojalla on nyt ikää 1 viikko ja syntyessään oli 53cm pitkä.
Esikoisella oli syntyessään pituutta 51cm, niin 50cm vaatteetkin menivät kuukauden verran.
 
vv
Kolmisen kuukautta. Tyttö oli syntyissää 49 cm pitkä. Huomasin tosin, että eri merkkien välillä oli suuria eroja koossa, vaikka siinä kokolapussa olisikin sama numero. Eli kannattaa vertailla siellä kaupassa.
 
"viima"
ne jatkopalat bodeissa on kuulemma kätevät kun yleensä nuo juurikin jäävät pituudessa pieniksi vaikka hihat ja ympärys olisikin ihan hyvä. varsinkin joskäyttää kestovaippoja
 
"mimmi"
Molemmilla keskimäärin pari, kolme kuukautta (olivat syntyessään 50 cm). Merkeissä tosiaan on isoja eroja, meillä taisi itse asiassa joku Tutan 56-senttinen mennä vielä melkein viisikuisenakin...
 
"nonna"
Meillä pojalle mahtui parin viikon ajan ja tytölle taas noin 1,5kk. Tyttö on vielä kova pulauttelija joten meillä niitä oli enemmän kuin muutama kpl, mutta poika taas ei pulautellut ja pärjäsi hyvin niillä muutamalla tuon koon vaatteella jotka oli. Ei tainnut olla tästä juurikaan sulle apua :)
 
--
Meillä menee muutama vaate vieläkin, lapsi on 65cm eli ovat kyllä tosi reiluja kooltaan monet. Eli menee hyvinkin puoli vuotta! Ihan ekat taisi jäädä pieneksi jossain 3-4kk kohdalla. Tyttö syntyessään 47cm. Tytöthän kasvaa ekoina kuukausina yleensä hitaammin kuin pojat, pojat ottaa pyrähdyksen, noin keskimäärin.
 
Esikoisella pari viikkoa. Kuopuksella ei ihan sitäkään. Meillä molemmilla lapsilla oli vauvana pitkä selkä, ja bodyt jäi aina pieneksi ennenkuin lapsi oli lähelläkään kokolapun pituutta.

Vieläkään ei kummallakkan ole pusero ja housut samaa kokoa, vaan pusero on aina koon isompi kuin housut.
 

Yhteistyössä