Kauneusihanteeni, naama + vartalo

  • Viestiketjun aloittaja Lyly Tar
  • Ensimmäinen viesti
no en nyt tiedä..
Hyi hitto, ihan kuin itseään peilistä katsoisi. Siis kovin kauniit kasvot mallilla (itsellä ei ehkä ihan niin kauniit;) Mutta tuo kroppa:X Mun mitat siis 171/77 ja joka päivä harmittaa olla tällainen punkero.
 
En tykkää, ei näytä terveeltä. Keskivartalolihavuus viittaa tuleviin sydän- ja verisuonitauteihin. Tykkään normaalipainoisista ja ehkä jopa vähän lihaksikkaista naisista. Kasvot on todella kauniit.
 
mäh vaan
Upea nainen kerrassaan. Jos pitäisi valita, olisin tuollainen mieluummin kuin mikään luuviulu.
Vain todella pieni osa naisista on luuviuluja. Suurin osa on normaalipainoisia, näistä osa niitä hoikkia muodokkaita kurvikkaita hoikkia, joita juuri niiksi "oikeiksi" muodokkaiksi nimitetään. Lihavia ylipainoisia on aika suuri osa naisista ja heistä suuri osa juuri niitä ei-muodokkaita tasapaksuja punkeroita, joilta puuttuu vyötärö ja kauniit selkeät kurvit.
 
"vieras"
On tosi kauniit kasvot ja lisäksi valokuvauksellinen (no daa, kun kerran on malli) ja erittäin vetovoimaisen oloinen nainen. Mutta olisi varmasti noita kaikkia asioita normaalipainoisenakin, jolloin kroppakin olisi tyrmäävä, kun on ilmeisesti tuollainen tiimalasin mallinen vartaloltaan. Ylipaino vaan ei ketään kaunista (mikä ei tarkoita sitä, etteikö ylipainoinen voisi olla kaunis.)

Ja kannattaa pitää mielessä, miten rankasti photoshopattuja kuvia nuo ovat... Toki hoikkienkin naisten kuvia muokataan, mutta selluliittia ja makkaroita on varmasti tässä tapauksessa häivytelty siinä määrin, että on hyvin vaikea sanoa miten viehättävältä kyseinen kroppa todellisuudessa näyttää. Oma bmi on 22 ja kroppani näyttää kaikessa kalpeudessaan ja kauneusvirheineen huomattavasti näitä kuvia epäviehättävämmältä armottomassa valaistuksessa peilistä tiirailtuna. Enkä edes ole mikään "laihaläski" vaan treenaan säännöllisesti.
 
  • Tykkää
Reactions: Porho
onnenkukko
[QUOTE="vieras";28101095]On tosi kauniit kasvot ja lisäksi valokuvauksellinen (no daa, kun kerran on malli) ja erittäin vetovoimaisen oloinen nainen. Mutta olisi varmasti noita kaikkia asioita normaalipainoisenakin, jolloin kroppakin olisi tyrmäävä, kun on ilmeisesti tuollainen tiimalasin mallinen vartaloltaan. Ylipaino vaan ei ketään kaunista (mikä ei tarkoita sitä, etteikö ylipainoinen voisi olla kaunis.)

Ja kannattaa pitää mielessä, miten rankasti photoshopattuja kuvia nuo ovat... Toki hoikkienkin naisten kuvia muokataan, mutta selluliittia ja makkaroita on varmasti tässä tapauksessa häivytelty siinä määrin, että on hyvin vaikea sanoa miten viehättävältä kyseinen kroppa todellisuudessa näyttää. Oma bmi on 22 ja kroppani näyttää kaikessa kalpeudessaan ja kauneusvirheineen huomattavasti näitä kuvia epäviehättävämmältä armottomassa valaistuksessa peilistä tiirailtuna. Enkä edes ole mikään "laihaläski" vaan treenaan säännöllisesti.[/QUOTE]



Oikeasti, sääliksi käy sun miestä.

Onneksi oma vaimo on tyytyväinen itseensä kuten minäkin häneen ja miettii ja kehittää itseään muillakin tavoin kun verisuoniaan tai mitä lie tiiraamalla peileistä.
 
"vieras"
Oikeasti, sääliksi käy sun miestä.

Onneksi oma vaimo on tyytyväinen itseensä kuten minäkin häneen ja miettii ja kehittää itseään muillakin tavoin kun verisuoniaan tai mitä lie tiiraamalla peileistä.
Sä et edes tiedä onko mulla miestä, tai miten muuten kehitän itseäni kuin salilla käymällä. ;) Vuorokaudessa on tunteja sen verran monta, että vaikka niistä yhden viettäisi salilla, jää aikaa vielä moneen muuhunkin.

Ja ihan tyytyväinen olen itseeni, mistä päättelit etten olisi?
 
Onko sulla vain laihoja ystäviäkin vai inhoatko ystävienkin läskejä?
Yksi parhaista ystävistäni on reilusti ylipainoinen. Mitenkä niin?

Et kai oikeasti kuvittele, että jos kerron nettipalstalla kärkkäinkin sanankääntein omia ihanteitani ja niitä ulkonäköseikkoja, jotka eivät minua viehätä yhtään, kuljen myös irl selittelemässä sellaisia asioita?
Tai että irl edes puhuisin muiden ihmisten ulkonäöstä mitään? Tai edes miettisin?
Tai edes huomaisin?
 
"vieras"
Fortunaten kuva?

Löyty kuva jossa on selvästi mun tissit! Kroppa ei muuten ole tuollainen mutta tissit kylläkin. Ei niitä pelasta enää mikään. Rintsikat ei istu, sellaisia liimattavia kuppeja ei saa niihin kiinni. Pelkkää roikkuvaa nahkaa. Ei ehkä liity nyt aiheeseen millään tavoin, mutta täytyy muistaa tämä kuva jos joku joskus kyselee et millaiset tissit on niin tuossahan ne :D
 

Yhteistyössä