Kauanko lihamureke uunissa?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Kovajänis, 07.08.2007.

  1. Kovajänis

    Kovajänis Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    29.11.2006
    Viestejä:
    9 532
    Saadut tykkäykset:
    1
    On jo useampi vuosi aikaa kun tehnyt ja tänään heitin uuniin murekkeen pitkästä aikaa, mutta kauanko sitä siellä nyt nysvätään?
     
    #1
  2. hemuli

    hemuli Vieras

  3. vieras

    vieras Vieras

    Riippuu minkä kokonen on, mutta keskimäärin noin 40min 200 asteessa.
     
    #3
  4. kuu

    kuu Vieras

  5. SuperÄiti-

    SuperÄiti- Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    01.05.2007
    Viestejä:
    1 494
    Saadut tykkäykset:
    0
  6. Aurinkokunta

    Aurinkokunta Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2006
    Viestejä:
    11 031
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mie oon pitänyt 30-60min, riippuen siitä onko uunissa lämmintä 175 vai 225 astetta.
     
    #6
  7. Kovajänis

    Kovajänis Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    29.11.2006
    Viestejä:
    9 532
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hmm..onpas erilaista tietoa jokaisella...on nyt ollut reilu puoli tuntia nimittäin ja minusta vaikuttaa melko kypsälle jo (??) Tehty siis 700 grammasta naudanjauhelihaa. No, täytynee mennä katkaisemaan niin näkee onko kypsää :D

    Juu ja siis 225 asteessa ollut alimmalla tasolla.
     
    #7
  8. Annette-79

    Annette-79 Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    08.07.2006
    Viestejä:
    3 438
    Saadut tykkäykset:
    0
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti