Kauankohan menee ennenkuin meidän kissat hyväksyy koiran?

Meillä koira on ollut nyt n.1½ vuotta ja vieläkään toinen kissoista ei siedä koiraa millään tapaa, sähinää, murinaa ja raapimista sekä hirvittävää sylkemistä.
Koira tuli meille ihan pentuna ja silloin molemmat kissat otti koiran kohtalaisen hyvin vastaan, mutta mitä isommaksi koira kasvoi sitä huonommin tuo toinen on sitten sen kanssa tullu toimeen. Toinenkin kissa kyllä välillä murisee ja huitoo, mutta tuossa koirassa kun on vielä sitä pentumaista vouhottamista..
Tästä olen siis tehnyt arvion, että tuo toinen kissa ei tule koskaan sen kanssa toimeen, siihen on sitten vissiin vaan kaikkien sopeuduttava.
 
voi ei... olisin toivonut ettei meillä käy juuri noin mutta pahalta näyttää. Se mikä on hassua on että toinen kissoista tekee paljon enemmän tuttavuutta, mutta sit on näitä et yhdessä lyöttäytyvät koiraa vastaan ja silloin tämä toinenkin on huomattavasti arempi ja vihaisempi pentua kohtaan.
Pystytte ilmeisesti kuitenkin pitämään sekä koiran että kissat?
 
"vieras"
Meillä koirat 7,5v ja 4,5kk ja kissat 4v ja 1,5v. Kissat eivät läpsi vanhempaa koiraa, vaikka se menisi haistelemaan, nuorempaa kyllä, kun yrittää niiden kimppuun. Eiköhän se siitä kun koira kasvaa ja rauhottuu, niin kissatkin tottuu siihen.
 

Yhteistyössä